Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vlna: Rodina je velké téma, ať jsi žlutej, nebo bílej. Režisér Dužan Duong o prvním českém viet filmu

Vlna: Rodina je velké téma, ať jsi žlutej, nebo bílej. Režisér Dužan Duong o prvním českém viet filmu

21. 7. 2025

28 min

Obrázek epizody Vlna: Rodina je velké téma, ať jsi žlutej, nebo bílej. Režisér Dužan Duong o prvním českém viet filmu

Vlna: Rodina je velké téma, ať jsi žlutej, nebo bílej. Režisér Dužan Duong o prvním českém viet filmu

21. 7. 2025

28 min

Obrázek epizody Momenty: Barbara Day: Co mi dělá radost? Přátelé, dobré divadlo, Praha a Brno

Momenty: Barbara Day: Co mi dělá radost? Přátelé, dobré divadlo, Praha a Brno

21. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politolog Kubáček: Vláda s SPD je pro Babiše noční můra

Osobnost Plus: Politolog Kubáček: Vláda s SPD je pro Babiše noční můra

21. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Momenty: Barbara Day: Co mi dělá radost? Přátelé, dobré divadlo, Praha a Brno

Momenty: Barbara Day: Co mi dělá radost? Přátelé, dobré divadlo, Praha a Brno

21. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Josef Šálek: Jak být šťastný i ve vězení I Talks 21 Karla Janečka

Josef Šálek: Jak být šťastný i ve vězení I Talks 21 Karla Janečka

21. 7. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Reparát: Studium s posláním: jak vysoké školy podporují společnost?

Reparát: Studium s posláním: jak vysoké školy podporují společnost?

21. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Alex a host: V Evropě pořád hledáme, co nás spojuje. Jsou to housle, říká Jaroslav Svěcený

Alex a host: V Evropě pořád hledáme, co nás spojuje. Jsou to housle, říká Jaroslav Svěcený

21. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody V Evropě pořád hledáme, co nás spojuje. Jsou to housle, říká Jaroslav Svěcený

V Evropě pořád hledáme, co nás spojuje. Jsou to housle, říká Jaroslav Svěcený

21. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Pro a proti: O víkendu se opět jelo brněnské MotoGP. Vyplatí se to státu?

Pro a proti: O víkendu se opět jelo brněnské MotoGP. Vyplatí se to státu?

21. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Izraelská operace v Daj Balahu. Ceny potravin v Česku. Výstava Jana Zrzavého

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Izraelská operace v Daj Balahu. Ceny potravin v Česku. Výstava Jana Zrzavého

21. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Chci se fantasy světu věnovat do hloubky, říká spisovatel Filip Beneš, autor trilogie Černý měsíc

Host ve studiu: Chci se fantasy světu věnovat do hloubky, říká spisovatel Filip Beneš, autor trilogie Černý měsíc

21. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Od ligy k pohádkám | Zdeněk Folprecht

Od ligy k pohádkám | Zdeněk Folprecht

21. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Hráči Call of Duty čelí hackerům. Útoky v prostředí starších online her budou přibývat

Antivirus: Antivirus: Hráči Call of Duty čelí hackerům. Útoky v prostředí starších online her budou přibývat

21. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

Blízká setkání: Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

21. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

Blízká setkání: Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

21. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

21. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody 3. Pyramidová krize

3. Pyramidová krize

21. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Evo, jsi volná, nebo ne? Švancara uvedl Decastelo do rozpaků až moc upřímnou otázkou. A pak jí naložil ještě víc

Evo, jsi volná, nebo ne? Švancara uvedl Decastelo do rozpaků až moc upřímnou otázkou. A pak jí naložil ještě víc

21. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody PŘÁTELENÍ: Její smrt jsem nemusela zpracovávat sama.

PŘÁTELENÍ: Její smrt jsem nemusela zpracovávat sama.

21. 7. 2025

42 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: K létu vždy patřilo i deštivé počasí. Lidská paměť je ale ošidná, upozorňuje meteorolog

Host Dopoledního expresu: K létu vždy patřilo i deštivé počasí. Lidská paměť je ale ošidná, upozorňuje meteorolog

21. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Nastartovaná Plzeň, Hradec Králové vzdorující Slavii a nevýrazný Baník. Horváth hodnotí první kolo

Desítka Pavla Horvátha: Nastartovaná Plzeň, Hradec Králové vzdorující Slavii a nevýrazný Baník. Horváth hodnotí první kolo

21. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Evropské zlato z Vysočiny. HB Ostrov slaví vítězství v Evropském poháru

Dobré dopoledne: Evropské zlato z Vysočiny. HB Ostrov slaví vítězství v Evropském poháru

21. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: O čem je kampaň, když ne o ekonomice? Programový cynismus ohrožuje volební soutěž

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: O čem je kampaň, když ne o ekonomice? Programový cynismus ohrožuje volební soutěž

21. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

21. 7. 2025

46 min