Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Křížem krajem: Výlet do oblasti kolem Oder potěší hlavně příznivce geologie a milovníky přírody

Křížem krajem: Výlet do oblasti kolem Oder potěší hlavně příznivce geologie a milovníky přírody

3. 11. 2025

8 min

Obrázek epizody podcast - 3.11.2025

podcast - 3.11.2025

3. 11. 2025

8 min

Obrázek epizody Malá knihovna, velké srdce obce: Kostomlaty nad L. získaly titul Knihovna roku Středočeského kraje

Malá knihovna, velké srdce obce: Kostomlaty nad L. získaly titul Knihovna roku Středočeského kraje

3. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Málem v base

Málem v base

3. 11. 2025

29 min

Obrázek epizody V hlavní roli: MARTINA PREISSOVÁ

V hlavní roli: MARTINA PREISSOVÁ

3. 11. 2025

47 min

Obrázek epizody Cheat Sheet... A new podcast from Sky News

Cheat Sheet... A new podcast from Sky News

3. 11. 2025

11 min

Obrázek epizody Jana Marková: Soud s Manipulátorem, Eurodotace a NKÚ, duhoví inspektoři a přeleštěné staré tanky

Jana Marková: Soud s Manipulátorem, Eurodotace a NKÚ, duhoví inspektoři a přeleštěné staré tanky

3. 11. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Čierny Kameň: Ležák bude vždy 50 % produkce, u mě i celosvětově

Tap Takeover s pivovarem Čierny Kameň: Ležák bude vždy 50 % produkce, u mě i celosvětově

3. 11. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Majú dobré podmienky, ale aj tak z firmy odídu a nadriadení to nechápu. Môže za tým byť nesprávna aplikácia zmien

Majú dobré podmienky, ale aj tak z firmy odídu a nadriadení to nechápu. Môže za tým byť nesprávna aplikácia zmien

3. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Epizoda 68 - Cesta na sever: Karel Čapek v okolí Stockholmu

Epizoda 68 - Cesta na sever: Karel Čapek v okolí Stockholmu

3. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Ivan Mls: Zimní boty

Ivan Mls: Zimní boty

3. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody 202. díl Šimrání o našich životech se Sussanou Annou

202. díl Šimrání o našich životech se Sussanou Annou

3. 11. 2025

47 min

Obrázek epizody Šestinedělí 1.část | Kojení - Když se po porodu všechno změní – prsa, vztahy (a trochu i slovník )

Šestinedělí 1.část | Kojení - Když se po porodu všechno změní – prsa, vztahy (a trochu i slovník )

3. 11. 2025

50 min

Obrázek epizody Brené  Brown: We're In A Spiritual Crisis! The Hidden Epidemic No One Wants To Admit!

Brené Brown: We're In A Spiritual Crisis! The Hidden Epidemic No One Wants To Admit!

3. 11. 2025

1 hod 51 min

Obrázek epizody Norbert Schmidt: Dům v domě v Českých Budějovicích

Norbert Schmidt: Dům v domě v Českých Budějovicích

3. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Když město drží pohromadě. O komunitě, dětech a dobrovolnictví | Zuzana Lochmanová

Když město drží pohromadě. O komunitě, dětech a dobrovolnictví | Zuzana Lochmanová

3. 11. 2025

36 min

Obrázek epizody Vitráže

Vitráže

3. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Dramaturg Tanečního centra Praha-Konzervatoře Antonín Schneider zve na premiéru představení Bolero 9.11.2025

Dramaturg Tanečního centra Praha-Konzervatoře Antonín Schneider zve na premiéru představení Bolero 9.11.2025

3. 11. 2025

8 min

Obrázek epizody 16 Lessons from The School Of Life - Alain de Botton - #1015

16 Lessons from The School Of Life - Alain de Botton - #1015

3. 11. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody BST Society: Psychické zdraví Gen Z pt.2 s Janou Vítovou

BST Society: Psychické zdraví Gen Z pt.2 s Janou Vítovou

3. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody "Sama sebe jsem se bála." Marie vypráví dva příběhy o jednom zabití. Odpustit si zatím nedokáže ani v jednom z nich.

"Sama sebe jsem se bála." Marie vypráví dva příběhy o jednom zabití. Odpustit si zatím nedokáže ani v jednom z nich.

3. 11. 2025

34 min

Obrázek epizody Život v Izraeli: Mezi Židy a Araby není velký rozdíl. Mám doživotní zákaz vstupu do Gazy. | SVĚTOVÍ

Život v Izraeli: Mezi Židy a Araby není velký rozdíl. Mám doživotní zákaz vstupu do Gazy. | SVĚTOVÍ

3. 11. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody „Chtěla jsem být ta šikovná a krásná, ale cítila se jako zrůda s jizvou na čele,“ vzpomíná Sandra Pogodová

„Chtěla jsem být ta šikovná a krásná, ale cítila se jako zrůda s jizvou na čele,“ vzpomíná Sandra Pogodová

3. 11. 2025

54 min

Obrázek epizody „Chtěla jsem být ta šikovná a krásná, ale cítila se jako zrůda s jizvou na čele,“ vzpomíná Sandra Pogodová

„Chtěla jsem být ta šikovná a krásná, ale cítila se jako zrůda s jizvou na čele,“ vzpomíná Sandra Pogodová

3. 11. 2025

54 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: V Nizozemsku vyhrála pozitivní kampaň nad negativní

Bruselské chlebíčky: V Nizozemsku vyhrála pozitivní kampaň nad negativní

3. 11. 2025

33 min