Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Plavkyně Kristýna Horská: Po postupu do olympijského semifinále jsem zažívala obrovskou radost

Plavkyně Kristýna Horská: Po postupu do olympijského semifinále jsem zažívala obrovskou radost

30. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Makej vole! – Podcast #33 – Stanislav Najvert – legendy o beskydských šavlích

Makej vole! – Podcast #33 – Stanislav Najvert – legendy o beskydských šavlích

30. 5. 2022

1 hod 22 min

Obrázek epizody Tri minúty z MS: Komentár z bronzového Česka znie ako napísaný pred pár rokmi na Slovensku

Tri minúty z MS: Komentár z bronzového Česka znie ako napísaný pred pár rokmi na Slovensku

30. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Ako Peréz oblafol stratégov Ferrari? Mizéria Schumachera s Ricciardom | EisKing DEBRIEFING 7/22

Ako Peréz oblafol stratégov Ferrari? Mizéria Schumachera s Ricciardom | EisKing DEBRIEFING 7/22

30. 5. 2022

53 min

Obrázek epizody #20 KOLLER: Do 19 let jsem netrénoval, na Spartě na mě fanoušci pískali

#20 KOLLER: Do 19 let jsem netrénoval, na Spartě na mě fanoušci pískali

30. 5. 2022

40 min

Obrázek epizody Listy do budúcnosti (Koniec štvrtej sezóny)

Listy do budúcnosti (Koniec štvrtej sezóny)

30. 5. 2022

1 hod 54 min

Obrázek epizody 80: Tomáš Dvořák

80: Tomáš Dvořák

29. 5. 2022

56 min

Obrázek epizody SHOW PANA HAĎÁKA 4 - (05) Lukáš Lukyn Hons

SHOW PANA HAĎÁKA 4 - (05) Lukáš Lukyn Hons

29. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody ZÁVĚREČNÝ MIŠMAŠ KE KONCI SEZONY

ZÁVĚREČNÝ MIŠMAŠ KE KONCI SEZONY

29. 5. 2022

1 hod 32 min

Obrázek epizody 21. Přemek Novák: o organizaci L’Étape by Tour de France

21. Přemek Novák: o organizaci L’Étape by Tour de France

29. 5. 2022

53 min

Obrázek epizody Hřebík: Courtois? Zlatý míč už musí jít brankáři, klíčový post. Co Hložek v Leverkusenu?

Hřebík: Courtois? Zlatý míč už musí jít brankáři, klíčový post. Co Hložek v Leverkusenu?

29. 5. 2022

44 min

Obrázek epizody Hřebík: Courtois? Zlatý míč už musí jít brankáři, klíčový post. Co Hložek v Leverkusenu?

Hřebík: Courtois? Zlatý míč už musí jít brankáři, klíčový post. Co Hložek v Leverkusenu?

29. 5. 2022

45 min

Obrázek epizody Petr Pechek

Petr Pechek

29. 5. 2022

55 min

Obrázek epizody Tri minúty z MS: Česi môžu cítiť krivdu, no faul Pastrňáka bol zbytočný

Tri minúty z MS: Česi môžu cítiť krivdu, no faul Pastrňáka bol zbytočný

29. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody NECHEM ÍSŤ ZA K*RVAMI, CHCEM SA PRITÚLIŤ

NECHEM ÍSŤ ZA K*RVAMI, CHCEM SA PRITÚLIŤ

28. 5. 2022

47 min

Obrázek epizody Gegen Press Podcast |S01E27| PREMIER LEAGUE AWARDS

Gegen Press Podcast |S01E27| PREMIER LEAGUE AWARDS

28. 5. 2022

1 hod 24 min

Obrázek epizody #9 Už jako hráč si Holeňák vedl trenérský deník, teď povede Varnsdorf. Jak vzpomíná na Škorpilovy hlášky a za co vděčí Uličnému?

#9 Už jako hráč si Holeňák vedl trenérský deník, teď povede Varnsdorf. Jak vzpomíná na Škorpilovy hlášky a za co vděčí Uličnému?

28. 5. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody DRS PODCAST |s03e09| QUO VADIS DANIEL RICCIARDO ?

DRS PODCAST |s03e09| QUO VADIS DANIEL RICCIARDO ?

27. 5. 2022

58 min

Obrázek epizody Kdo vyhraje Ligu mistrů? Finále anglický ligy naživo v Londýně! A nový TV pořad Football Fanatic’s!!

Kdo vyhraje Ligu mistrů? Finále anglický ligy naživo v Londýně! A nový TV pořad Football Fanatic’s!!

27. 5. 2022

39 min

Obrázek epizody F&T #95 - Matěj Peňáz, Věřím, že na UFC jsem připraven

F&T #95 - Matěj Peňáz, Věřím, že na UFC jsem připraven

27. 5. 2022

55 min

Obrázek epizody Nádych a pod vodu! Vo freedivingu nie je priestor na negativitu, hovorí slovenský rekordér

Nádych a pod vodu! Vo freedivingu nie je priestor na negativitu, hovorí slovenský rekordér

27. 5. 2022

31 min

Obrázek epizody KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #85 - HLOŽAN - JE TO MÁLO? REPRE BEZ KOPÁČŮ, SPECIAL ONE A KDO VYHRAJE LIGU MISTRŮ

KUDY BĚŽÍ ZAJÍC #85 - HLOŽAN - JE TO MÁLO? REPRE BEZ KOPÁČŮ, SPECIAL ONE A KDO VYHRAJE LIGU MISTRŮ

27. 5. 2022

1 hod 12 min

Obrázek epizody Neměl jsem jinou možnost než si srovnat život, říká plavec Povýšil

Neměl jsem jinou možnost než si srovnat život, říká plavec Povýšil

27. 5. 2022

20 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Oštěpařka Nikola Ogrodníková: V nabité sezoně chci startovat na mistrovství světa i Evropy

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Oštěpařka Nikola Ogrodníková: V nabité sezoně chci startovat na mistrovství světa i Evropy

27. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Tri minúty z MS: Tri negatíva, ktoré nemôžu zatieniť slovenský optimizmus

Tri minúty z MS: Tri negatíva, ktoré nemôžu zatieniť slovenský optimizmus

27. 5. 2022

3 min