Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #592: Je deník Sport ve válce se Slavií? >>> Adam Nenadál

#592: Je deník Sport ve válce se Slavií? >>> Adam Nenadál

26. 8. 2025

1 hod

Obrázek epizody Za čárou #136: O čem byla schůzka s FAČR (D. Trunda, J. Tvrdík, SLO V. Pavlík) + Fanatismus Česko?

Za čárou #136: O čem byla schůzka s FAČR (D. Trunda, J. Tvrdík, SLO V. Pavlík) + Fanatismus Česko?

26. 8. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Jakub Voráček: Tak jak to cítím

Jakub Voráček: Tak jak to cítím

26. 8. 2025

22 min

Obrázek epizody Z LETNÉ A STRAHOVA: VÝHRA NA MORÁL, ZRANĚNÍ A KOMPLIKACE PŘED RIGOU

Z LETNÉ A STRAHOVA: VÝHRA NA MORÁL, ZRANĚNÍ A KOMPLIKACE PŘED RIGOU

25. 8. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody #83 Žně v Lyonu. Útěk Krejčího. Uplakánek Bruno - ft. Martin Fillo

#83 Žně v Lyonu. Útěk Krejčího. Uplakánek Bruno - ft. Martin Fillo

25. 8. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Liga naruby | Uchenna ukázal svaly, Kováč pod tlakem, další miliardář. Co Šulcův debut a Krejčí v Anglii?

Liga naruby | Uchenna ukázal svaly, Kováč pod tlakem, další miliardář. Co Šulcův debut a Krejčí v Anglii?

25. 8. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody Liga naruby | Uchenna ukázal svaly, Kováč pod tlakem, další miliardář. Co Šulcův debut a Krejčí v Anglii?

Liga naruby | Uchenna ukázal svaly, Kováč pod tlakem, další miliardář. Co Šulcův debut a Krejčí v Anglii?

25. 8. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody #71: Co ukázaly první góly Victora Gyökerese v PL? Lukáč & Tvaroh

#71: Co ukázaly první góly Victora Gyökerese v PL? Lukáč & Tvaroh

25. 8. 2025

44 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Případ Krejčí. Je pro něj Premier League lepší? A co nabídne sezona La Ligy?

Fotbal fokus podcast: Případ Krejčí. Je pro něj Premier League lepší? A co nabídne sezona La Ligy?

25. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody Případ Krejčí. Je pro něj Premier League lepší? A co nabídne sezona La Ligy?

Případ Krejčí. Je pro něj Premier League lepší? A co nabídne sezona La Ligy?

25. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody U Lipna skončil sportovně kulturní festival, ohlédnou se za ním Sportovní ozvěny

U Lipna skončil sportovně kulturní festival, ohlédnou se za ním Sportovní ozvěny

25. 8. 2025

6 min

Obrázek epizody 74.Díl Nadzemí: František D'Agostino-Extrémní Bigwallové lezení v Pakistánu a Yosemitech

74.Díl Nadzemí: František D'Agostino-Extrémní Bigwallové lezení v Pakistánu a Yosemitech

25. 8. 2025

2 hod 1 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Přichází období bez Gulaše. Procházka tipuje, že českobudějovický Motor bude hlídat klidný střed

Seriál Radiožurnálu Sport: Přichází období bez Gulaše. Procházka tipuje, že českobudějovický Motor bude hlídat klidný střed

25. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody RAKETY #28 | US | Začíná US Open, poslední Grandslam sezóny. Jaké jsou šance českých zástupců?

RAKETY #28 | US | Začíná US Open, poslední Grandslam sezóny. Jaké jsou šance českých zástupců?

25. 8. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Zlín posbíral už plno bodů díky skvělé defenzivě. Překvapilo mě, jak se jim daří, říká Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Zlín posbíral už plno bodů díky skvělé defenzivě. Překvapilo mě, jak se jim daří, říká Horváth

25. 8. 2025

54 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Zlín posbíral už plno bodů díky skvělé defenzivě. Překvapilo mě, jak se jim daří, říká Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Zlín posbíral už plno bodů díky skvělé defenzivě. Překvapilo mě, jak se jim daří, říká Horváth

25. 8. 2025

54 min

Obrázek epizody Zlín posbíral už plno bodů díky skvělé defenzivě. Překvapilo mě, jak se jim daří, říká Horváth

Zlín posbíral už plno bodů díky skvělé defenzivě. Překvapilo mě, jak se jim daří, říká Horváth

25. 8. 2025

54 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Kamarády mám hlavně mezi staršími šachisty, přiznává český velmistr Van Nguyen

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Kamarády mám hlavně mezi staršími šachisty, přiznává český velmistr Van Nguyen

25. 8. 2025

30 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Kamarády mám hlavně mezi staršími šachisty, přiznává český velmistr Van Nguyen

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Kamarády mám hlavně mezi staršími šachisty, přiznává český velmistr Van Nguyen

25. 8. 2025

30 min

Obrázek epizody Kamarády mám hlavně mezi staršími šachisty, přiznává český velmistr Van Nguyen

Kamarády mám hlavně mezi staršími šachisty, přiznává český velmistr Van Nguyen

25. 8. 2025

30 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Arteta se toho nebojí a má čuch na talenty. Patnáctiletý Dowman si ohromně věřil, říká Tylšar

S mikrofonem do Anglie: Arteta se toho nebojí a má čuch na talenty. Patnáctiletý Dowman si ohromně věřil, říká Tylšar

25. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: „Superfinále“ v roce 2012, které rozhodlo o mistrovském titulu libereckého Slovanu

Seriál Radiožurnálu Sport: „Superfinále“ v roce 2012, které rozhodlo o mistrovském titulu libereckého Slovanu

25. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody Martin Křen & Tomáš Kudrnáč (MČR BMX dirt jump 2025) - Radio Peloton #61

Martin Křen & Tomáš Kudrnáč (MČR BMX dirt jump 2025) - Radio Peloton #61

25. 8. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody Zimák rozhovor | Čihař o draftu, LA i formě v přípravě: Cítím se bez stresu a hraju hokej, jak jsem ho miloval

Zimák rozhovor | Čihař o draftu, LA i formě v přípravě: Cítím se bez stresu a hraju hokej, jak jsem ho miloval

25. 8. 2025

8 min

Obrázek epizody BKT KVÍZ: O nejchytřejšího Bombaře | Matěj Blümel vs. Jakub Nakládal

BKT KVÍZ: O nejchytřejšího Bombaře | Matěj Blümel vs. Jakub Nakládal

25. 8. 2025

33 min