Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Z Česka až k Baltu a retro kolech. Bylo to úžasné, vzpomínají Daniel a Jonáš

Klub Rádia Junior: Z Česka až k Baltu a retro kolech. Bylo to úžasné, vzpomínají Daniel a Jonáš

21. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody EN 15 SPECIAL QUESTIONS Maria Jesus Campo🌿

EN 15 SPECIAL QUESTIONS Maria Jesus Campo🌿

21. 9. 2025

33 min

Obrázek epizody Hakim Amdouni: Vztah (vnitřní) svobody a řádu 💛 Hovory o anarchii 12 💛

Hakim Amdouni: Vztah (vnitřní) svobody a řádu 💛 Hovory o anarchii 12 💛

21. 9. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Závislosti: nové modely a způsoby ambulantní péče a větší mezioborová spolupráce lékařů

Moci bez nemoci: Závislosti: nové modely a způsoby ambulantní péče a větší mezioborová spolupráce lékařů

21. 9. 2025

43 min

Obrázek epizody Hergot!: Posvátná Země a úcta k materii. O knize Zelený hermetismus s překladatelem Adamem Borzičem

Hergot!: Posvátná Země a úcta k materii. O knize Zelený hermetismus s překladatelem Adamem Borzičem

21. 9. 2025

52 min

Obrázek epizody Hergot!: Posvátná Země a úcta k materii. O knize Zelený hermetismus s překladatelem Adamem Borzičem

Hergot!: Posvátná Země a úcta k materii. O knize Zelený hermetismus s překladatelem Adamem Borzičem

21. 9. 2025

52 min

Obrázek epizody 250. díl - Tomáš Pejpek - Z architekta radním města a budoucnost Olomouce

250. díl - Tomáš Pejpek - Z architekta radním města a budoucnost Olomouce

21. 9. 2025

36 min

Obrázek epizody E. F. Burian - všestranný umělec i zapálený komunista

E. F. Burian - všestranný umělec i zapálený komunista

21. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Obora Soutok u Břeclavi je největší oborou v Česku. Nabízí jedinečnou atmosféru lužního lesa

Obora Soutok u Břeclavi je největší oborou v Česku. Nabízí jedinečnou atmosféru lužního lesa

21. 9. 2025

1 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Tučkovi: Nachytal se na krásné nohy, směje se Zdeňka. Jiří ví své i po 50 letech

Zlatá láska: Manželé Tučkovi: Nachytal se na krásné nohy, směje se Zdeňka. Jiří ví své i po 50 letech

21. 9. 2025

43 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Legenda oštěpu Špotáková ohromila celý atletický svět

Seriál Radiožurnálu Sport: Legenda oštěpu Špotáková ohromila celý atletický svět

21. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Když si vás vybere Ona. Svědectví o životě s nechtěnou společnicí a hledání zázraku

Když si vás vybere Ona. Svědectví o životě s nechtěnou společnicí a hledání zázraku

21. 9. 2025

27 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Euro v Česku. Uznání Palestiny Velkou Británií. Tramvajový průvod v Praze

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Euro v Česku. Uznání Palestiny Velkou Británií. Tramvajový průvod v Praze

21. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Ještě nevím, čím bych chtěl být. Přecházení z jedné tvorby do druhé mě baví, směje se Jan Jiráň

Až na dřeň: Ještě nevím, čím bych chtěl být. Přecházení z jedné tvorby do druhé mě baví, směje se Jan Jiráň

21. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Ještě nevím, čím bych chtěl být. Přecházení z jedné tvorby do druhé mě baví, směje se Jan Jiráň

Až na dřeň: Ještě nevím, čím bych chtěl být. Přecházení z jedné tvorby do druhé mě baví, směje se Jan Jiráň

21. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Ještě nevím, čím bych chtěl být. Přecházení z jedné tvorby do druhé mě baví, směje se Jan Jiráň

Ještě nevím, čím bych chtěl být. Přecházení z jedné tvorby do druhé mě baví, směje se Jan Jiráň

21. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Casablanca: Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

Casablanca: Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

21. 9. 2025

41 min

Obrázek epizody Casablanca: Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

Casablanca: Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

21. 9. 2025

41 min

Obrázek epizody Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

21. 9. 2025

41 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Slaný koláč s olivami, bílé víno a proč je lenošení klíčem ke zdraví i dlouhověkosti

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Slaný koláč s olivami, bílé víno a proč je lenošení klíčem ke zdraví i dlouhověkosti

21. 9. 2025

6 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 61 - Terezie Kovalová

PO DOBRÉM 61 - Terezie Kovalová

21. 9. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Spisovatelka Jarmila Stráníková: V mých knížkách nic není černobílé. Téma odsunu Němců mě tížilo

Host Radiožurnálu: Spisovatelka Jarmila Stráníková: V mých knížkách nic není černobílé. Téma odsunu Němců mě tížilo

21. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Spisovatelka Jarmila Stráníková: V mých knížkách nic není černobílé. Téma odsunu Němců mě tížilo

Spisovatelka Jarmila Stráníková: V mých knížkách nic není černobílé. Téma odsunu Němců mě tížilo

21. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Doležalová: První republika stála na velkých tématech. Teď jsou politické strany byznysové projekty

Leonardo Plus: Doležalová: První republika stála na velkých tématech. Teď jsou politické strany byznysové projekty

21. 9. 2025

49 min

Obrázek epizody SPECIÁL! Lea Steklá na třídních schůzkách!

SPECIÁL! Lea Steklá na třídních schůzkách!

21. 9. 2025

1 hod 24 min