Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jindra Polák: Nejoblíbenější česká písnička? Holubí dům. Uhlíř ovlivnil generace. Nedá se mu vyhnout

Jindra Polák: Nejoblíbenější česká písnička? Holubí dům. Uhlíř ovlivnil generace. Nedá se mu vyhnout

25. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody 50 faktů o Hvězdné bráně, které jste pravděpodobně nevěděli

50 faktů o Hvězdné bráně, které jste pravděpodobně nevěděli

25. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Interview Plus: Marhoul: Rusové nás testují, stíhačky je nutné sestřelit

Interview Plus: Marhoul: Rusové nás testují, stíhačky je nutné sestřelit

25. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Kouč Trkal: Mladým cyklistům říkám, že pokud chtějí mezi elitu, tak musí makat hodně i mimo trénink

Kilometry Jiřího Ježka: Kouč Trkal: Mladým cyklistům říkám, že pokud chtějí mezi elitu, tak musí makat hodně i mimo trénink

25. 9. 2025

50 min

Obrázek epizody Co vám předvolební průzkumy neříkají. Které strany budou mít silný finiš a kdo ostrouhá?

Co vám předvolební průzkumy neříkají. Které strany budou mít silný finiš a kdo ostrouhá?

25. 9. 2025

33 min

Obrázek epizody Alex a host: Koncerty jsou pro mě stále silnější zážitek. Za kontakt s lidmi jsem moc vděčný, říká Jakub Smolík

Alex a host: Koncerty jsou pro mě stále silnější zážitek. Za kontakt s lidmi jsem moc vděčný, říká Jakub Smolík

25. 9. 2025

29 min

Obrázek epizody Koncerty jsou pro mě stále silnější zážitek. Za kontakt s lidmi jsem moc vděčný, říká Jakub Smolík

Koncerty jsou pro mě stále silnější zážitek. Za kontakt s lidmi jsem moc vděčný, říká Jakub Smolík

25. 9. 2025

29 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Horská: Není možné mít nižší daně a stejně kvalitní stát

Řečí peněz: Horská: Není možné mít nižší daně a stejně kvalitní stát

25. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ústavní soud a nepřiznané koalice. Tajfun Ragasa. Čeští volejbalisté na MS

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ústavní soud a nepřiznané koalice. Tajfun Ragasa. Čeští volejbalisté na MS

25. 9. 2025

20 min

Obrázek epizody Jak poznat toxický vztah?  A jak z něj vystoupit?

Jak poznat toxický vztah? A jak z něj vystoupit?

25. 9. 2025

11 min

Obrázek epizody #42 – Je při 3D sochařství autorem člověk nebo počítač?

#42 – Je při 3D sochařství autorem člověk nebo počítač?

25. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Houslistka Jana Vonášková zve na první ročník festivalu komorní hudby Pražákovo kvarteto a přátelé

Houslistka Jana Vonášková zve na první ročník festivalu komorní hudby Pražákovo kvarteto a přátelé

25. 9. 2025

10 min

Obrázek epizody Lékárna: Chlopenní vady a operace srdečních chlopní

Lékárna: Chlopenní vady a operace srdečních chlopní

25. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Lékárna: Chlopenní vady a operace srdečních chlopní

Lékárna: Chlopenní vady a operace srdečních chlopní

25. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Skliďte rakytník dřív, než to za vás udělají špačci. Léčivé jsou nejen plody, ale i listy a kůra

Radioporadna: Skliďte rakytník dřív, než to za vás udělají špačci. Léčivé jsou nejen plody, ale i listy a kůra

25. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Skliďte rakytník dřív, než to za vás udělají špačci. Léčivé jsou nejen plody, ale i listy a kůra

Radioporadna: Skliďte rakytník dřív, než to za vás udělají špačci. Léčivé jsou nejen plody, ale i listy a kůra

25. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Dýně s láskou: Na Fajtově kopci chystají dýňobraní i soutěž o největší plod

Dobré dopoledne: Dýně s láskou: Na Fajtově kopci chystají dýňobraní i soutěž o největší plod

25. 9. 2025

20 min

Obrázek epizody Klára Peslarová – brankářka, která stojí pevně na ledě, i když jde do tuhého

Klára Peslarová – brankářka, která stojí pevně na ledě, i když jde do tuhého

25. 9. 2025

23 min

Obrázek epizody A Tribute To The Far Side

A Tribute To The Far Side

25. 9. 2025

43 min

Obrázek epizody Vzkazy přírody - 2 - Stromy hovoří

Vzkazy přírody - 2 - Stromy hovoří

25. 9. 2025

45 min

Obrázek epizody Bydlení Karolíny Four: My jsme původně do takhle rozsáhlé rekonstrukce jít nechtěli

Bydlení Karolíny Four: My jsme původně do takhle rozsáhlé rekonstrukce jít nechtěli

25. 9. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Dotyk je naše základní potřeba, dává hranice a pocit bezpečí, říká terapeutka Markéta Křížková

Dotyk je naše základní potřeba, dává hranice a pocit bezpečí, říká terapeutka Markéta Křížková

25. 9. 2025

20 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Kadlec o Euru 1996: Parfém královny si ze setkání nepamatuji, soustředili jsme se hlavně na fotbal

Desítka Pavla Horvátha: Kadlec o Euru 1996: Parfém královny si ze setkání nepamatuji, soustředili jsme se hlavně na fotbal

25. 9. 2025

50 min

Obrázek epizody Tereza Polanská vyrábí zlaté šperky technikou, kterou znali už za Velké Moravy

Tereza Polanská vyrábí zlaté šperky technikou, kterou znali už za Velké Moravy

25. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Apatyka: Denní stacionář Pamatováček pomáhá nejen nemocným, ale i jejich blízkým, kteří o ně pečují

Apatyka: Denní stacionář Pamatováček pomáhá nejen nemocným, ale i jejich blízkým, kteří o ně pečují

25. 9. 2025

35 min