Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #125 | Bude stát Chorého kulečník Slavii titul?

#125 | Bude stát Chorého kulečník Slavii titul?

6. 8. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #63 | BENEŠOVA bomba 💥 ÚSTÍ jede! 😱 ZBROJOVKA v infarktu a ARTIS se hroutí! ⚡

ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #63 | BENEŠOVA bomba 💥 ÚSTÍ jede! 😱 ZBROJOVKA v infarktu a ARTIS se hroutí! ⚡

6. 8. 2025

1 hod 35 min

Obrázek epizody Speciál: Hodnocení filmu F1!

Speciál: Hodnocení filmu F1!

6. 8. 2025

43 min

Obrázek epizody Na place: S golfem jsem procestoval kus světa. Baví mě nejvíc, když už neřeším výsledky, přiznává Pohlreich

Na place: S golfem jsem procestoval kus světa. Baví mě nejvíc, když už neřeším výsledky, přiznává Pohlreich

6. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Na place: S golfem jsem procestoval kus světa. Baví mě nejvíc, když už neřeším výsledky, přiznává Pohlreich

Na place: S golfem jsem procestoval kus světa. Baví mě nejvíc, když už neřeším výsledky, přiznává Pohlreich

6. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody S golfem jsem procestoval kus světa. Baví mě nejvíc, když už neřeším výsledky, přiznává Pohlreich

S golfem jsem procestoval kus světa. Baví mě nejvíc, když už neřeším výsledky, přiznává Pohlreich

6. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Gunners Talk #69 | "Očaroval nás 15letý Max Dowman?"

Gunners Talk #69 | "Očaroval nás 15letý Max Dowman?"

6. 8. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Sparta si v devadesátých letech poradila i s odchodem velkých opor

Seriál Radiožurnálu Sport: Sparta si v devadesátých letech poradila i s odchodem velkých opor

6. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody #578: Jak se z učitele stala kometa ligy? >>> Michal Cupák

#578: Jak se z učitele stala kometa ligy? >>> Michal Cupák

6. 8. 2025

21 min

Obrázek epizody Pavel Šulc: Že sis to vybojoval sám

Pavel Šulc: Že sis to vybojoval sám

6. 8. 2025

20 min

Obrázek epizody Ep126

Ep126

6. 8. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Překvapí “outsider” Humburger? Musí tlačit! Szabová potřebuje rychlý finiš | analýza Fight!

Překvapí “outsider” Humburger? Musí tlačit! Szabová potřebuje rychlý finiš | analýza Fight!

6. 8. 2025

40 min

Obrázek epizody Překvapí “outsider” Humburger? Musí tlačit! Szabová potřebuje rychlý finiš | analýza Fight!

Překvapí “outsider” Humburger? Musí tlačit! Szabová potřebuje rychlý finiš | analýza Fight!

6. 8. 2025

40 min

Obrázek epizody #45 Lukáš Havránek: Do hor neutíkám. Chodím tam žít. Vlastním tempem.

#45 Lukáš Havránek: Do hor neutíkám. Chodím tam žít. Vlastním tempem.

6. 8. 2025

1 hod 43 min

Obrázek epizody AŤ TO BĚHÁ #7 / Ranní rutiny, běh a alkohol

AŤ TO BĚHÁ #7 / Ranní rutiny, běh a alkohol

5. 8. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody #5 Checkpoint: o Alpách s dětmi, výkonu Kiliana Jorneta na Western States i o našich jarních závodech

#5 Checkpoint: o Alpách s dětmi, výkonu Kiliana Jorneta na Western States i o našich jarních závodech

5. 8. 2025

28 min

Obrázek epizody Fotbal na druhou #32

Fotbal na druhou #32

5. 8. 2025

40 min

Obrázek epizody #69: Evropská party hlavními městy_ V lize tápeme_

#69: Evropská party hlavními městy_ V lize tápeme_

5. 8. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Kristýna Zemanová: Proč dala přednost českému projektu před zahraničím

Kristýna Zemanová: Proč dala přednost českému projektu před zahraničím

5. 8. 2025

46 min

Obrázek epizody Zastínila ženská Tour de France tu mužskou?

Zastínila ženská Tour de France tu mužskou?

5. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: Zastínila ženská Tour de France tu mužskou?

Velo fokus podcast: Zastínila ženská Tour de France tu mužskou?

5. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody LN Zoom | „Simeoneho“ Sigma: dvě kabiny, jedenáct posil, třicet hráčů. Kam v Liberci s Masopustem?

LN Zoom | „Simeoneho“ Sigma: dvě kabiny, jedenáct posil, třicet hráčů. Kam v Liberci s Masopustem?

5. 8. 2025

12 min

Obrázek epizody Leclercova frustrace, souboj McLarenů a znovuzrozený Aston Martin

Leclercova frustrace, souboj McLarenů a znovuzrozený Aston Martin

5. 8. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Maďarský guláš s příchutí papáji a nádechem prošlého italského koření značky Ferrari | WAC #47

Maďarský guláš s příchutí papáji a nádechem prošlého italského koření značky Ferrari | WAC #47

5. 8. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody LN Zoom | „Simeoneho“ Sigma: dvě kabiny, jedenáct posil, třicet hráčů. Kam v Liberci s Masopustem?

LN Zoom | „Simeoneho“ Sigma: dvě kabiny, jedenáct posil, třicet hráčů. Kam v Liberci s Masopustem?

5. 8. 2025

12 min