Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Nejradši házím a peru se v postoji. Práce na zemi není moje doména, přiznává judistka Zachová

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Nejradši házím a peru se v postoji. Práce na zemi není moje doména, přiznává judistka Zachová

27. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Nejradši házím a peru se v postoji. Práce na zemi není moje doména, přiznává judistka Zachová

Nejradši házím a peru se v postoji. Práce na zemi není moje doména, přiznává judistka Zachová

27. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Michal Krčmář na masáži. V čem mu pomáhá fyzioterapie?

Michal Krčmář na masáži. V čem mu pomáhá fyzioterapie?

27. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Jak švihadlo dostalo Barču až do finále MISS CZECH REPUBLIC?

Jak švihadlo dostalo Barču až do finále MISS CZECH REPUBLIC?

27. 6. 2025

51 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: „Zatím vždy vstanu, tak je to dobré,“ směje se nejstarší člen českého biatlonového týmu

Seriál Radiožurnálu Sport: „Zatím vždy vstanu, tak je to dobré,“ směje se nejstarší člen českého biatlonového týmu

27. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Rok 1953 a jízda pražské Dukly. Premiérový triumf vojenského celku v době temna pro tradiční kluby

Seriál Radiožurnálu Sport: Rok 1953 a jízda pražské Dukly. Premiérový triumf vojenského celku v době temna pro tradiční kluby

27. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody BREAKDWON special | Tomáš Linh Le Sy

BREAKDWON special | Tomáš Linh Le Sy

27. 6. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody #550: Jak často sportovci potřebují psychiatra? >>> Dušan Randák

#550: Jak často sportovci potřebují psychiatra? >>> Dušan Randák

27. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Liga naruby | Rigo bude světový hráč, čas na přestup je TEĎ. Co Boulova německá stopa a Hladký v PL?

Liga naruby | Rigo bude světový hráč, čas na přestup je TEĎ. Co Boulova německá stopa a Hladký v PL?

27. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Rigo bude světový hráč, čas na přestup je TEĎ. Co Boulova německá stopa a Hladký v PL? | Speciál

Rigo bude světový hráč, čas na přestup je TEĎ. Co Boulova německá stopa a Hladký v PL? | Speciál

27. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody MMA LETEM SVĚTEM #341 | Jones končí?! Eckerlin na body? Proč Pukač může překvapit Německo!

MMA LETEM SVĚTEM #341 | Jones končí?! Eckerlin na body? Proč Pukač může překvapit Německo!

26. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody Když styl potká smysl: Janji v terénu i v duši

Když styl potká smysl: Janji v terénu i v duši

26. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Kecy, Drby, Přestupy #4 | BRENTFORD, CRYSTAL PALACE, FULHAM, EVERTON

Kecy, Drby, Přestupy #4 | BRENTFORD, CRYSTAL PALACE, FULHAM, EVERTON

26. 6. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody #53 První titul pro OKC, Indiana padla se ctí

#53 První titul pro OKC, Indiana padla se ctí

26. 6. 2025

58 min

Obrázek epizody První dojem | Nedvěd chce být tvrdší na Haška. Jakou roli by měl Petr Čech v Olomouci?

První dojem | Nedvěd chce být tvrdší na Haška. Jakou roli by měl Petr Čech v Olomouci?

26. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody První dojem | Nedvěd chce být tvrdší na Haška. Jakou roli by měl Petr Čech v Olomouci?

První dojem | Nedvěd chce být tvrdší na Haška. Jakou roli by měl Petr Čech v Olomouci?

26. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody Lukáš Chum: Rally je srdcovka. Snažím se fotit ty nejlepší jezdce | Na trati

Lukáš Chum: Rally je srdcovka. Snažím se fotit ty nejlepší jezdce | Na trati

26. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Mich Sako: Vážně má Anglie nejlepší fanoušky na světě? Na fotbale je atmosféra jak v divadle! | Away Days #43

Mich Sako: Vážně má Anglie nejlepší fanoušky na světě? Na fotbale je atmosféra jak v divadle! | Away Days #43

26. 6. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Přestupy Včas vs. čas | Footcast #155

Přestupy Včas vs. čas | Footcast #155

26. 6. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Football Club #98 Dobýváme Evropu: Pět z pěti? České kluby můžou zapsat další historickou sezonu v evropských pohárech

Football Club #98 Dobýváme Evropu: Pět z pěti? České kluby můžou zapsat další historickou sezonu v evropských pohárech

26. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody DUKLAJF - život na Julisce I#9 Tomáš Sekanina a Kačka Starková - mládež na Dukle

DUKLAJF - život na Julisce I#9 Tomáš Sekanina a Kačka Starková - mládež na Dukle

26. 6. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody ZIMÁK s Dobešem | S objevem sezony NHL: Když se vyhrává, v Montrealu jíte zadarmo, líčí Dobeš

ZIMÁK s Dobešem | S objevem sezony NHL: Když se vyhrává, v Montrealu jíte zadarmo, líčí Dobeš

26. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody DÍL ČTVRTÝ: Proč nestačí jen plavat víc? Klíče k lepšímu plavání.

DÍL ČTVRTÝ: Proč nestačí jen plavat víc? Klíče k lepšímu plavání.

26. 6. 2025

39 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Svorada: Nejtěžší pro mě vždy bylo vybojovat si místo ve spurtu. Zlepšit se v rychlosti se mi dařilo

Kilometry Jiřího Ježka: Svorada: Nejtěžší pro mě vždy bylo vybojovat si místo ve spurtu. Zlepšit se v rychlosti se mi dařilo

26. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody Svorada: Nejtěžší pro mě vždy bylo vybojovat si místo ve spurtu. Zlepšit se v rychlosti se mi dařilo

Svorada: Nejtěžší pro mě vždy bylo vybojovat si místo ve spurtu. Zlepšit se v rychlosti se mi dařilo

26. 6. 2025

49 min