Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Real zničil Man City. Kinský musel střídat. Review prvnich zápasů osmifinále LM | Tango 26

Real zničil Man City. Kinský musel střídat. Review prvnich zápasů osmifinále LM | Tango 26

12. 3. 2026

59 min

Obrázek epizody Přichází třetí do party? Vítej zpátky Jacku. A zůstaň zdravý. Draper je zase silný jako zvíře

Přichází třetí do party? Vítej zpátky Jacku. A zůstaň zdravý. Draper je zase silný jako zvíře

12. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Zimák | Trest Marcelovi ovlivnil sérii Sparty s Kladnem, míní Duda. Kdo dusil Irgla?

Zimák | Trest Marcelovi ovlivnil sérii Sparty s Kladnem, míní Duda. Kdo dusil Irgla?

12. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: ‚Zkusíme jet na světový rekord?‘ Příběh o tom, jak začala česká rychlobruslařka mířit k top špičce

Seriál Radiožurnálu Sport: ‚Zkusíme jet na světový rekord?‘ Příběh o tom, jak začala česká rychlobruslařka mířit k top špičce

12. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Za oponou sportu #86 - Petr Schlegel & Martin Balík - EDU FIT a svět trenérů ve fitness

Za oponou sportu #86 - Petr Schlegel & Martin Balík - EDU FIT a svět trenérů ve fitness

12. 3. 2026

1 hod 24 min

Obrázek epizody Levej Hák Ep. 71 / Jiří Procházka o titul na UFC 327 / Opetaia vládne / Cacace vs Dickens

Levej Hák Ep. 71 / Jiří Procházka o titul na UFC 327 / Opetaia vládne / Cacace vs Dickens

12. 3. 2026

36 min

Obrázek epizody UK Open: Littler bez top hry s dalším titulem, pozvracená "devítka" Dannyho Nopperta a nevýrazné třetí kolo Čechů

UK Open: Littler bez top hry s dalším titulem, pozvracená "devítka" Dannyho Nopperta a nevýrazné třetí kolo Čechů

12. 3. 2026

1 hod 4 min

Obrázek epizody Slavia přetlačí Zlín, branky na Letné a lahoda v Boleslavi | FOOTCAST PREVIEW 26. kolo

Slavia přetlačí Zlín, branky na Letné a lahoda v Boleslavi | FOOTCAST PREVIEW 26. kolo

12. 3. 2026

57 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Šmejkal: Šance v Teplicích jsem si ohromně vážil, kariéru kouče v první lize už mám ale za sebou

Desítka Pavla Horvátha: Šmejkal: Šance v Teplicích jsem si ohromně vážil, kariéru kouče v první lize už mám ale za sebou

12. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Šmejkal: Šance v Teplicích jsem si ohromně vážil, kariéru kouče v první lize už mám ale za sebou

Desítka Pavla Horvátha: Šmejkal: Šance v Teplicích jsem si ohromně vážil, kariéru kouče v první lize už mám ale za sebou

12. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Šmejkal: Šance v Teplicích jsem si ohromně vážil, kariéru kouče v první lize už mám ale za sebou

Šmejkal: Šance v Teplicích jsem si ohromně vážil, kariéru kouče v první lize už mám ale za sebou

12. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody #231 Nečekaný král Maxa ligy. Slávisté Šťovíček a Průžek o vydařené sezóně

#231 Nečekaný král Maxa ligy. Slávisté Šťovíček a Průžek o vydařené sezóně

12. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Velká klobásová debata: bílá nebo tmavá klobása?! NYČÁK MÁ JASNO! 🌭 DRUHÝ DOTEK ZF #67

Velká klobásová debata: bílá nebo tmavá klobása?! NYČÁK MÁ JASNO! 🌭 DRUHÝ DOTEK ZF #67

12. 3. 2026

1 hod 17 min

Obrázek epizody JAK SE DOSTANEŠ ZE SPARTY PŘES JABLONEC AŽ DO ÁZERBAJDŽÁNU? - Přímo Z Ligy - 26.KOLO (Lukáš Třešňák)

JAK SE DOSTANEŠ ZE SPARTY PŘES JABLONEC AŽ DO ÁZERBAJDŽÁNU? - Přímo Z Ligy - 26.KOLO (Lukáš Třešňák)

12. 3. 2026

1 hod 8 min

Obrázek epizody „Konec kariéry ve 24 letech? Už jsem cítila, že mám být někde jinde“ – Gabriela Satková

„Konec kariéry ve 24 letech? Už jsem cítila, že mám být někde jinde“ – Gabriela Satková

12. 3. 2026

52 min

Obrázek epizody #734: Mají Sparta s Olomoucí šanci na postup? >>> Lukáš Michalík

#734: Mají Sparta s Olomoucí šanci na postup? >>> Lukáš Michalík

12. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Vydezinfikují na Spartě kabiny? A co Varaďa a Vítkovice? | Bago #74

Vydezinfikují na Spartě kabiny? A co Varaďa a Vítkovice? | Bago #74

12. 3. 2026

1 hod 13 min

Obrázek epizody JDEME VEN! 3. díl - Je rozhodnuto o titulu? João Pedro show! Katastrofa Spurs!

JDEME VEN! 3. díl - Je rozhodnuto o titulu? João Pedro show! Katastrofa Spurs!

11. 3. 2026

1 hod 32 min

Obrázek epizody #41: Sparta zmizela v poločase. Příběh Kinského

#41: Sparta zmizela v poločase. Příběh Kinského

11. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody #61 Hornets v laufu, Denveru hrozí předkolo

#61 Hornets v laufu, Denveru hrozí předkolo

11. 3. 2026

1 hod 6 min

Obrázek epizody #122|Další sezona bez play off. Postup v Mol cupu

#122|Další sezona bez play off. Postup v Mol cupu

11. 3. 2026

52 min

Obrázek epizody Z LETNÉ A STRAHOVA: ALKMAARSKÝ SPECIÁL!

Z LETNÉ A STRAHOVA: ALKMAARSKÝ SPECIÁL!

11. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody K.O. magazín #4

K.O. magazín #4

11. 3. 2026

40 min

Obrázek epizody Procházka: Dospěl jsem, nepotřebuji se zalíbit ostatním. Titul je dárek pro mě. Role otce? | Fight!

Procházka: Dospěl jsem, nepotřebuji se zalíbit ostatním. Titul je dárek pro mě. Role otce? | Fight!

11. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Procházka: Dospěl jsem, nepotřebuji se zalíbit ostatním. Titul je dárek pro mě. Role otce? | Fight!

Procházka: Dospěl jsem, nepotřebuji se zalíbit ostatním. Titul je dárek pro mě. Role otce? | Fight!

11. 3. 2026

26 min