Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osobnost Plus: Analytik Ludvík: Obohacený íránský uran může být kdekoliv

Osobnost Plus: Analytik Ludvík: Obohacený íránský uran může být kdekoliv

5. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Johana Spáčilová: Před natáčením koně připravíte na hluk i kouř. Pak někdo otevře deštník a je konec

Johana Spáčilová: Před natáčením koně připravíte na hluk i kouř. Pak někdo otevře deštník a je konec

5. 7. 2025

28 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Johana Spáčilová: Před natáčením koně připravíte na hluk i kouř. Pak někdo otevře deštník a je konec

Středočeská setkání: Johana Spáčilová: Před natáčením koně připravíte na hluk i kouř. Pak někdo otevře deštník a je konec

5. 7. 2025

28 min

Obrázek epizody Selects: How Coelacanths Work

Selects: How Coelacanths Work

5. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody Laboratoř: Jsou nejmenší na světě, v oceánu ukládají miliony tun uhlíku

Laboratoř: Jsou nejmenší na světě, v oceánu ukládají miliony tun uhlíku

5. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: JAMU byl mejdan. Z Bartošky jsme udělali herce, Zedníčka jsme učili líbat, směje se Jana Švandová

Host Radiožurnálu: JAMU byl mejdan. Z Bartošky jsme udělali herce, Zedníčka jsme učili líbat, směje se Jana Švandová

5. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody JAMU byl mejdan. Z Bartošky jsme udělali herce, Zedníčka jsme učili líbat, směje se Jana Švandová

JAMU byl mejdan. Z Bartošky jsme udělali herce, Zedníčka jsme učili líbat, směje se Jana Švandová

5. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody POKÁČ - Vylítl jsem u státnic a spolužákovi jsem dal omylem pěstí

POKÁČ - Vylítl jsem u státnic a spolužákovi jsem dal omylem pěstí

5. 7. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody Slovo do bitky : Marazmológia súčasnosti 1 – 2

Slovo do bitky : Marazmológia súčasnosti 1 – 2

5. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Zdenek Wasserbauer - HOST 013

Zdenek Wasserbauer - HOST 013

5. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Když si děti pubertu neodžijí, tak ji mají jako dospělí, varuje psychiatr Radkin Honzák

Když si děti pubertu neodžijí, tak ji mají jako dospělí, varuje psychiatr Radkin Honzák

5. 7. 2025

38 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Když si děti pubertu neodžijí, tak ji mají jako dospělí, varuje psychiatr Radkin Honzák

Stříbrný vítr: Když si děti pubertu neodžijí, tak ji mají jako dospělí, varuje psychiatr Radkin Honzák

5. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Když si děti pubertu neodžijí, tak ji mají jako dospělí, varuje psychiatr Radkin Honzák

Stříbrný vítr: Když si děti pubertu neodžijí, tak ji mají jako dospělí, varuje psychiatr Radkin Honzák

5. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Starparáda: Starparáda s Tobiasem Freyou: Letní songy, ségry a šílená dovolená

Starparáda: Starparáda s Tobiasem Freyou: Letní songy, ségry a šílená dovolená

5. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Pod čarou: Humor sice nemá hranice, ale neměli bychom ho přeceňovat

Pod čarou: Humor sice nemá hranice, ale neměli bychom ho přeceňovat

5. 7. 2025

13 min

Obrázek epizody Grafologie

Grafologie

5. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Investigating The True History Of MKUltra & CIA Mind Control - John Lisle - #963

Investigating The True History Of MKUltra & CIA Mind Control - John Lisle - #963

5. 7. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody POPRASK #72 Hiking.teacher Ondřej Kment: Chůze mi pomáhá nevyhořet - podcast

POPRASK #72 Hiking.teacher Ondřej Kment: Chůze mi pomáhá nevyhořet - podcast

5. 7. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody POPRASK #72 Hiking.teacher Ondřej Kment: Chůze mi pomáhá nevyhořet - podcast

POPRASK #72 Hiking.teacher Ondřej Kment: Chůze mi pomáhá nevyhořet - podcast

5. 7. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Náš host: Tanečník moderního tance musí mít auru, která zaplní celé pódium, říkají lidé ze Storm Balletu

Náš host: Tanečník moderního tance musí mít auru, která zaplní celé pódium, říkají lidé ze Storm Balletu

4. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody Hovory: Legální používání psychedelik u těžkých depresí? Je to revoluce, myslí si filantrop

Hovory: Legální používání psychedelik u těžkých depresí? Je to revoluce, myslí si filantrop

4. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Rozvodová novela nás vrací do komunismu. Ideje přebily realitu, míní advokátka Chudáčková

Dvacet minut Radiožurnálu: Rozvodová novela nás vrací do komunismu. Ideje přebily realitu, míní advokátka Chudáčková

4. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Johanka z Arku, Greta Thunbergová. Dokumentarista David Hertl představuje děti, které ovlivnily svět

Klub Rádia Junior: Johanka z Arku, Greta Thunbergová. Dokumentarista David Hertl představuje děti, které ovlivnily svět

4. 7. 2025

38 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Co stojí za rozsáhlým výpadkem elektřiny? A jak situaci zvládli hasiči?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Co stojí za rozsáhlým výpadkem elektřiny? A jak situaci zvládli hasiči?

4. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Ota Pavel podle Slávky Kopecké

Ota Pavel podle Slávky Kopecké

4. 7. 2025

24 min