Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Strategické fiasko. Ako zachrániť Monako? | EisKing Debriefing 8/24

Strategické fiasko. Ako zachrániť Monako? | EisKing Debriefing 8/24

26. 5. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody Kouzlo nových mistrů světa: Amerika přenesla NHL na široký led

Kouzlo nových mistrů světa: Amerika přenesla NHL na široký led

26. 5. 2025

39 min

Obrázek epizody MISTŘI SVĚTA #27

MISTŘI SVĚTA #27

26. 5. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Baník překročil svůj stín a v sezoně zazářil. Dukla měla fajn jaro a baráž zvládne, myslí si Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Baník překročil svůj stín a v sezoně zazářil. Dukla měla fajn jaro a baráž zvládne, myslí si Horváth

26. 5. 2025

54 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Baník překročil svůj stín a v sezoně zazářil. Dukla měla fajn jaro a baráž zvládne, myslí si Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Baník překročil svůj stín a v sezoně zazářil. Dukla měla fajn jaro a baráž zvládne, myslí si Horváth

26. 5. 2025

54 min

Obrázek epizody Baník překročil svůj stín a v sezoně zazářil. Dukla měla fajn jaro a baráž zvládne, myslí si Horváth

Baník překročil svůj stín a v sezoně zazářil. Dukla měla fajn jaro a baráž zvládne, myslí si Horváth

26. 5. 2025

54 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Slavia může být náš první konkurenceschopný účastník v Lize mistrů, tvrdí expert

PŘÍMÁK: Slavia může být náš první konkurenceschopný účastník v Lize mistrů, tvrdí expert

26. 5. 2025

37 min

Obrázek epizody je lepší GOLF nebo FOTBAL? - KRISTÝNA NAPOLEAOVÁ | ROVNÝ A DLOUHÝ #74 🏌️‍♀️

je lepší GOLF nebo FOTBAL? - KRISTÝNA NAPOLEAOVÁ | ROVNÝ A DLOUHÝ #74 🏌️‍♀️

26. 5. 2025

51 min

Obrázek epizody Jak se Michal Krčmář připravuje na novou olympijskou sezónu?

Jak se Michal Krčmář připravuje na novou olympijskou sezónu?

26. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Bylo to drsné, ale časem bych se na Survivor klidně vrátila. Doma mám velkou podporu, hlásí Hejnová

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Bylo to drsné, ale časem bych se na Survivor klidně vrátila. Doma mám velkou podporu, hlásí Hejnová

26. 5. 2025

35 min

Obrázek epizody Bylo to drsné, ale časem bych se na Survivor klidně vrátila. Doma mám velkou podporu, hlásí Hejnová

Bylo to drsné, ale časem bych se na Survivor klidně vrátila. Doma mám velkou podporu, hlásí Hejnová

26. 5. 2025

25 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Bylo to drsné, ale časem bych se na Survivor klidně vrátila. Doma mám velkou podporu, hlásí Hejnová

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Bylo to drsné, ale časem bych se na Survivor klidně vrátila. Doma mám velkou podporu, hlásí Hejnová

26. 5. 2025

30 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Na Nottingham dopadla v závěru sezony tíha okamžiku, hodnotí Tylšar finiš Premier League

S mikrofonem do Anglie: Na Nottingham dopadla v závěru sezony tíha okamžiku, hodnotí Tylšar finiš Premier League

26. 5. 2025

26 min

Obrázek epizody 25. Prokletí nebo výhra jménem Schumacher + shrnutí GP Monaka

25. Prokletí nebo výhra jménem Schumacher + shrnutí GP Monaka

26. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: DFC Prag: Německý klub z Prahy, jehož sláva přesahovala hranice první republiky

Seriál Radiožurnálu Sport: DFC Prag: Německý klub z Prahy, jehož sláva přesahovala hranice první republiky

26. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Duben v pohybu, květen na plné obrátky. Jak Krčmář odstartoval přípravu na olympijskou sezonu?

Seriál Radiožurnálu Sport: Duben v pohybu, květen na plné obrátky. Jak Krčmář odstartoval přípravu na olympijskou sezonu?

26. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody #8: Změn svůj pohled, změn svůj výkon! Mentální trénink - efekt rámování!

#8: Změn svůj pohled, změn svůj výkon! Mentální trénink - efekt rámování!

26. 5. 2025

23 min

Obrázek epizody #65 Co je to MOMENTUM aneb když nestačí vedení 28:3 (Dan Quinn a Atlanta v Super bowlu, Sezóna II., ep. 37)

#65 Co je to MOMENTUM aneb když nestačí vedení 28:3 (Dan Quinn a Atlanta v Super bowlu, Sezóna II., ep. 37)

26. 5. 2025

15 min

Obrázek epizody Liverpool získá Wirtze. Chelsea má radost, Aston Villa zuří. Má Sunderland v Premier League šanci?

Liverpool získá Wirtze. Chelsea má radost, Aston Villa zuří. Má Sunderland v Premier League šanci?

26. 5. 2025

54 min

Obrázek epizody BKT #238 | Kdo půjde na Spartě a v Dynamu z kola ven? Rozčílený trenér Švédska a bylo toto MS nudný?

BKT #238 | Kdo půjde na Spartě a v Dynamu z kola ven? Rozčílený trenér Švédska a bylo toto MS nudný?

26. 5. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Z LETNÉ A STRAHOVA: UBOJOVANÁ EVROPA, PŘESTUPY, NOVÝ TRENÉR

Z LETNÉ A STRAHOVA: UBOJOVANÁ EVROPA, PŘESTUPY, NOVÝ TRENÉR

26. 5. 2025

1 hod 24 min

Obrázek epizody Sečteno a podtrženo | Footcast #153

Sečteno a podtrženo | Footcast #153

26. 5. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody #526: Prožila Sigma Olomouc sezonu snů? >>> Tomáš Janotka

#526: Prožila Sigma Olomouc sezonu snů? >>> Tomáš Janotka

26. 5. 2025

27 min

Obrázek epizody Rozhovor | Pešír: Nemám škraloupy, kampaň jsem odpracoval nejvíc. Vzal by zpět slova o Barákovi?

Rozhovor | Pešír: Nemám škraloupy, kampaň jsem odpracoval nejvíc. Vzal by zpět slova o Barákovi?

26. 5. 2025

39 min

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #085: Třicet minut od ostudy. Čupr Sparta a nový kouč na obzoru

VLÁDCI PRAHY #085: Třicet minut od ostudy. Čupr Sparta a nový kouč na obzoru

26. 5. 2025

3 hod 14 min