Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Reprezentace by mohla vypadat jako za Vrby. Červ může předčít Součka

Reprezentace by mohla vypadat jako za Vrby. Červ může předčít Součka

23. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody Reprezentace by mohla vypadat jako za Vrby. Červ může předčít Součka

Reprezentace by mohla vypadat jako za Vrby. Červ může předčít Součka

23. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody TOBIÁŠ SLAVÍČEK: Životní výzva na střídačce, vize Litoměřic a spolupráce se Spartou | BKT MAXA LIGA

TOBIÁŠ SLAVÍČEK: Životní výzva na střídačce, vize Litoměřic a spolupráce se Spartou | BKT MAXA LIGA

23. 1. 2026

33 min

Obrázek epizody #700: Co zapříčinilo krizi Realu Madrid? >>> César Suárez

#700: Co zapříčinilo krizi Realu Madrid? >>> César Suárez

23. 1. 2026

21 min

Obrázek epizody Speciál | TOP 50 českých talentů: mládež Slavie s mantinely áčka, spousta zranění – a vítězem je…

Speciál | TOP 50 českých talentů: mládež Slavie s mantinely áčka, spousta zranění – a vítězem je…

23. 1. 2026

12 min

Obrázek epizody Liga naruby Speciál | TOP 50 českých talentů: mládež Slavie s mantinely áčka, spousta zranění – a vítězem je…

Liga naruby Speciál | TOP 50 českých talentů: mládež Slavie s mantinely áčka, spousta zranění – a vítězem je…

23. 1. 2026

12 min

Obrázek epizody Kráľ Chára, Pospec je spec, čo povedal Toews Hossovi? + Na LIVE-ku v dresoch!

Kráľ Chára, Pospec je spec, čo povedal Toews Hossovi? + Na LIVE-ku v dresoch!

22. 1. 2026

56 min

Obrázek epizody Naozaj chceme zobrať Ødegaardovi kapitánsku pásku? | COYG - CZ/SK podcast #20

Naozaj chceme zobrať Ødegaardovi kapitánsku pásku? | COYG - CZ/SK podcast #20

22. 1. 2026

58 min

Obrázek epizody Speciál | Sparta v Marbelle: Irving rychlostně zvládá, technika perfekt. Varianta vedle Kairinena?

Speciál | Sparta v Marbelle: Irving rychlostně zvládá, technika perfekt. Varianta vedle Kairinena?

22. 1. 2026

5 min

Obrázek epizody Speciál | Sparta v Marbelle: Irving rychlostně zvládá, technika perfekt. Varianta vedle Kairinena?

Speciál | Sparta v Marbelle: Irving rychlostně zvládá, technika perfekt. Varianta vedle Kairinena?

22. 1. 2026

5 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Město Cheb chystá pro rok 2026 klíčové investice a projekty

Co vás zajímá: Město Cheb chystá pro rok 2026 klíčové investice a projekty

22. 1. 2026

12 min

Obrázek epizody PROČ JSEM SKONČIL S FOTBALEM UŽ VE 23 LETECH? (MARTIN GRAICIAR)

PROČ JSEM SKONČIL S FOTBALEM UŽ VE 23 LETECH? (MARTIN GRAICIAR)

22. 1. 2026

32 min

Obrázek epizody Asistent kouče Rochesteru Vinny Prospal o NHL, AHL i olympiádě

Asistent kouče Rochesteru Vinny Prospal o NHL, AHL i olympiádě

22. 1. 2026

58 min

Obrázek epizody MMA LETEM SVĚTEM #364

MMA LETEM SVĚTEM #364

22. 1. 2026

1 hod 21 min

Obrázek epizody V 15 LETECH na CZECH MASTERS! - Vašek Tichý | ROVNÝ A DLOUHÝ #92

V 15 LETECH na CZECH MASTERS! - Vašek Tichý | ROVNÝ A DLOUHÝ #92

22. 1. 2026

1 hod 31 min

Obrázek epizody Engel o náročném Dakaru: Když spadneš do kamení, už se nemusíš zvednout | Na trati

Engel o náročném Dakaru: Když spadneš do kamení, už se nemusíš zvednout | Na trati

22. 1. 2026

30 min

Obrázek epizody Hudák: MMA jsem trénoval i na misi v Afghánistánu. Proč se vrací po 7 letech? | Fight!

Hudák: MMA jsem trénoval i na misi v Afghánistánu. Proč se vrací po 7 letech? | Fight!

22. 1. 2026

45 min

Obrázek epizody Hudák: MMA jsem trénoval i na misi v Afghánistánu. Proč se vrací po 7 letech? | Fight!

Hudák: MMA jsem trénoval i na misi v Afghánistánu. Proč se vrací po 7 letech? | Fight!

22. 1. 2026

45 min

Obrázek epizody Fotbalový víkend v Londýně za 5 000 Kč! ✈️ Míra Somr | Away Days #72

Fotbalový víkend v Londýně za 5 000 Kč! ✈️ Míra Somr | Away Days #72

22. 1. 2026

57 min

Obrázek epizody Do Londýna na TOP fotbal za pár korun! ✈️ Míra Somr | Away Days #72

Do Londýna na TOP fotbal za pár korun! ✈️ Míra Somr | Away Days #72

22. 1. 2026

57 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Kruté podmínky. Na začátku Barcelona trpěla, říkal Chytil

PŘÍMÁK: Kruté podmínky. Na začátku Barcelona trpěla, říkal Chytil

22. 1. 2026

32 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Kruté podmínky. Na začátku Barcelona trpěla, říkal Chytil

PŘÍMÁK: Kruté podmínky. Na začátku Barcelona trpěla, říkal Chytil

22. 1. 2026

32 min

Obrázek epizody Tréninková Bible č. 7 - Proč pomalý trénink dělá rychlé běžce

Tréninková Bible č. 7 - Proč pomalý trénink dělá rychlé běžce

22. 1. 2026

29 min

Obrázek epizody BOŘEK DOČKAL - Ve spartě jsem byl vždycky hrozně rád. I 07

BOŘEK DOČKAL - Ve spartě jsem byl vždycky hrozně rád. I 07

22. 1. 2026

1 hod 40 min

Obrázek epizody Opět se potvrdilo, že Filip Chytil je trochu kovboj