Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Koubek se umí dostat hráčům pod kůži a v zápasech o všechno budou makat na maximum, myslí si Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Koubek se umí dostat hráčům pod kůži a v zápasech o všechno budou makat na maximum, myslí si Horváth

22. 12. 2025

53 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Dárky na poslední chvíli? I pár dnů před Vánoci se dá vybrat chytře

Dobré dopoledne: Dárky na poslední chvíli? I pár dnů před Vánoci se dá vybrat chytře

22. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody Slzy jsou oceněním. Takovou reakci k filmu Máma jsem nezažil ani u Anděla Páně 2, přiznává Strach

Slzy jsou oceněním. Takovou reakci k filmu Máma jsem nezažil ani u Anděla Páně 2, přiznává Strach

22. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Slzy jsou oceněním. Takovou reakci k filmu Máma jsem nezažil ani u Anděla Páně 2, přiznává Strach

Host Lucie Výborné: Slzy jsou oceněním. Takovou reakci k filmu Máma jsem nezažil ani u Anděla Páně 2, přiznává Strach

22. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Slzy jsou oceněním. Takovou reakci k filmu Máma jsem nezažil ani u Anděla Páně 2, přiznává Strach

Host Lucie Výborné: Slzy jsou oceněním. Takovou reakci k filmu Máma jsem nezažil ani u Anděla Páně 2, přiznává Strach

22. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Slzy jsou oceněním. Takovou reakci k filmu Máma jsem nezažil ani u Anděla Páně 2, přiznává Strach

Slzy jsou oceněním. Takovou reakci k filmu Máma jsem nezažil ani u Anděla Páně 2, přiznává Strach

22. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Ministři tlakem zešediví. Generál Zůna přistává na zem a Macinka bude muset ubrat

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Ministři tlakem zešediví. Generál Zůna přistává na zem a Macinka bude muset ubrat

22. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Skopeček: Ekonomika roste. Ševčík: Stav není dobrý

Pro a proti: Skopeček: Ekonomika roste. Ševčík: Stav není dobrý

22. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Slovní hříčky, verše i originální texty. Jak se z Martiny Bechyňové stala Inkoustová tečka

Slovní hříčky, verše i originální texty. Jak se z Martiny Bechyňové stala Inkoustová tečka

22. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody V Polné vyšla kniha o Františku Vackovi. Ani na téměř pět set stran se nevešlo vše, co dokázal

V Polné vyšla kniha o Františku Vackovi. Ani na téměř pět set stran se nevešlo vše, co dokázal

22. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Jsou role, které musejí uzrát, v případě olomoucké mezzosopranistky Anny Moriové je to Carmen

Větrník - Host ve studiu: Jsou role, které musejí uzrát, v případě olomoucké mezzosopranistky Anny Moriové je to Carmen

22. 12. 2025

30 min

Obrázek epizody Vizitka: Psychiatr a neurovědec Jiří Horáček: Umění otevírá stavidla našeho vnímání

Vizitka: Psychiatr a neurovědec Jiří Horáček: Umění otevírá stavidla našeho vnímání

22. 12. 2025

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Psychiatr a neurovědec Jiří Horáček: Umění otevírá stavidla našeho vnímání

Vizitka: Psychiatr a neurovědec Jiří Horáček: Umění otevírá stavidla našeho vnímání

22. 12. 2025

44 min

Obrázek epizody Psychiatr a neurovědec Jiří Horáček: Umění otevírá stavidla našeho vnímání

Psychiatr a neurovědec Jiří Horáček: Umění otevírá stavidla našeho vnímání

22. 12. 2025

44 min

Obrázek epizody #69 - Movember „knír na měsíc, má to smysl?“

#69 - Movember „knír na měsíc, má to smysl?“

22. 12. 2025

38 min

Obrázek epizody On Air: Bez interakce s Tálibánem to nejde. Jak Člověk v tísni pomáhá v Afghánistánu?

On Air: Bez interakce s Tálibánem to nejde. Jak Člověk v tísni pomáhá v Afghánistánu?

22. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody Bez interakce s Tálibánem to nejde. Jak Člověk v tísni pomáhá v Afghánistánu?

Bez interakce s Tálibánem to nejde. Jak Člověk v tísni pomáhá v Afghánistánu?

22. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Sudí poškodili Spurs v bitvě proti Liverpoolu. Křivdu Tottenhamu chápu, shodují se Tylšar a Pěruška

S mikrofonem do Anglie: Sudí poškodili Spurs v bitvě proti Liverpoolu. Křivdu Tottenhamu chápu, shodují se Tylšar a Pěruška

22. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Vznik kapitalismu z krve čarodějnic a Kalibanů. O slavné knize Silvie Federici

Vznik kapitalismu z krve čarodějnic a Kalibanů. O slavné knize Silvie Federici

22. 12. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Vznik kapitalismu z krve čarodějnic a Kalibanů. O slavné knize Silvie Federici

Vznik kapitalismu z krve čarodějnic a Kalibanů. O slavné knize Silvie Federici

22. 12. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Buchty: Obyčejný život Karla Čapka je o tom, že naše duše je zásuvka s mnoha šuflátky

Buchty: Obyčejný život Karla Čapka je o tom, že naše duše je zásuvka s mnoha šuflátky

22. 12. 2025

44 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Rybník Kamenec ve Václavovicích. Místo, kde se usídlili bobři

Křížem krajem: Rybník Kamenec ve Václavovicích. Místo, kde se usídlili bobři

22. 12. 2025

8 min

Obrázek epizody Obsluhovat obrácené zvony je velmi nebezpečné, říká Michal Vevera. Už 32 let vypráví příběh kostela

Obsluhovat obrácené zvony je velmi nebezpečné, říká Michal Vevera. Už 32 let vypráví příběh kostela

22. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Písní Vánoční zázrak si zpěvák, herec, tanečník, pianista a skladatel Aleš Ondřej splnil dětský sen

Host ve studiu: Písní Vánoční zázrak si zpěvák, herec, tanečník, pianista a skladatel Aleš Ondřej splnil dětský sen

22. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody Záchranár Dobiáš: Dotýkajú sa ma predčasné úmrtia, ktoré si ľudia privodia sami

Záchranár Dobiáš: Dotýkajú sa ma predčasné úmrtia, ktoré si ľudia privodia sami

22. 12. 2025

31 min