Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

21. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

21. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Příprava na cestu, jak se předpovídá počasí i co pít v létě

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Příprava na cestu, jak se předpovídá počasí i co pít v létě

21. 7. 2025

13 min

Obrázek epizody TL;DR: Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

TL;DR: Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

21. 7. 2025

1 hod 50 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: O cestě ze školství k dřevu a hračkám. Václav Kvapil se našel ve vyrábění dřevěných hraček

Host Českého rozhlasu Ostrava: O cestě ze školství k dřevu a hračkám. Václav Kvapil se našel ve vyrábění dřevěných hraček

21. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

21. 7. 2025

1 hod 50 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Olympiádu určitě v hlavě mám. Těším se na další výzvy ve světě bobu, hlásí Tajcnárová

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Olympiádu určitě v hlavě mám. Těším se na další výzvy ve světě bobu, hlásí Tajcnárová

21. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Vizitka: Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

Vizitka: Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

21. 7. 2025

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

Vizitka: Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

21. 7. 2025

48 min

Obrázek epizody Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

21. 7. 2025

48 min

Obrázek epizody Minuty 09: Merz versus Merkelová a von der Leyenová

Minuty 09: Merz versus Merkelová a von der Leyenová

21. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Dělá ze mě terapie lepšího člověka?

Dělá ze mě terapie lepšího člověka?

21. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Guntramovická Cesta česko-německého porozumění připomíná složité vztahy mezi národy

Křížem krajem: Guntramovická Cesta česko-německého porozumění připomíná složité vztahy mezi národy

21. 7. 2025

8 min

Obrázek epizody Zámek Boskovice na jižní Moravě patří k nejkrásnějším empírovým stavbám v Česku

Zámek Boskovice na jižní Moravě patří k nejkrásnějším empírovým stavbám v Česku

21. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Vladimír Novák se léta věnuje specifickému divadlu. Navíc je velký sportovec, skály zlézá od mládí

Vladimír Novák se léta věnuje specifickému divadlu. Navíc je velký sportovec, skály zlézá od mládí

21. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Vladimír Novák se léta věnuje specifickému divadlu. Navíc je velký sportovec, skály zlézá od mládí

Středočeské příběhy: Vladimír Novák se léta věnuje specifickému divadlu. Navíc je velký sportovec, skály zlézá od mládí

21. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Lughnasad v Nasavrkách: Keltové, rituály a hudba na dosah ruky

Máme hosty: Lughnasad v Nasavrkách: Keltové, rituály a hudba na dosah ruky

21. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Cesta za tajemstvím cestovatelských srdcí i za novinářem a scénáristou Milanem Švihálkem...

Na cestách s Petrem Voldánem: Cesta za tajemstvím cestovatelských srdcí i za novinářem a scénáristou Milanem Švihálkem...

21. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Cesta za tajemstvím cestovatelských srdcí i za novinářem a scénáristou Milanem Švihálkem...

Na cestách s Petrem Voldánem: Cesta za tajemstvím cestovatelských srdcí i za novinářem a scénáristou Milanem Švihálkem...

21. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Cesta za tajemstvím cestovatelských srdcí i za novinářem a scénáristou Milanem Švihálkem...

Cesta za tajemstvím cestovatelských srdcí i za novinářem a scénáristou Milanem Švihálkem...

21. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Speciál: Jak se zrodil nápad na doprovodné programy ND+?

Speciál: Jak se zrodil nápad na doprovodné programy ND+?

21. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Jan Cempírek: Hory

Jan Cempírek: Hory

21. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody 187. díl Šimrání s devatenáctiletou Pitty, která objevuje a posouvá své hranice navzdory velké nepřízni v rodině

187. díl Šimrání s devatenáctiletou Pitty, která objevuje a posouvá své hranice navzdory velké nepřízni v rodině

21. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Finance Expert: The Truth About Buying a House and How Her 652015 Rule Built $200K in Passive Income!

Finance Expert: The Truth About Buying a House and How Her 652015 Rule Built $200K in Passive Income!

21. 7. 2025

2 hod 9 min

Obrázek epizody Constantin Kinský péči o zámek nepovažuje za vlastnictví, ale příležitost udělat kus přírody lepší

Constantin Kinský péči o zámek nepovažuje za vlastnictví, ale příležitost udělat kus přírody lepší

21. 7. 2025

40 min