Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf Agrární komory: Srpnové sucho pomohlo obilovinám, ale ne bramborám a kukuřici

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf Agrární komory: Srpnové sucho pomohlo obilovinám, ale ne bramborám a kukuřici

21. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody #27 Nevěrná žena aneb syndrom prázdného hnízda (zkrácená verze)

#27 Nevěrná žena aneb syndrom prázdného hnízda (zkrácená verze)

21. 8. 2025

14 min

Obrázek epizody #1 Laura coffee | Ivo Ptáčník - Chcete si založit vlastní pražírnu? Ivo Ptáčník říká “Nedělejte to!“

#1 Laura coffee | Ivo Ptáčník - Chcete si založit vlastní pražírnu? Ivo Ptáčník říká “Nedělejte to!“

21. 8. 2025

50 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herec Adam Joura: Bytostně nemám rád saunu

Brambora s vejcem: Herec Adam Joura: Bytostně nemám rád saunu

21. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Casablanca: Nejnebezpečnější sport, který jsem kdy dělal, bylo přecházení ulice v Dháce, říká Vavřinec Hradilek

Casablanca: Nejnebezpečnější sport, který jsem kdy dělal, bylo přecházení ulice v Dháce, říká Vavřinec Hradilek

21. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Casablanca: Nejnebezpečnější sport, který jsem kdy dělal, bylo přecházení ulice v Dháce, říká Vavřinec Hradilek

Casablanca: Nejnebezpečnější sport, který jsem kdy dělal, bylo přecházení ulice v Dháce, říká Vavřinec Hradilek

21. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Nejnebezpečnější sport, který jsem kdy dělal, bylo přecházení ulice v Dháce, říká Vavřinec Hradilek

Nejnebezpečnější sport, který jsem kdy dělal, bylo přecházení ulice v Dháce, říká Vavřinec Hradilek

21. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody 101 Bhagavadgíta

101 Bhagavadgíta

21. 8. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody O čem se mluví: Nanovezikuly – miniaturní váčky jako pomocníci v boji s nemocemi

O čem se mluví: Nanovezikuly – miniaturní váčky jako pomocníci v boji s nemocemi

21. 8. 2025

18 min

Obrázek epizody Nanovezikuly – miniaturní váčky jako pomocníci v boji s nemocemi

Nanovezikuly – miniaturní váčky jako pomocníci v boji s nemocemi

21. 8. 2025

18 min

Obrázek epizody Náš host: Národ, který nezná svou historii, je odsouzen k tomu, aby své chyby opakoval, říká Karel Sedláček

Náš host: Národ, který nezná svou historii, je odsouzen k tomu, aby své chyby opakoval, říká Karel Sedláček

21. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Výročí invaze 21. srpna 1968. Bitcoinová kauza. Čínský prezident v Tibetu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Výročí invaze 21. srpna 1968. Bitcoinová kauza. Čínský prezident v Tibetu

21. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 21.08.2025.

České slovo (Češka reč) - 21.08.2025.

21. 8. 2025

30 min

Obrázek epizody Důležité souvislosti mezi vyzařováním krve a úplným zdravím, Vít Syrový, Duše Má, Neznámá (106.), 20. 8. 2025

Důležité souvislosti mezi vyzařováním krve a úplným zdravím, Vít Syrový, Duše Má, Neznámá (106.), 20. 8. 2025

21. 8. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Akcent: Tanec je náročný. Obor má mnoho minusů a o plusech se mluví málo, říká šéfka konzervatoře

Akcent: Tanec je náročný. Obor má mnoho minusů a o plusech se mluví málo, říká šéfka konzervatoře

21. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pokud nejsme úplně v pohodě, máme větší tendenci alkoholu neodolat, říká zkušená adiktoložka

Radioporadna: Pokud nejsme úplně v pohodě, máme větší tendenci alkoholu neodolat, říká zkušená adiktoložka

21. 8. 2025

22 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Při lesních zkouškách ohaři simulují vyhledávání i přinášení zvěře. Je to důležité nejen pro chov

Hobby magazín: Při lesních zkouškách ohaři simulují vyhledávání i přinášení zvěře. Je to důležité nejen pro chov

21. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Počasí ovlivňuje i chutě k jídlu. Když je zataženo, je větší chuť na sladké, říká Dagmar Honsová

Alex a host: Počasí ovlivňuje i chutě k jídlu. Když je zataženo, je větší chuť na sladké, říká Dagmar Honsová

21. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Při lesních zkouškách ohaři simulují vyhledávání i přinášení zvěře. Je to důležité nejen pro chov

Hobby magazín: Při lesních zkouškách ohaři simulují vyhledávání i přinášení zvěře. Je to důležité nejen pro chov

21. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody „V beach volejbalu jsme se cítili jak průkopníci. Šestkový je stále moje srdcovka“ – Marek Pakosta

„V beach volejbalu jsme se cítili jak průkopníci. Šestkový je stále moje srdcovka“ – Marek Pakosta

21. 8. 2025

49 min

Obrázek epizody Počasí ovlivňuje i chutě k jídlu. Když je zataženo, je větší chuť na sladké, říká Dagmar Honsová

Počasí ovlivňuje i chutě k jídlu. Když je zataženo, je větší chuť na sladké, říká Dagmar Honsová

21. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Interview Plus: Nový syrský prezident vládne pragmaticky, popisuje zpravodaj

Interview Plus: Nový syrský prezident vládne pragmaticky, popisuje zpravodaj

21. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Voda jako zbraň. Klimatická krize mění Blízký východ

Voda jako zbraň. Klimatická krize mění Blízký východ

21. 8. 2025

40 min

Obrázek epizody Čára s Annou Bromovou

Čára s Annou Bromovou

21. 8. 2025

41 min

Obrázek epizody Legenda o králi Artušovi a meči Excalibur | Mytologie