Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #63: Spurs ovládli Evropskou ligu! Skončí i tak v klubu kouč Postecoglou? Svitková & Hájek

#63: Spurs ovládli Evropskou ligu! Skončí i tak v klubu kouč Postecoglou? Svitková & Hájek

22. 5. 2025

37 min

Obrázek epizody Nečitelná Slavia a Sparta jde se Sigmou all in. Bude v Plzni překvapení? | FOOTCAST PREVIEW 5/5

Nečitelná Slavia a Sparta jde se Sigmou all in. Bude v Plzni překvapení? | FOOTCAST PREVIEW 5/5

22. 5. 2025

56 min

Obrázek epizody #55 Jaroslav Bába - Bronzový z olympijských her - Začal jsem si myslet, že jsem nesmrtelný, rok na to přišlo zranění.

#55 Jaroslav Bába - Bronzový z olympijských her - Začal jsem si myslet, že jsem nesmrtelný, rok na to přišlo zranění.

22. 5. 2025

36 min

Obrázek epizody O Interu Milán: Proč je v Česku dlouhodobě ignorován? S viceprezidentem CZ/SK fanklubu Lukášem Pekárkem | Away Days #38

O Interu Milán: Proč je v Česku dlouhodobě ignorován? S viceprezidentem CZ/SK fanklubu Lukášem Pekárkem | Away Days #38

22. 5. 2025

35 min

Obrázek epizody MS Z JEDNIČKY: Prohra s USA? Pro nás vlastně dobře, může nám pomoci, shoduje se Voráček s Hanzalem

MS Z JEDNIČKY: Prohra s USA? Pro nás vlastně dobře, může nám pomoci, shoduje se Voráček s Hanzalem

22. 5. 2025

15 min

Obrázek epizody MS Z JEDNIČKY: Vladař po Německu chválí kabinu, Voráček doufá v první místo

MS Z JEDNIČKY: Vladař po Německu chválí kabinu, Voráček doufá v první místo

22. 5. 2025

24 min

Obrázek epizody Hodnotíme SP Game Used 2024-25 - Jak si vedou aktuálně memo karty? - Naše první jersey karty

Hodnotíme SP Game Used 2024-25 - Jak si vedou aktuálně memo karty? - Naše první jersey karty

22. 5. 2025

49 min

Obrázek epizody Ep. 54 - Poslední šance

Ep. 54 - Poslední šance

22. 5. 2025

49 min

Obrázek epizody 67. Martin Bernátek: jak přežít ve zdraví až do důchodu (a proč si to musíš odšlapat)

67. Martin Bernátek: jak přežít ve zdraví až do důchodu (a proč si to musíš odšlapat)

22. 5. 2025

2 hod 3 min

Obrázek epizody Nejvíc práce udělám, když mám stoprocentní klid, říká o servisu kol mechanik Jičínský

Nejvíc práce udělám, když mám stoprocentní klid, říká o servisu kol mechanik Jičínský

22. 5. 2025

49 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Nejvíc práce udělám, když mám stoprocentní klid, říká o servisu kol mechanik Jičínský

Kilometry Jiřího Ježka: Nejvíc práce udělám, když mám stoprocentní klid, říká o servisu kol mechanik Jičínský

22. 5. 2025

49 min

Obrázek epizody Kodešovy milované galeje: proč odmítl francouzské občanství a jak naštval Vondroušovou?

Kodešovy milované galeje: proč odmítl francouzské občanství a jak naštval Vondroušovou?

22. 5. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody O motivaci, inspiraci a funkcích, v portále pro naše Šviháky

O motivaci, inspiraci a funkcích, v portále pro naše Šviháky

22. 5. 2025

24 min

Obrázek epizody Jeden vylezl na Everest, druhý na Kokořín. Komentátoři MotoGP o svých snech | Na trati

Jeden vylezl na Everest, druhý na Kokořín. Komentátoři MotoGP o svých snech | Na trati

22. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody KOLO na KOLO z Imoly: (Ne)kouzelné strategické volby

KOLO na KOLO z Imoly: (Ne)kouzelné strategické volby

22. 5. 2025

59 min

Obrázek epizody KOLO na KOLO z Imoly: (Ne)kouzelné strategické volby

KOLO na KOLO z Imoly: (Ne)kouzelné strategické volby

22. 5. 2025

59 min

Obrázek epizody #51 Revoluce na Východě. Kdo udělá krok do finále?

#51 Revoluce na Východě. Kdo udělá krok do finále?

22. 5. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Marek Matějovský: Sparta mi přirostla k srdci. Teď už jsem připraven pověsit kopačky na hřebík

Marek Matějovský: Sparta mi přirostla k srdci. Teď už jsem připraven pověsit kopačky na hřebík

22. 5. 2025

1 hod 34 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Nymburská nadvláda v basketbalové lize mužů. Kdy hegemon zažil sezony bez porážky?

Seriál Radiožurnálu Sport: Nymburská nadvláda v basketbalové lize mužů. Kdy hegemon zažil sezony bez porážky?

22. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Chorý: Přesun z Plzně do Slavie si vyžrala i rodina. Nebylo to jednoduché, ale překonali jsme to

Desítka Pavla Horvátha: Chorý: Přesun z Plzně do Slavie si vyžrala i rodina. Nebylo to jednoduché, ale překonali jsme to

22. 5. 2025

53 min

Obrázek epizody Chorý: Přesun z Plzně do Slavie si vyžrala i rodina. Nebylo to jednoduché, ale překonali jsme to

Chorý: Přesun z Plzně do Slavie si vyžrala i rodina. Nebylo to jednoduché, ale překonali jsme to

22. 5. 2025

53 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Chorý: Přesun z Plzně do Slavie si vyžrala i rodina. Nebylo to jednoduché, ale překonali jsme to

Desítka Pavla Horvátha: Chorý: Přesun z Plzně do Slavie si vyžrala i rodina. Nebylo to jednoduché, ale překonali jsme to

22. 5. 2025

53 min

Obrázek epizody Ligový nováček a zkušený špílmachr. Jak by Vojta s Ladrou pomohli Spartě?

Ligový nováček a zkušený špílmachr. Jak by Vojta s Ladrou pomohli Spartě?

22. 5. 2025

13 min

Obrázek epizody Karafiát otevřeně o KLOSEM: 500 € za pozdní příchod! | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #25

Karafiát otevřeně o KLOSEM: 500 € za pozdní příchod! | DRUHÝ DOTEK Zdeňka Folprechta #25

22. 5. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Pešta: Rituál v džungli? Peklo i osvícení. Chci odvetu s Martínkem | Fight!

Pešta: Rituál v džungli? Peklo i osvícení. Chci odvetu s Martínkem | Fight!

22. 5. 2025

50 min