Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ministryně spravedlnosti Eva Decroix šokovala v plavkách: Příště víc zatáhnu břicho a narovnám se

Ministryně spravedlnosti Eva Decroix šokovala v plavkách: Příště víc zatáhnu břicho a narovnám se

29. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Scenárista Coufal: Seriál Kukačky je z mého života. I mě v porodnici zaměnili

Blízká setkání: Scenárista Coufal: Seriál Kukačky je z mého života. I mě v porodnici zaměnili

29. 9. 2025

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Scenárista Coufal: Seriál Kukačky je z mého života. I mě v porodnici zaměnili

Blízká setkání: Scenárista Coufal: Seriál Kukačky je z mého života. I mě v porodnici zaměnili

29. 9. 2025

35 min

Obrázek epizody Scenárista Coufal: Seriál Kukačky je z mého života. I mě v porodnici zaměnili

Scenárista Coufal: Seriál Kukačky je z mého života. I mě v porodnici zaměnili

29. 9. 2025

35 min

Obrázek epizody Interview Plus: Soukup: V Moldavsku se občanská válka nechystá

Interview Plus: Soukup: V Moldavsku se občanská válka nechystá

29. 9. 2025

26 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Skrytá reklama na sítích? Politické strany využívají falešné účty i influencery

Antivirus: Antivirus: Skrytá reklama na sítích? Politické strany využívají falešné účty i influencery

29. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Česko před volbami: Dezinformace a hranice svobody slova?

Pro a proti: Česko před volbami: Dezinformace a hranice svobody slova?

29. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Ovesní baroni. Za velké výdělky z brambor a ovsa si nechávali na Šumavě stavět honosná sídla

Ovesní baroni. Za velké výdělky z brambor a ovsa si nechávali na Šumavě stavět honosná sídla

29. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody „Ahoj, pošli mi 10 tisíc“ šokující triky online podvodníků. Jak se ubránit dřív, než přijdete o peníze.

„Ahoj, pošli mi 10 tisíc“ šokující triky online podvodníků. Jak se ubránit dřív, než přijdete o peníze.

29. 9. 2025

44 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Moderní sebeobrana se zaměřuje na prevenci, snaží se dané situaci předejít, vysvětluje lektorka

Host Českého rozhlasu Ostrava: Moderní sebeobrana se zaměřuje na prevenci, snaží se dané situaci předejít, vysvětluje lektorka

29. 9. 2025

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Krok, který léčí tělo i duši. Nordic walking teď pomůže i nemocným dětem

Radioporadna: Krok, který léčí tělo i duši. Nordic walking teď pomůže i nemocným dětem

29. 9. 2025

17 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Dnes by Ještěd nepostavili, neprošel by porotou. Horský hotel a vysílač je 20 let národní památkou

Vybrali jsme pro vás: Dnes by Ještěd nepostavili, neprošel by porotou. Horský hotel a vysílač je 20 let národní památkou

29. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Dnes by Ještěd nepostavili, neprošel by porotou. Horský hotel a vysílač je 20 let národní památkou

Dnes by Ještěd nepostavili, neprošel by porotou. Horský hotel a vysílač je 20 let národní památkou

29. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: Hnutí ANO se vymezilo vůči Rusku, spolek Svatopluk proti požadavkům prezidenta

Jak to vidí...: Politolog Just: Hnutí ANO se vymezilo vůči Rusku, spolek Svatopluk proti požadavkům prezidenta

29. 9. 2025

26 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Po konci Koubka v Plzni by měla znít hlavně slova plná chvály a respektu. Uznávám ho

Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Po konci Koubka v Plzni by měla znít hlavně slova plná chvály a respektu. Uznávám ho

29. 9. 2025

54 min

Obrázek epizody Radioporadna: Audioknihy mohou děti dovést k tomu, že příběhy jsou skvělé. A rodiče, to je taková živá audiokniha

Radioporadna: Audioknihy mohou děti dovést k tomu, že příběhy jsou skvělé. A rodiče, to je taková živá audiokniha

29. 9. 2025

16 min

Obrázek epizody Daňový expert: Podnikatelé neřeší výši daně. Chtějí hlavně stát, co jim nehází klacky pod nohy

Daňový expert: Podnikatelé neřeší výši daně. Chtějí hlavně stát, co jim nehází klacky pod nohy

29. 9. 2025

31 min

Obrázek epizody Švanci griloval Evu Decastelo kvůli návratu k exmanželovi: Moderátorka byla v úzkých, nevěděla, co říct

Švanci griloval Evu Decastelo kvůli návratu k exmanželovi: Moderátorka byla v úzkých, nevěděla, co říct

29. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Švanci griloval Evu Decastelo kvůli návratu k exmanželovi: Moderátorka byla v úzkých, nevěděla, co říct

Švanci griloval Evu Decastelo kvůli návratu k exmanželovi: Moderátorka byla v úzkých, nevěděla, co říct

29. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Záchranáři Horské služby jsou oddaní pomoct. Přistupují k tomu jako k poslání, míní autoři dokumentu

Host Lucie Výborné: Záchranáři Horské služby jsou oddaní pomoct. Přistupují k tomu jako k poslání, míní autoři dokumentu

29. 9. 2025

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Záchranáři Horské služby jsou oddaní pomoct. Přistupují k tomu jako k poslání, míní autoři dokumentu

Host Lucie Výborné: Záchranáři Horské služby jsou oddaní pomoct. Přistupují k tomu jako k poslání, míní autoři dokumentu

29. 9. 2025

31 min

Obrázek epizody Záchranáři Horské služby jsou oddaní pomoct. Přistupují k tomu jako k poslání, míní autoři dokumentu

Záchranáři Horské služby jsou oddaní pomoct. Přistupují k tomu jako k poslání, míní autoři dokumentu

29. 9. 2025

31 min

Obrázek epizody Konspirační myšlení nejde vyvrátit argumentem, říká analytik Šlerka

Konspirační myšlení nejde vyvrátit argumentem, říká analytik Šlerka

29. 9. 2025

29 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Ráda dělám věci naplno, říká Karla Janková, lékařka a úspěšná chovatelka psa plemene kangal

Větrník - Host ve studiu: Ráda dělám věci naplno, říká Karla Janková, lékařka a úspěšná chovatelka psa plemene kangal

29. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Jak bude vypadat příští vládní koalice? w/ Martin Buchtík

Jak bude vypadat příští vládní koalice? w/ Martin Buchtík

29. 9. 2025

25 min