Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Casablanca: Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

Casablanca: Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

21. 9. 2025

41 min

Obrázek epizody Casablanca: Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

Casablanca: Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

21. 9. 2025

41 min

Obrázek epizody Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

21. 9. 2025

41 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Slaný koláč s olivami, bílé víno a proč je lenošení klíčem ke zdraví i dlouhověkosti

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Slaný koláč s olivami, bílé víno a proč je lenošení klíčem ke zdraví i dlouhověkosti

21. 9. 2025

6 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 61 - Terezie Kovalová

PO DOBRÉM 61 - Terezie Kovalová

21. 9. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Spisovatelka Jarmila Stráníková: V mých knížkách nic není černobílé. Téma odsunu Němců mě tížilo

Host Radiožurnálu: Spisovatelka Jarmila Stráníková: V mých knížkách nic není černobílé. Téma odsunu Němců mě tížilo

21. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Spisovatelka Jarmila Stráníková: V mých knížkách nic není černobílé. Téma odsunu Němců mě tížilo

Spisovatelka Jarmila Stráníková: V mých knížkách nic není černobílé. Téma odsunu Němců mě tížilo

21. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Doležalová: První republika stála na velkých tématech. Teď jsou politické strany byznysové projekty

Leonardo Plus: Doležalová: První republika stála na velkých tématech. Teď jsou politické strany byznysové projekty

21. 9. 2025

49 min

Obrázek epizody SPECIÁL! Lea Steklá na třídních schůzkách!

SPECIÁL! Lea Steklá na třídních schůzkách!

21. 9. 2025

1 hod 24 min

Obrázek epizody Helsinský efekt

Helsinský efekt

21. 9. 2025

51 min

Obrázek epizody 38. díl - Dnes je krásné počasí a já se půjdu projít

38. díl - Dnes je krásné počasí a já se půjdu projít

21. 9. 2025

32 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Po hysterektomii už zase hraju volejbal. Příběh paní Štěpánky o rychlém návratu do aktivního života

Cesta k uzdravení: Po hysterektomii už zase hraju volejbal. Příběh paní Štěpánky o rychlém návratu do aktivního života

21. 9. 2025

18 min

Obrázek epizody Meditace na dálnici

Meditace na dálnici

21. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dnes už se na jevišti nebojím, směje se Petra Černocká

Zálety Aleny Zárybnické: Dnes už se na jevišti nebojím, směje se Petra Černocká

21. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dnes už se na jevišti nebojím, směje se Petra Černocká

Zálety Aleny Zárybnické: Dnes už se na jevišti nebojím, směje se Petra Černocká

21. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Dnes už se na jevišti nebojím, směje se Petra Černocká

Dnes už se na jevišti nebojím, směje se Petra Černocká

21. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Vltavín: Kamenný Vltavín aneb Putování po zajímavých kamenech na jihu Čech

Vltavín: Kamenný Vltavín aneb Putování po zajímavých kamenech na jihu Čech

21. 9. 2025

31 min

Obrázek epizody Josef Trojan: Kafku jsem jako člověka nedokázal přečíst

Josef Trojan: Kafku jsem jako člověka nedokázal přečíst

21. 9. 2025

44 min

Obrázek epizody Slovo do bitky LP 10: Náhodopisný venček I.: Horná Nitra

Slovo do bitky LP 10: Náhodopisný venček I.: Horná Nitra

21. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Marie Tomsová a LABUBU

Marie Tomsová a LABUBU

21. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: zdravotní sestra Barbora Forgačová, vítězka soutěže Anděl mezi zdravotníky

Jak to vidí...: zdravotní sestra Barbora Forgačová, vítězka soutěže Anděl mezi zdravotníky

21. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Vertikála: Magazín zajímavostí z oblasti náboženství

Vertikála: Magazín zajímavostí z oblasti náboženství

21. 9. 2025

23 min

Obrázek epizody Vertikála: Co o zvířatech víme? V čem se podobají člověku?

Vertikála: Co o zvířatech víme? V čem se podobají člověku?

21. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Tři repliky císařských korun šperkaře a zlatníka Jiřího Urbana vystavuje turnovské muzeum

Tři repliky císařských korun šperkaře a zlatníka Jiřího Urbana vystavuje turnovské muzeum

21. 9. 2025

6 min

Obrázek epizody Taras Prochasko a řeckokatolická postmoderna

Taras Prochasko a řeckokatolická postmoderna

21. 9. 2025

26 min