Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Oskar Hes: Dobový obličej a vlna na hlavě mi přihrávají historické filmy. Prince nešlo odmítnout

Host Lucie Výborné: Oskar Hes: Dobový obličej a vlna na hlavě mi přihrávají historické filmy. Prince nešlo odmítnout

23. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Oskar Hes: Dobový obličej a vlna na hlavě mi přihrávají historické filmy. Prince nešlo odmítnout

Host Lucie Výborné: Oskar Hes: Dobový obličej a vlna na hlavě mi přihrávají historické filmy. Prince nešlo odmítnout

23. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Oskar Hes: Dobový obličej a vlna na hlavě mi přihrávají historické filmy. Prince nešlo odmítnout

Oskar Hes: Dobový obličej a vlna na hlavě mi přihrávají historické filmy. Prince nešlo odmítnout

23. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Historička Valburga Vavřinová: Vánoční kapr je něco tak specifického, unikátního a neskutečný příběh

Historička Valburga Vavřinová: Vánoční kapr je něco tak specifického, unikátního a neskutečný příběh

23. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Historička Valburga Vavřinová: Vánoční kapr je něco tak specifického, unikátního a neskutečný příběh

Pražákům je hej: Historička Valburga Vavřinová: Vánoční kapr je něco tak specifického, unikátního a neskutečný příběh

23. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody Spisovatelka Slávka Kopecká sype historky z rukávu. Při vzpomínkách na Sováka se směje ještě dnes

Spisovatelka Slávka Kopecká sype historky z rukávu. Při vzpomínkách na Sováka se směje ještě dnes

23. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Máme hosty: Na Ježíška a Vánoce nám nesahejte. Nevěřící Češi je ubránili i před totalitami

Máme hosty: Na Ježíška a Vánoce nám nesahejte. Nevěřící Češi je ubránili i před totalitami

23. 12. 2025

7 min

Obrázek epizody Na cestách s Go2: Život na Srí Lance

Na cestách s Go2: Život na Srí Lance

23. 12. 2025

49 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Španělské „vánoční městečko“ voní mandlemi, skořicí a čokoládou. Místní přitom cukroví doma nepečou

Zápisník zahraničních zpravodajů: Španělské „vánoční městečko“ voní mandlemi, skořicí a čokoládou. Místní přitom cukroví doma nepečou

23. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Španělské „vánoční městečko“ voní mandlemi, skořicí a čokoládou. Místní přitom cukroví doma nepečou

Španělské „vánoční městečko“ voní mandlemi, skořicí a čokoládou. Místní přitom cukroví doma nepečou

23. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Jan Flaška: Plyšáci na popelnici

Jan Flaška: Plyšáci na popelnici

23. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody S láskou k Praze – Jana Adamcová, místopředsedkyně Prague City Tourism

S láskou k Praze – Jana Adamcová, místopředsedkyně Prague City Tourism

23. 12. 2025

22 min

Obrázek epizody Sandra Silná: Vánoce, které se dějí tiše

Sandra Silná: Vánoce, které se dějí tiše

23. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody VÁNOČKY | Jak zvládnout všechny nástrahy Vánoc?

VÁNOČKY | Jak zvládnout všechny nástrahy Vánoc?

23. 12. 2025

52 min

Obrázek epizody Zvečera usíná valašská dědina

Zvečera usíná valašská dědina

23. 12. 2025

5 min

Obrázek epizody #22 "Myslela jsem, že musím všechno zvládnout sama." - Martina Kavalírová

#22 "Myslela jsem, že musím všechno zvládnout sama." - Martina Kavalírová

23. 12. 2025

57 min

Obrázek epizody Drajv: Vánoční speciál s Jonášem Čumrikem

Drajv: Vánoční speciál s Jonášem Čumrikem

23. 12. 2025

2 hod 6 min

Obrázek epizody Čeština na Tchaj-wanu: studenti objevují jazyk i kulturu

Čeština na Tchaj-wanu: studenti objevují jazyk i kulturu

23. 12. 2025

6 min

Obrázek epizody Zbigniew Czendlik. Svět se neřítí do ďáblovy řiti, „přežraná“ společnost, světlo silnější než tma a proč hladit lidi raději než telefony

Zbigniew Czendlik. Svět se neřítí do ďáblovy řiti, „přežraná“ společnost, světlo silnější než tma a proč hladit lidi raději než telefony

23. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody 901 - Zpomalit

901 - Zpomalit

23. 12. 2025

14 min

Obrázek epizody Peníze a vliv Jany Klímové: Wambach: Co zmrazilo německou ekonomiku? Jádro, Rusko, Čína

Peníze a vliv Jany Klímové: Wambach: Co zmrazilo německou ekonomiku? Jádro, Rusko, Čína

23. 12. 2025

22 min

Obrázek epizody Rusové pijou ve velkém fakeové české pivo. Rozluštili jsme obří záhadu

Rusové pijou ve velkém fakeové české pivo. Rozluštili jsme obří záhadu

23. 12. 2025

42 min

Obrázek epizody Český lékárník nechal srdce v Africe. Zasvětili ho do vúdú, zkusil i halucinogenní kořen

Český lékárník nechal srdce v Africe. Zasvětili ho do vúdú, zkusil i halucinogenní kořen

23. 12. 2025

56 min

Obrázek epizody Český lékárník nechal srdce v Africe. Zasvětili ho do vúdú, zkusil i halucinogenní kořen

Český lékárník nechal srdce v Africe. Zasvětili ho do vúdú, zkusil i halucinogenní kořen

23. 12. 2025

56 min