Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Ve spoustě lidí jsem se zklamal a snažím se je oddělit od jména Sparta, říká Hašek. Kdy se syn dozví verdikt?

PŘÍMÁK: Ve spoustě lidí jsem se zklamal a snažím se je oddělit od jména Sparta, říká Hašek. Kdy se syn dozví verdikt?

2. 9. 2022

1 hod 6 min

Obrázek epizody Michal Ježdík: Satoranský je platný i na lavičce

Michal Ježdík: Satoranský je platný i na lavičce

2. 9. 2022

20 min

Obrázek epizody NFL je zpět: Kdo bude králem AFC a co bude s Patriots?

NFL je zpět: Kdo bude králem AFC a co bude s Patriots?

2. 9. 2022

57 min

Obrázek epizody Čistý střed s Martinem Votavou

Čistý střed s Martinem Votavou

2. 9. 2022

33 min

Obrázek epizody Povolené uvolnění #10 | Tomáš Nosek

Povolené uvolnění #10 | Tomáš Nosek

2. 9. 2022

39 min

Obrázek epizody Liga mistrů i evropské poháry. Českému fotbalu se blýská na lepší časy

Liga mistrů i evropské poháry. Českému fotbalu se blýská na lepší časy

2. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Tribuna: Liga mistrů i evropské poháry. Českému fotbalu se blýská na lepší časy

Tribuna: Liga mistrů i evropské poháry. Českému fotbalu se blýská na lepší časy

2. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Řekni něco!#8 - podnikatel a finanční poradce Václav Svatoš - " Cena nemovitostí podle mě dolů nepůjde. Nejvíce se bojím ztráty svobody."

Řekni něco!#8 - podnikatel a finanční poradce Václav Svatoš - " Cena nemovitostí podle mě dolů nepůjde. Nejvíce se bojím ztráty svobody."

2. 9. 2022

50 min

Obrázek epizody Řekni něco!#7 - zpěvačka a moderátorka Jitka Boho - " Ve Tváři byla skvělá parta. Za modelku se nepovažuji"

Řekni něco!#7 - zpěvačka a moderátorka Jitka Boho - " Ve Tváři byla skvělá parta. Za modelku se nepovažuji"

2. 9. 2022

58 min

Obrázek epizody Řekni něco!#6 - fitness instruktorka Hana Volfová - "Natočit 8 videí mě stálo sto tisíc. Letos se chci věnovat hlavně online lekcím"

Řekni něco!#6 - fitness instruktorka Hana Volfová - "Natočit 8 videí mě stálo sto tisíc. Letos se chci věnovat hlavně online lekcím"

2. 9. 2022

1 hod

Obrázek epizody Řekni něco!#5 - moderátor Evropy 2 Nasty - "Ve dvaceti jsem chtěl být jako Leoš, dneska je to můj kolega"

Řekni něco!#5 - moderátor Evropy 2 Nasty - "Ve dvaceti jsem chtěl být jako Leoš, dneska je to můj kolega"

2. 9. 2022

54 min

Obrázek epizody Řekni něco!#4 - Veslařka Lenka Antošová: " Olympiáda v Tokiu byla výsledkové zklamání, v Račicích chceme medailli! "

Řekni něco!#4 - Veslařka Lenka Antošová: " Olympiáda v Tokiu byla výsledkové zklamání, v Račicích chceme medailli! "

2. 9. 2022

33 min

Obrázek epizody Řekni něco!#3 - Food blogerka Karolína Fourová: "Někdo stravu neřeší, někdo zase až příliš, ani jedna cesta není správná"

Řekni něco!#3 - Food blogerka Karolína Fourová: "Někdo stravu neřeší, někdo zase až příliš, ani jedna cesta není správná"

2. 9. 2022

47 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Sportovní lezkyně Eliška Adamovská: Atmosféra na mistrovství Evropy v Německu byla fantastická

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Sportovní lezkyně Eliška Adamovská: Atmosféra na mistrovství Evropy v Německu byla fantastická

2. 9. 2022

28 min

Obrázek epizody Barbara Ukropcová - Vplyv pohybovej aktivity na mentálne zdravie a metabolizmus

Barbara Ukropcová - Vplyv pohybovej aktivity na mentálne zdravie a metabolizmus

2. 9. 2022

44 min

Obrázek epizody #25 Recenze rybářských hlásičů Flacarp X7

#25 Recenze rybářských hlásičů Flacarp X7

2. 9. 2022

40 min

Obrázek epizody Serena Williams celý život bojovala proti sexismu a rasismu bílého sportu

Serena Williams celý život bojovala proti sexismu a rasismu bílého sportu

1. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody S KANADSKOU PRIATEĽKOU MI, PROSÍM VÁS, DAJTE POKOJ

S KANADSKOU PRIATEĽKOU MI, PROSÍM VÁS, DAJTE POKOJ

1. 9. 2022

32 min

Obrázek epizody #1 Jakub Koreis | Pocem, kam jdeš!

#1 Jakub Koreis | Pocem, kam jdeš!

1. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Football Club #9 Fotbal za mikrofonem. O zákulisí podcastů s tvůrci Fotbal fokusu a Kontrapresinku

Football Club #9 Fotbal za mikrofonem. O zákulisí podcastů s tvůrci Fotbal fokusu a Kontrapresinku

1. 9. 2022

59 min

Obrázek epizody #131 Doktor Vševěd z pořadu Na lovu o fotbale, historii a geografii

#131 Doktor Vševěd z pořadu Na lovu o fotbale, historii a geografii

1. 9. 2022

1 hod 50 min

Obrázek epizody Na férovku s Vavřincem Hradilkem: Nový beachvolejbalový pár Havelková a Nausch Sluková: Naší největší výzvou je olympiáda v Paříži

Na férovku s Vavřincem Hradilkem: Nový beachvolejbalový pár Havelková a Nausch Sluková: Naší největší výzvou je olympiáda v Paříži

1. 9. 2022

41 min

Obrázek epizody Nový beachvolejbalový pár Havelková a Nausch Sluková: Naší největší výzvou je olympiáda v Paříži

Nový beachvolejbalový pár Havelková a Nausch Sluková: Naší největší výzvou je olympiáda v Paříži

1. 9. 2022

41 min

Obrázek epizody Budú slovenskí tenisti ešte niekedy hrať vo finále Davis Cupu?

Budú slovenskí tenisti ešte niekedy hrať vo finále Davis Cupu?

1. 9. 2022

38 min

Obrázek epizody Podcasty ze stopy #12 Jiří Hradil

Podcasty ze stopy #12 Jiří Hradil

1. 9. 2022

29 min