Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Salátová mísa pro Kanadu | Tenisová stopa #38

Salátová mísa pro Kanadu | Tenisová stopa #38

29. 11. 2022

56 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Martin Procházka: Na nájezdy jsem měl natrénované tři triky. Nejčastějším byla klička do bekhendu

Čistá hra Martina Procházky: Martin Procházka: Na nájezdy jsem měl natrénované tři triky. Nejčastějším byla klička do bekhendu

29. 11. 2022

32 min

Obrázek epizody Martin Procházka: Na nájezdy jsem měl natrénované tři triky. Nejčastějším byla klička do bekhendu

Martin Procházka: Na nájezdy jsem měl natrénované tři triky. Nejčastějším byla klička do bekhendu

29. 11. 2022

32 min

Obrázek epizody MOTORÁCKÝ PODCAST - 11 - FRANTIŠEK ČECH

MOTORÁCKÝ PODCAST - 11 - FRANTIŠEK ČECH

29. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody Mundial: Na MS se příliš neprotestuje. Katařané nechtějí mluvit, co alkohol?

Mundial: Na MS se příliš neprotestuje. Katařané nechtějí mluvit, co alkohol?

29. 11. 2022

34 min

Obrázek epizody Na MS se příliš neprotestuje. Katařané nechtějí mluvit, co alkohol?

Na MS se příliš neprotestuje. Katařané nechtějí mluvit, co alkohol?

29. 11. 2022

34 min

Obrázek epizody 18. MS v Kataru oplývá mnoha kontroverzními momenty, ale i příjemnými primitivismy

18. MS v Kataru oplývá mnoha kontroverzními momenty, ale i příjemnými primitivismy

29. 11. 2022

1 hod 3 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK EXTRA: Favorité s nožem na krku! Belgie je v cíli, krach hrozí i Německu

PŘÍMÁK EXTRA: Favorité s nožem na krku! Belgie je v cíli, krach hrozí i Německu

28. 11. 2022

48 min

Obrázek epizody PingCast# 53 s Lucií Dvořákovou: V Kolumbii to byl velký zážitek po všech stránkách.

PingCast# 53 s Lucií Dvořákovou: V Kolumbii to byl velký zážitek po všech stránkách.

28. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Kantem po lajně #4 - Evropské poháry, výsledky z extra, další plány

Kantem po lajně #4 - Evropské poháry, výsledky z extra, další plány

28. 11. 2022

1 hod 14 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Vrba do Zlína, trápící se Belgie, dění či hlavní trendy na MS

Fotbal fokus podcast: Vrba do Zlína, trápící se Belgie, dění či hlavní trendy na MS

28. 11. 2022

1 hod 58 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Vrba do Zlína, trápící se Belgie, dění či hlavní trendy na MS

Fotbal fokus podcast: Vrba do Zlína, trápící se Belgie, dění či hlavní trendy na MS

28. 11. 2022

1 hod 58 min

Obrázek epizody #4 - Milan "Mr. Comeback" Ďatelinka: Za svoju minulosť sa nehanbím

#4 - Milan "Mr. Comeback" Ďatelinka: Za svoju minulosť sa nehanbím

28. 11. 2022

12 min

Obrázek epizody Terazky si reporter. Sportovní komentátor Gabo Zelenay motivoval k lepšímu výkonu i Pavla Kroneisla

Terazky si reporter. Sportovní komentátor Gabo Zelenay motivoval k lepšímu výkonu i Pavla Kroneisla

28. 11. 2022

6 min

Obrázek epizody Mistrovství světa je cíl číslo jedna, přiznává lyžař Michal Novák

Mistrovství světa je cíl číslo jedna, přiznává lyžař Michal Novák

28. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Španělům chybí síla, i na Německo se už možná soupeři dotáhli. Hřebík ve Studiu iSport.cz

Španělům chybí síla, i na Německo se už možná soupeři dotáhli. Hřebík ve Studiu iSport.cz

28. 11. 2022

49 min

Obrázek epizody Španělům chybí síla, i na Německo se už možná soupeři dotáhli. Hřebík ve Studiu iSport.cz

Španělům chybí síla, i na Německo se už možná soupeři dotáhli. Hřebík ve Studiu iSport.cz

28. 11. 2022

49 min

Obrázek epizody #3 - Miroslav "Inkvizitor" Brož: Byl jsem mladej a divokej, dnes jsem věřící

#3 - Miroslav "Inkvizitor" Brož: Byl jsem mladej a divokej, dnes jsem věřící

28. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody #2 - Václav "Baba Jaga" Mikulášek: V mládí jsem bral drogy. MMA miluji, pro ten sport dýchám

#2 - Václav "Baba Jaga" Mikulášek: V mládí jsem bral drogy. MMA miluji, pro ten sport dýchám

28. 11. 2022

13 min

Obrázek epizody Aj Shiffrinová rieši, kde nájsť motiváciu. Má to o čosi ľahšie ako Vlhová

Aj Shiffrinová rieši, kde nájsť motiváciu. Má to o čosi ľahšie ako Vlhová

28. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Plavec Ondřej Gemov: Na mistrovství světa pojedu plný kotel. Útok na konkrétní časy nevyhlašuji

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Plavec Ondřej Gemov: Na mistrovství světa pojedu plný kotel. Útok na konkrétní časy nevyhlašuji

28. 11. 2022

31 min

Obrázek epizody Plavec Ondřej Gemov: Na mistrovství světa pojedu plný kotel. Útok na konkrétní časy nevyhlašuji

Plavec Ondřej Gemov: Na mistrovství světa pojedu plný kotel. Útok na konkrétní časy nevyhlašuji

28. 11. 2022

31 min

Obrázek epizody Odbrzděno #13

Odbrzděno #13

28. 11. 2022

55 min

Obrázek epizody #46 ORLOWSKI: Veřejnost na naše úspěchy zapomíná, v Japonsku jsem spal na zemi

#46 ORLOWSKI: Veřejnost na naše úspěchy zapomíná, v Japonsku jsem spal na zemi

28. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Patří Politika do Fotbalu? Íránské gesto, za který může přijít tvrdý trest! Má Argentina stále šanci stát se světovým šampionem? | Tutovka #3

Patří Politika do Fotbalu? Íránské gesto, za který může přijít tvrdý trest! Má Argentina stále šanci stát se světovým šampionem? | Tutovka #3

28. 11. 2022

34 min