Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dva a půl běžce #62: Speciální host Jan Wita

Dva a půl běžce #62: Speciální host Jan Wita

16. 4. 2025

59 min

Obrázek epizody Na place: Díky fotografování sportu jsem se dostal na místa, kam mnozí nikdy nezavítají, přiznává Josek

Na place: Díky fotografování sportu jsem se dostal na místa, kam mnozí nikdy nezavítají, přiznává Josek

16. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Vendula Rusá: Nedokázala bych se nehýbat, patří to k mému životu. Ve sportu je rozdíl mezi musím a chci

Vendula Rusá: Nedokázala bych se nehýbat, patří to k mému životu. Ve sportu je rozdíl mezi musím a chci

16. 4. 2025

46 min

Obrázek epizody HŘIŠTĚ, které si NIKDY NEZAHRAJU! | ROVNÝ A DLOUHÝ #70 🏌️‍♀️

HŘIŠTĚ, které si NIKDY NEZAHRAJU! | ROVNÝ A DLOUHÝ #70 🏌️‍♀️

16. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Na place: Díky fotografování sportu jsem se dostal na místa, kam mnozí nikdy nezavítají, přiznává Josek

Na place: Díky fotografování sportu jsem se dostal na místa, kam mnozí nikdy nezavítají, přiznává Josek

16. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Díky fotografování sportu jsem se dostal na místa, kam mnozí nikdy nezavítají, přiznává Josek

Díky fotografování sportu jsem se dostal na místa, kam mnozí nikdy nezavítají, přiznává Josek

16. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Piastri adeptem na titul? Co se děje s Red Bullem? - Review VC Bahrajnu

Piastri adeptem na titul? Co se děje s Red Bullem? - Review VC Bahrajnu

16. 4. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Daniel VOŽENÍLEK: Skončit jsem chtěl 2x. Ve Švýcarsku vedou děti k soběstačnosti | JAK NA HOKEJ #5

Daniel VOŽENÍLEK: Skončit jsem chtěl 2x. Ve Švýcarsku vedou děti k soběstačnosti | JAK NA HOKEJ #5

16. 4. 2025

55 min

Obrázek epizody Gunners Talk #64 | Rozbory zápasů s Realem Madrid & Brentfordem, Magická noc, Rice Rice Baby, Elektrizující Emirates, Dominantní Lewis-Skelly, Chobotnice Thomas, Venkatesham CEO slepic

Gunners Talk #64 | Rozbory zápasů s Realem Madrid & Brentfordem, Magická noc, Rice Rice Baby, Elektrizující Emirates, Dominantní Lewis-Skelly, Chobotnice Thomas, Venkatesham CEO slepic

16. 4. 2025

1 hod 31 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Idol mladých sportovců, ale pak velké přiznání a zatracení. Jak Armstrong dopingem zhatil kariéru?

Seriál Radiožurnálu Sport: Idol mladých sportovců, ale pak velké přiznání a zatracení. Jak Armstrong dopingem zhatil kariéru?

16. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Rozhovor | Hůlka, hrdina z Dlouhé Lhoty: Otevřeně o vyhazovech z Boleslavi. Bohemka? Spojuje lidi

Rozhovor | Hůlka, hrdina z Dlouhé Lhoty: Otevřeně o vyhazovech z Boleslavi. Bohemka? Spojuje lidi

16. 4. 2025

7 min

Obrázek epizody KAROLÍNA ERBANOVÁ: Objev Kaltounková, konfrontace s Kanadou a kde musíme přidat? | BKT ROZHOVOR

KAROLÍNA ERBANOVÁ: Objev Kaltounková, konfrontace s Kanadou a kde musíme přidat? | BKT ROZHOVOR

16. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Z Letné a Strahova: Postup, výhra nad Boleslaví a spekulace kolem realizáku

Z Letné a Strahova: Postup, výhra nad Boleslaví a spekulace kolem realizáku

16. 4. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Co dovedlo Dynamo a Kometu do finále a proč umí Česko pořádat turnaje?

Co dovedlo Dynamo a Kometu do finále a proč umí Česko pořádat turnaje?

16. 4. 2025

1 hod

Obrázek epizody Hokej bez červené (155. díl): Co dovedlo Dynamo a Kometu do finále a proč umí Česko pořádat turnaje?

Hokej bez červené (155. díl): Co dovedlo Dynamo a Kometu do finále a proč umí Česko pořádat turnaje?

16. 4. 2025

1 hod

Obrázek epizody #498: Jak těžké je mluvit o svých psychických problémech? >>> Jan Rajnoch

#498: Jak těžké je mluvit o svých psychických problémech? >>> Jan Rajnoch

16. 4. 2025

34 min

Obrázek epizody #193 Blokování, hity, dohrávačky, taková ta špinavá práce..

#193 Blokování, hity, dohrávačky, taková ta špinavá práce..

16. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody #39 Petr Vabroušek: Ve sportu se nesmí jít přes rodinu a partnera. Vlastním tempem.

#39 Petr Vabroušek: Ve sportu se nesmí jít přes rodinu a partnera. Vlastním tempem.

16. 4. 2025

1 hod 34 min

Obrázek epizody #262 Obří chyby, šílení gólmani, nesnesitelní fanoušci. Kdo je hlupákem kola v Premier League?

#262 Obří chyby, šílení gólmani, nesnesitelní fanoušci. Kdo je hlupákem kola v Premier League?

16. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody Sešívaní sobě #21: SKS víc sexy s Chorým, nebo bez něj? Kliment do Slavie? Příště mistři? Review (Hradec, Sigma, Karviná). SKS Kvíz!

Sešívaní sobě #21: SKS víc sexy s Chorým, nebo bez něj? Kliment do Slavie? Příště mistři? Review (Hradec, Sigma, Karviná). SKS Kvíz!

15. 4. 2025

1 hod 46 min

Obrázek epizody Fotbal na druhou #22

Fotbal na druhou #22

15. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody TAKHLE JSEM TO JEŠTĚ NIKDY NIKDE NEVYSVĚTLIL (Denis Alijagič)

TAKHLE JSEM TO JEŠTĚ NIKDY NIKDE NEVYSVĚTLIL (Denis Alijagič)

15. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Jak Sandra shodila 28 kg a změnila svůj životní styl!

Jak Sandra shodila 28 kg a změnila svůj životní styl!

15. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody ZOOM | Juliš v Sigmě na rozcestí, kdo je jedničkou Pardubic? Známkám Sportu vládne Gabriel

ZOOM | Juliš v Sigmě na rozcestí, kdo je jedničkou Pardubic? Známkám Sportu vládne Gabriel

15. 4. 2025

15 min

Obrázek epizody Piastriho perfektní závod a co je špatně s Landem?

Piastriho perfektní závod a co je špatně s Landem?

15. 4. 2025

1 hod 3 min