Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dopolední host: Baví mě překonávat překážky. Cyklista veterán František Šesták zdolal horské průsmyky i Route 66

Dopolední host: Baví mě překonávat překážky. Cyklista veterán František Šesták zdolal horské průsmyky i Route 66

22. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Jak hnojit na konci léta a v podzimních měsících

Zahrádkářské tipy: Jak hnojit na konci léta a v podzimních měsících

22. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Německá spisovatelka Anke Stelling napíše povídku o Jihlavě. Ve městě strávila měsíc

Německá spisovatelka Anke Stelling napíše povídku o Jihlavě. Ve městě strávila měsíc

22. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Baví mě překonávat překážky. Cyklista veterán František Šesták zdolal horské průsmyky i Route 66

Baví mě překonávat překážky. Cyklista veterán František Šesták zdolal horské průsmyky i Route 66

22. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kovy: Mileniálové měli víc „na párku“, co dávali na sítě

Osobnost Plus: Kovy: Mileniálové měli víc „na párku“, co dávali na sítě

22. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Nové Město nad Metují zažilo neobvyklé prohlídky. Role průvodců se zhostil moderátor i lékařka

Nové Město nad Metují zažilo neobvyklé prohlídky. Role průvodců se zhostil moderátor i lékařka

22. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Výlety: Nové Město nad Metují zažilo neobvyklé prohlídky. Role průvodců se zhostil moderátor i lékařka

Výlety: Nové Město nad Metují zažilo neobvyklé prohlídky. Role průvodců se zhostil moderátor i lékařka

22. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Zámek v Moravské Třebové patří k nejstarším renesančním památkám ve střední Evropě

Zámek v Moravské Třebové patří k nejstarším renesančním památkám ve střední Evropě

22. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Přívoz ve Vraném nad Vltavou propojuje dva břehy Vltavy už několik století

Přívoz ve Vraném nad Vltavou propojuje dva břehy Vltavy už několik století

22. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Palata: Polsko chce být mistr. Proč nebylo na setkání lídrů Evropy, Trumpa a Zelenského?

Jak to vidí...: Komentátor Palata: Polsko chce být mistr. Proč nebylo na setkání lídrů Evropy, Trumpa a Zelenského?

22. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Přívoz ve Vraném nad Vltavou propojuje dva břehy Vltavy už několik století

Středočeské příběhy: Přívoz ve Vraném nad Vltavou propojuje dva břehy Vltavy už několik století

22. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Máme hosty: „Dejte si Bacha.“ Začíná festival Zlatá Pecka

Máme hosty: „Dejte si Bacha.“ Začíná festival Zlatá Pecka

22. 8. 2025

11 min

Obrázek epizody Ivan Mls: Věci, co se můžou hodit

Ivan Mls: Věci, co se můžou hodit

22. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Most Replayed Moment: Alain de Botton - Individualism Is Making Us Miserable!

Most Replayed Moment: Alain de Botton - Individualism Is Making Us Miserable!

22. 8. 2025

18 min

Obrázek epizody Průvodce i psycholog. Musíte se umět do návštěvníka vcítit, říká průvodkyně se čtyřicetiletou zkušeností

Průvodce i psycholog. Musíte se umět do návštěvníka vcítit, říká průvodkyně se čtyřicetiletou zkušeností

22. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Řetězové dopisy

Řetězové dopisy

22. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody 867 - Mléčné výrobky

867 - Mléčné výrobky

22. 8. 2025

14 min

Obrázek epizody Padni komu padni DUEL: Inkluzi předěláme, učitelé musí brát víc, říká Plaga. Zajíčková chce šetřit - podcast

Padni komu padni DUEL: Inkluzi předěláme, učitelé musí brát víc, říká Plaga. Zajíčková chce šetřit - podcast

22. 8. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody Markéta Pilátová: Očirvoucí obři

Markéta Pilátová: Očirvoucí obři

22. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody Raut: Uvnitř magického kruhu

Raut: Uvnitř magického kruhu

22. 8. 2025

1 hod 58 min

Obrázek epizody JAKÉ TO JE BÝT EXTROVERTEM a INTROVERTEM?

JAKÉ TO JE BÝT EXTROVERTEM a INTROVERTEM?

22. 8. 2025

50 min

Obrázek epizody MAREK DANÍČEK: Díky za to, že jsem dostal mobil až později, říká hokejový talent

MAREK DANÍČEK: Díky za to, že jsem dostal mobil až později, říká hokejový talent

22. 8. 2025

20 min

Obrázek epizody 37: Schválně schovaný pas, zkroušení biologičtí rodiče a zmeškaný slavnostní ceremoniál

37: Schválně schovaný pas, zkroušení biologičtí rodiče a zmeškaný slavnostní ceremoniál

22. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Na Východ!: BONUS: Já, alkoholický Bůh

Na Východ!: BONUS: Já, alkoholický Bůh

22. 8. 2025

9 min

Obrázek epizody „Já už ty Rusy znám,“ řekl děda a zamkl otce ve sklepě

„Já už ty Rusy znám,“ řekl děda a zamkl otce ve sklepě

22. 8. 2025

49 min