Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Opět se potvrdilo, že Filip Chytil je trochu kovboj

Opět se potvrdilo, že Filip Chytil je trochu kovboj

22. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody #107: Anglické týmy válcují Ligu mistrů! Kdo postoupí z TOP 8? Skáčik & Svitková

#107: Anglické týmy válcují Ligu mistrů! Kdo postoupí z TOP 8? Skáčik & Svitková

22. 1. 2026

45 min

Obrázek epizody Postřehy ze zápasu Slavia – Barcelona: Vyzutý Kušej ukončil střelecký půst, Oscar na bekovi obstál

Postřehy ze zápasu Slavia – Barcelona: Vyzutý Kušej ukončil střelecký půst, Oscar na bekovi obstál

22. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Mikolanda: Jsem životní optimista. Po mozkové mrtvici i transplantaci ledviny mě hnal zpět fotbal

Desítka Pavla Horvátha: Mikolanda: Jsem životní optimista. Po mozkové mrtvici i transplantaci ledviny mě hnal zpět fotbal

22. 1. 2026

53 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Mikolanda: Jsem životní optimista. Po mozkové mrtvici i transplantaci ledviny mě hnal zpět fotbal

Desítka Pavla Horvátha: Mikolanda: Jsem životní optimista. Po mozkové mrtvici i transplantaci ledviny mě hnal zpět fotbal

22. 1. 2026

53 min

Obrázek epizody Mikolanda: Jsem životní optimista. Po mozkové mrtvici i transplantaci ledviny mě hnal zpět fotbal

Mikolanda: Jsem životní optimista. Po mozkové mrtvici i transplantaci ledviny mě hnal zpět fotbal

22. 1. 2026

53 min

Obrázek epizody EXTRALIFE PODCAST #27 | Jáchym Kondelík: Dodnes mě mrzí, že jsem nemohl být gólman

EXTRALIFE PODCAST #27 | Jáchym Kondelík: Dodnes mě mrzí, že jsem nemohl být gólman

22. 1. 2026

36 min

Obrázek epizody Když peníze zabíjí kabinu! Proč Chorý nemusí být horší než „hvězda z ciziny“ ❌ DRUHÝ DOTEK ZF #60

Když peníze zabíjí kabinu! Proč Chorý nemusí být horší než „hvězda z ciziny“ ❌ DRUHÝ DOTEK ZF #60

22. 1. 2026

1 hod 4 min

Obrázek epizody #26 🎙️AŤ TO BĚHÁ: s Damiánem Víchem

#26 🎙️AŤ TO BĚHÁ: s Damiánem Víchem

22. 1. 2026

1 hod 7 min

Obrázek epizody BKT EXTRA | Používají rozhodčí video příliš často? Zůstane Gazda v Pardubicích a co bude se Sirotou?

BKT EXTRA | Používají rozhodčí video příliš často? Zůstane Gazda v Pardubicích a co bude se Sirotou?

22. 1. 2026

34 min

Obrázek epizody „ČR je skvělá v pořádání světových sportovních akcí. Během olympiády přijeďte fandit do Budějovic“ – Libor Varhaník

„ČR je skvělá v pořádání světových sportovních akcí. Během olympiády přijeďte fandit do Budějovic“ – Libor Varhaník

22. 1. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody Rozhovor | Liberecký trenér Kováč o šedinách majitele, Mahmičovi i největší „ráně“ v kádru Slovanu: Na české hráče už si nesáhneš

Rozhovor | Liberecký trenér Kováč o šedinách majitele, Mahmičovi i největší „ráně“ v kádru Slovanu: Na české hráče už si nesáhneš

22. 1. 2026

11 min

Obrázek epizody Rozhovor | Liberecký trenér Kováč o šedinách majitele, Mahmičovi i největší „ráně“ v kádru Slovanu: Na české hráče už si nesáhneš

Rozhovor | Liberecký trenér Kováč o šedinách majitele, Mahmičovi i největší „ráně“ v kádru Slovanu: Na české hráče už si nesáhneš

22. 1. 2026

11 min

Obrázek epizody #699: Podceňuje Evropa africký fotbal? >>> Miloslav Brožek

#699: Podceňuje Evropa africký fotbal? >>> Miloslav Brožek

22. 1. 2026

37 min

Obrázek epizody Litvínov by měl zachránit Pavel Hynek | Bago #67

Litvínov by měl zachránit Pavel Hynek | Bago #67

22. 1. 2026

53 min

Obrázek epizody Ep. 78 - Bruno must have? + Foden OUT - videoverze

Ep. 78 - Bruno must have? + Foden OUT - videoverze

22. 1. 2026

37 min

Obrázek epizody Levej Hák Vlog #30 / Muratalla vs Cruz je banger

Levej Hák Vlog #30 / Muratalla vs Cruz je banger

21. 1. 2026

12 min

Obrázek epizody #19: TC Haaland proti Wolves?! Ravizza & Zajíček

#19: TC Haaland proti Wolves?! Ravizza & Zajíček

21. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody RoadCast #1 - Život profesionální cyklistky

RoadCast #1 - Život profesionální cyklistky

21. 1. 2026

34 min

Obrázek epizody 62. Poločas sezóny - play-off nanečisto, trade ideas, otázky

62. Poločas sezóny - play-off nanečisto, trade ideas, otázky

21. 1. 2026

1 hod 18 min

Obrázek epizody Sedm zastavení slavného giganta v Praze. Na Barcu za dvacku, zápas století i Messiho show v Edenu

Sedm zastavení slavného giganta v Praze. Na Barcu za dvacku, zápas století i Messiho show v Edenu

21. 1. 2026

8 min

Obrázek epizody Proč Sigma odstavila bosse Mináře. A buduje kádr na titul? Hoňte tygra #3

Proč Sigma odstavila bosse Mináře. A buduje kádr na titul? Hoňte tygra #3

21. 1. 2026

1 hod 16 min

Obrázek epizody Fight! | Kauza Vémola: Propuštění za 15 milionů, pašování kokainu a reputační riziko pro Oktagon

Fight! | Kauza Vémola: Propuštění za 15 milionů, pašování kokainu a reputační riziko pro Oktagon

21. 1. 2026

40 min

Obrázek epizody Fight! | Kauza Vémola: Propuštění za 15 milionů, pašování kokainu a reputační riziko pro Oktagon

Fight! | Kauza Vémola: Propuštění za 15 milionů, pašování kokainu a reputační riziko pro Oktagon

21. 1. 2026

40 min

Obrázek epizody Středeční klasika Kateřiny Neumannové: I když budou sportovci na šesti místech, tak je chceme co nejvíc propojit, říká Doktor o olympiádě

Středeční klasika Kateřiny Neumannové: I když budou sportovci na šesti místech, tak je chceme co nejvíc propojit, říká Doktor o olympiádě

21. 1. 2026

33 min