Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 07. Groundhopping. Fotbalová turistika v praxi

07. Groundhopping. Fotbalová turistika v praxi

6. 9. 2022

1 hod 15 min

Obrázek epizody Jedeme dál | Tenisová stopa #26

Jedeme dál | Tenisová stopa #26

5. 9. 2022

59 min

Obrázek epizody Florbal.cz podcast #28: Favorit Tatran, černý kůň Bohemians a velká neznámá z Karlových Varů

Florbal.cz podcast #28: Favorit Tatran, černý kůň Bohemians a velká neznámá z Karlových Varů

5. 9. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody Slováci sú v Putinovej KHL, čo to majú za argumenty? (ŠNF)

Slováci sú v Putinovej KHL, čo to majú za argumenty? (ŠNF)

5. 9. 2022

18 min

Obrázek epizody Dvojitý Pitstop: Nizozemsko

Dvojitý Pitstop: Nizozemsko

5. 9. 2022

52 min

Obrázek epizody PingCast#47 Pavel Širuček: Truls Möregårdh mi připomíná Waldnera.

PingCast#47 Pavel Širuček: Truls Möregårdh mi připomíná Waldnera.

5. 9. 2022

41 min

Obrázek epizody Dloubák: Sparta potřebuje hotového hráče, co přestupy? Priske zbytečně zjednodušil hru

Dloubák: Sparta potřebuje hotového hráče, co přestupy? Priske zbytečně zjednodušil hru

5. 9. 2022

53 min

Obrázek epizody Sparta potřebuje hotového hráče, co přestupy? Priske zbytečně zjednodušil hru

Sparta potřebuje hotového hráče, co přestupy? Priske zbytečně zjednodušil hru

5. 9. 2022

53 min

Obrázek epizody Mimo hřiště s Fylypem Křížkem: Haaland lepší než Ronaldo?

Mimo hřiště s Fylypem Křížkem: Haaland lepší než Ronaldo?

5. 9. 2022

1 hod 53 min

Obrázek epizody #15 Rozhovor: Pavel Holub - druhý díl

#15 Rozhovor: Pavel Holub - druhý díl

5. 9. 2022

52 min

Obrázek epizody Začínat v Baníku pro mě byla obrovská čest, vzpomíná jeho bývalý brankář Luděk Mikloško

Začínat v Baníku pro mě byla obrovská čest, vzpomíná jeho bývalý brankář Luděk Mikloško

5. 9. 2022

20 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Priske, Vrba a hájení trenérů. Vyhozený Hora a hledání Pardubic

Fotbal fokus podcast: Priske, Vrba a hájení trenérů. Vyhozený Hora a hledání Pardubic

5. 9. 2022

1 hod 50 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Priske, Vrba a hájení trenérů. Vyhozený Hora a hledání Pardubic

Fotbal fokus podcast: Priske, Vrba a hájení trenérů. Vyhozený Hora a hledání Pardubic

5. 9. 2022

1 hod 50 min

Obrázek epizody WWE Clash at the Castle | Kávička 9/2022

WWE Clash at the Castle | Kávička 9/2022

5. 9. 2022

1 hod 30 min

Obrázek epizody NHL považoval Lukáš Sedlák za uzavřenou kapitolu. Po přerušení angažmá v Rusku se tam ale vrací

NHL považoval Lukáš Sedlák za uzavřenou kapitolu. Po přerušení angažmá v Rusku se tam ale vrací

5. 9. 2022

6 min

Obrázek epizody InstaPokec z Zandvoortu: Jak blízko byl Mercedes prvnímu letošnímu vítězství

InstaPokec z Zandvoortu: Jak blízko byl Mercedes prvnímu letošnímu vítězství

5. 9. 2022

37 min

Obrázek epizody InstaPokec z Zandvoortu: Jak blízko byl Mercedes prvnímu letošnímu vítězství

InstaPokec z Zandvoortu: Jak blízko byl Mercedes prvnímu letošnímu vítězství

5. 9. 2022

37 min

Obrázek epizody Řekni něco! #17 - Účastník soutěže Survivor a jeden z protagonistů projektu Nathas vs Adam: Kdo přežije, Adam Raiter: "Survivor byl z 50% marketingový tah. Nathan vůbec netuší, kdo s ním do klece vlez

Řekni něco! #17 - Účastník soutěže Survivor a jeden z protagonistů projektu Nathas vs Adam: Kdo přežije, Adam Raiter: "Survivor byl z 50% marketingový tah. Nathan vůbec netuší, kdo s ním do klece vlez

5. 9. 2022

1 hod 5 min

Obrázek epizody Řekni něco! #16 - Luboš Kubík - "Luboš Kubík: Zlatan je vstřícný člověk. Školní systém v USA má úplně jinou úroveň, než u nás."

Řekni něco! #16 - Luboš Kubík - "Luboš Kubík: Zlatan je vstřícný člověk. Školní systém v USA má úplně jinou úroveň, než u nás."

5. 9. 2022

50 min

Obrázek epizody Řekni něco! #15 - Zakladatel organizace WELOVEFUN, Petr Horálek - "TikTok se stává marketingově atraktivním i pro firmy. Peníze jsou pro mě prostředkem ke svobodě."

Řekni něco! #15 - Zakladatel organizace WELOVEFUN, Petr Horálek - "TikTok se stává marketingově atraktivním i pro firmy. Peníze jsou pro mě prostředkem ke svobodě."

5. 9. 2022

53 min

Obrázek epizody Řekni něco!#14 - Moderátor Oliver Sálus - "Můj první živý přenos v OKTAGON MMA byl zápas století. Býval jsem nervózní, teď je moderátorské křeslo můj obývák."

Řekni něco!#14 - Moderátor Oliver Sálus - "Můj první živý přenos v OKTAGON MMA byl zápas století. Býval jsem nervózní, teď je moderátorské křeslo můj obývák."

5. 9. 2022

56 min

Obrázek epizody Řekni něco!#13 - Podnikatel a prezidentský kandidát Karel Diviš - " Česko si zaslouží mladého prezidenta bez politické příslušnosti"

Řekni něco!#13 - Podnikatel a prezidentský kandidát Karel Diviš - " Česko si zaslouží mladého prezidenta bez politické příslušnosti"

5. 9. 2022

45 min

Obrázek epizody Řekni něco!#12 - Laky Royal - " Jsem průkopníkem barbershopů v Česku. Každý čeká na můj krok."

Řekni něco!#12 - Laky Royal - " Jsem průkopníkem barbershopů v Česku. Každý čeká na můj krok."

5. 9. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody Řekni něco!#11 - Herečka a moderátorka Karolína Krézlová - " Při rozhovoru se Selenou Gomez jsem se musela držet připraveného scénáře"

Řekni něco!#11 - Herečka a moderátorka Karolína Krézlová - " Při rozhovoru se Selenou Gomez jsem se musela držet připraveného scénáře"

5. 9. 2022

48 min

Obrázek epizody Řekni něco!#10 - bývalý ligový útočník Petr Švancara - "Kdo se vrací, nevěří gólmanovi. Zbrojovka je moje srdcovka."

Řekni něco!#10 - bývalý ligový útočník Petr Švancara - "Kdo se vrací, nevěří gólmanovi. Zbrojovka je moje srdcovka."

5. 9. 2022

51 min