Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 20 let od smrti #2 Zbyněk Busta originál verze

20 let od smrti #2 Zbyněk Busta originál verze

7. 7. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Kanonýr Gyökeres a kritizovaný Madueke míří do Arsenalu. Hodí se Malick Diouf do West Hamu?

Kanonýr Gyökeres a kritizovaný Madueke míří do Arsenalu. Hodí se Malick Diouf do West Hamu?

7. 7. 2025

50 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth o Vitíkovi: Herně mu bude styl v Bologni vyhovovat. Jeho kariéru to může posunout kupředu

Desítka Pavla Horvátha: Horváth o Vitíkovi: Herně mu bude styl v Bologni vyhovovat. Jeho kariéru to může posunout kupředu

7. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth o Vitíkovi: Herně mu bude styl v Bologni vyhovovat. Jeho kariéru to může posunout kupředu

Desítka Pavla Horvátha: Horváth o Vitíkovi: Herně mu bude styl v Bologni vyhovovat. Jeho kariéru to může posunout kupředu

7. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Horváth o Vitíkovi: Herně mu bude styl v Bologni vyhovovat. Jeho kariéru to může posunout kupředu

Horváth o Vitíkovi: Herně mu bude styl v Bologni vyhovovat. Jeho kariéru to může posunout kupředu

7. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody "OBJEVIL JSEM AMERIKU!" - TIMOTEJ FORMÁNEK | ROVNÝ A DLOUHÝ #79 🏌️‍♀️

"OBJEVIL JSEM AMERIKU!" - TIMOTEJ FORMÁNEK | ROVNÝ A DLOUHÝ #79 🏌️‍♀️

7. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody #19: Petra Doubková: Než jsem začala běhat orienťák, tak jsem propadala z tělocviku

#19: Petra Doubková: Než jsem začala běhat orienťák, tak jsem propadala z tělocviku

7. 7. 2025

51 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: O návratu uvažuji, ale vím, že by to bylo hodně náročné. Nechávám to otevřené, říká Hermannová

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: O návratu uvažuji, ale vím, že by to bylo hodně náročné. Nechávám to otevřené, říká Hermannová

7. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody O návratu uvažuji, ale vím, že by to bylo hodně náročné. Nechávám to otevřené, říká Hermannová

O návratu uvažuji, ale vím, že by to bylo hodně náročné. Nechávám to otevřené, říká Hermannová

7. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: O návratu uvažuji, ale vím, že by to bylo hodně náročné. Nechávám to otevřené, říká Hermannová

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: O návratu uvažuji, ale vím, že by to bylo hodně náročné. Nechávám to otevřené, říká Hermannová

7. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody 188 - Červencový program UFC

188 - Červencový program UFC

7. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Pět sezon za Barcelonu i Real Madrid. Jak fanoušci kousali přestup Figa k hlavnímu rivalovi?

Seriál Radiožurnálu Sport: Pět sezon za Barcelonu i Real Madrid. Jak fanoušci kousali přestup Figa k hlavnímu rivalovi?

7. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody 31. Minardi - srdce na konci startovního pole!

31. Minardi - srdce na konci startovního pole!

7. 7. 2025

42 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Andrej Kvašňák: Chodící fotbalista, který byl všude. Sparťan století a velký bavič fanoušků

Seriál Radiožurnálu Sport: Andrej Kvašňák: Chodící fotbalista, který byl všude. Sparťan století a velký bavič fanoušků

7. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody #11: Co nedělat? I to je součástí progresu!

#11: Co nedělat? I to je součástí progresu!

7. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody #556: Jaký sport je nejatraktivnější? >>> Jan Dvořák

#556: Jaký sport je nejatraktivnější? >>> Jan Dvořák

7. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Přívlač Live #74 - Rozdáváme ceny ta 10.240,- Kč! Velká vánoční soutěž

Přívlač Live #74 - Rozdáváme ceny ta 10.240,- Kč! Velká vánoční soutěž

7. 7. 2025

3 hod 8 min

Obrázek epizody TMG #49 Východní offseason a free agency

TMG #49 Východní offseason a free agency

7. 7. 2025

2 hod 10 min

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #091: Nejdražší obránce ligy odchází! Brian řeže kádr, přijde rekordní posila?

VLÁDCI PRAHY #091: Nejdražší obránce ligy odchází! Brian řeže kádr, přijde rekordní posila?

7. 7. 2025

2 hod 55 min

Obrázek epizody #14 - Martin Sitár - zatkli nás v Americe, jsem trošku psychopat, BJJ black belt

#14 - Martin Sitár - zatkli nás v Americe, jsem trošku psychopat, BJJ black belt

6. 7. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: Po 2. etapě Tour de France

Velo fokus podcast: Po 2. etapě Tour de France

6. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Po 2. etapě Tour de France

Po 2. etapě Tour de France

6. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Robert Landa o děčínské mládeži 1

Robert Landa o děčínské mládeži 1

6. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody 72.Díl Nadzemí: Sylva Talla-První Čech na osmitisícovce

72.Díl Nadzemí: Sylva Talla-První Čech na osmitisícovce

6. 7. 2025

2 hod 6 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Navrátilová jako velká hráčka, ale i velká fanynka. Co vše zažila devítinásobná šampionka?

Seriál Radiožurnálu Sport: Navrátilová jako velká hráčka, ale i velká fanynka. Co vše zažila devítinásobná šampionka?

6. 7. 2025

2 min