Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ep. #15 - Michel Foucault dohlíží a trestá

Ep. #15 - Michel Foucault dohlíží a trestá

8. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Berenika Kohoutová o Ireně Obermannové: Fandím šedesátiletým ženám, co se ukazují v plavkách. Ale proč i moje matka?

Berenika Kohoutová o Ireně Obermannové: Fandím šedesátiletým ženám, co se ukazují v plavkách. Ale proč i moje matka?

8. 9. 2025

54 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Emisní povolenky jsou „migranty“ těchto voleb

Bruselské chlebíčky: Emisní povolenky jsou „migranty“ těchto voleb

8. 9. 2025

37 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Tygři z Vysočiny. Chovatel v hledáčku státu

Vinohradská 12: Tygři z Vysočiny. Chovatel v hledáčku státu

8. 9. 2025

23 min

Obrázek epizody Ukázka 19. díl podcastu Ode dna a dál - Káťa (Seberozvoj)

Ukázka 19. díl podcastu Ode dna a dál - Káťa (Seberozvoj)

7. 9. 2025

31 min

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Koalice Spolu nabízí v programu smutek a prázdnotu

Všichni tady umřeme: Koalice Spolu nabízí v programu smutek a prázdnotu

7. 9. 2025

14 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Tragický příběh rodiny Ivany Bočkové, rozené Horalové

Příběhy 20. století: Tragický příběh rodiny Ivany Bočkové, rozené Horalové

7. 9. 2025

48 min

Obrázek epizody Bojs: Trvá mi dospět. Bojím se, že z kluka se za pár let stanu rovnou dědou, svěřuje se herec Neužil

Bojs: Trvá mi dospět. Bojím se, že z kluka se za pár let stanu rovnou dědou, svěřuje se herec Neužil

7. 9. 2025

45 min

Obrázek epizody Bojs: Trvá mi dospět. Bojím se, že z kluka se za pár let stanu rovnou dědou, svěřuje se herec Neužil

Bojs: Trvá mi dospět. Bojím se, že z kluka se za pár let stanu rovnou dědou, svěřuje se herec Neužil

7. 9. 2025

45 min

Obrázek epizody Trvá mi dospět. Bojím se, že z kluka se za pár let stanu rovnou dědou, svěřuje se herec Neužil

Trvá mi dospět. Bojím se, že z kluka se za pár let stanu rovnou dědou, svěřuje se herec Neužil

7. 9. 2025

45 min

Obrázek epizody Fenomén Škoda

Fenomén Škoda

7. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Lektorka Monika Vilímová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Lektorka Monika Vilímová v Klubu Rádia Junior

7. 9. 2025

34 min

Obrázek epizody EN 13 SPECIAL QUESTIONS: Yoga master Akhilesh

EN 13 SPECIAL QUESTIONS: Yoga master Akhilesh

7. 9. 2025

35 min

Obrázek epizody Kritika inženýrského myšlení a dva přístupy ke světu: Matěj a Lukáš 💛 HOVORY O ANARCHII 11 💛

Kritika inženýrského myšlení a dva přístupy ke světu: Matěj a Lukáš 💛 HOVORY O ANARCHII 11 💛

7. 9. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody Jan Hus: Jak stát pevně, když všichni ustupují?

Jan Hus: Jak stát pevně, když všichni ustupují?

7. 9. 2025

20 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Neplecha opravdu ukončena. Autorka populárního podcastu o Harry Potterovi chystá nový projekt

Klub Rádia Junior: Neplecha opravdu ukončena. Autorka populárního podcastu o Harry Potterovi chystá nový projekt

7. 9. 2025

37 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Imlifidasa: Novinka pro pacienty, kteří nejsou schopni přijmout ledvinu za standardních podmínek

Moci bez nemoci: Imlifidasa: Novinka pro pacienty, kteří nejsou schopni přijmout ledvinu za standardních podmínek

7. 9. 2025

39 min

Obrázek epizody 266. díl - Pavel Havlíček - Analytik Východní Evropy a bojiště hodnot

266. díl - Pavel Havlíček - Analytik Východní Evropy a bojiště hodnot

7. 9. 2025

57 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Jak a kdy nejlépe sledovat zatmění Měsíce? Poradil nám vedoucí libereckého Planetária Martin Gembec

Vybrali jsme pro vás: Jak a kdy nejlépe sledovat zatmění Měsíce? Poradil nám vedoucí libereckého Planetária Martin Gembec

7. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Jak a kdy nejlépe sledovat zatmění Měsíce? Poradil nám vedoucí libereckého Planetária Martin Gembec

Jak a kdy nejlépe sledovat zatmění Měsíce? Poradil nám vedoucí libereckého Planetária Martin Gembec

7. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Kommenar : Zwischen Stabilität und Spaltung: Die tschechische Wahl 2025

Kommenar : Zwischen Stabilität und Spaltung: Die tschechische Wahl 2025

7. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Pustevny svůj název dostaly podle poustevníků, kteří tam pobývali v době vrcholné barokní zbožnosti

Pustevny svůj název dostaly podle poustevníků, kteří tam pobývali v době vrcholné barokní zbožnosti

7. 9. 2025

1 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Hrubých: Slečno, půjčila byste mi nůž? Otázka, která padla před 52 lety a otevřela vztah

Zlatá láska: Manželé Hrubých: Slečno, půjčila byste mi nůž? Otázka, která padla před 52 lety a otevřela vztah

7. 9. 2025

40 min

Obrázek epizody Odpolední interview: S lidským tělem je třeba zacházet opatrně a cesta ke zdraví je dlouhá, říká Petra Kasongo

Odpolední interview: S lidským tělem je třeba zacházet opatrně a cesta ke zdraví je dlouhá, říká Petra Kasongo

7. 9. 2025

8 min

Obrázek epizody Pocit, že někomu zachráníte život, je nepopsatelný. Dokážete to i vy

Pocit, že někomu zachráníte život, je nepopsatelný. Dokážete to i vy

7. 9. 2025

25 min