Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kapitola IX

Kapitola IX

25. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody Marie Hájek Salomonová vs. vánoční Linka první psychické pomoci // RANT Prostoru #118

Marie Hájek Salomonová vs. vánoční Linka první psychické pomoci // RANT Prostoru #118

25. 12. 2025

22 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Výběr 2025, díl I.: Putin, Trump a Zelenskyj

Vinohradská 12: Výběr 2025, díl I.: Putin, Trump a Zelenskyj

25. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody #135 Přežblepty a klasický závěr roku

#135 Přežblepty a klasický závěr roku

24. 12. 2025

1 hod

Obrázek epizody Hovory: Lidé jsou nepoučitelní, dělají stále stejné chyby, shodují se Jiří Lábus a choreograf Ondřej Vinklát

Hovory: Lidé jsou nepoučitelní, dělají stále stejné chyby, shodují se Jiří Lábus a choreograf Ondřej Vinklát

24. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Vánoční vánočniálové 2025 🎁

Vánoční vánočniálové 2025 🎁

24. 12. 2025

46 min

Obrázek epizody Vánoční tradice na Vysočině: které zanikly a které se drží

Vánoční tradice na Vysočině: které zanikly a které se drží

24. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody 30 Speciální otázky 🌿 Jídlo, klid a zdravé návyky | Anežka Doležalová

30 Speciální otázky 🌿 Jídlo, klid a zdravé návyky | Anežka Doležalová

24. 12. 2025

18 min

Obrázek epizody POPRASK #108 Štědrý den s Martinem Bartkovským: Dojalo mě, jak lidi přáli Noidovi Slavíka

POPRASK #108 Štědrý den s Martinem Bartkovským: Dojalo mě, jak lidi přáli Noidovi Slavíka

24. 12. 2025

49 min

Obrázek epizody Lit: Vánoce nám jsou tak trochu jedno. Buchty poměřily své znalosti ve svátečním Litu

Lit: Vánoce nám jsou tak trochu jedno. Buchty poměřily své znalosti ve svátečním Litu

24. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody 279. díl - Jiří Kubík - Novinařina včera a dnes: Jak se z Lidových novin přesunout k Seznam Zprávám

279. díl - Jiří Kubík - Novinařina včera a dnes: Jak se z Lidových novin přesunout k Seznam Zprávám

24. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Sedm lidí na jednu kouli. Robin Böhm odkrývá, proč jsou české Vánoce luxusní zboží a proč trampové nejsou mafie

Sedm lidí na jednu kouli. Robin Böhm odkrývá, proč jsou české Vánoce luxusní zboží a proč trampové nejsou mafie

24. 12. 2025

54 min

Obrázek epizody Houpačky: Čtyřletá Johanka dostala loni v dubnu od lékařů 9 měsíců života. Zásadní je naděje, říká její máma

Houpačky: Čtyřletá Johanka dostala loni v dubnu od lékařů 9 měsíců života. Zásadní je naděje, říká její máma

24. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Houpačky: Čtyřletá Johanka dostala loni v dubnu od lékařů 9 měsíců života. Zásadní je naděje, říká její máma

Houpačky: Čtyřletá Johanka dostala loni v dubnu od lékařů 9 měsíců života. Zásadní je naděje, říká její máma

24. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Zdeněk Piškula: Pohádkové role princů jsem soustavně odháněl. Chtěl jsem dokázat, že umím něco víc

Zdeněk Piškula: Pohádkové role princů jsem soustavně odháněl. Chtěl jsem dokázat, že umím něco víc

24. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zdeněk Piškula: Pohádkové role princů jsem soustavně odháněl. Chtěl jsem dokázat, že umím něco víc

Host Lucie Výborné: Zdeněk Piškula: Pohádkové role princů jsem soustavně odháněl. Chtěl jsem dokázat, že umím něco víc

24. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zdeněk Piškula: Pohádkové role princů jsem soustavně odháněl. Chtěl jsem dokázat, že umím něco víc

Host Lucie Výborné: Zdeněk Piškula: Pohádkové role princů jsem soustavně odháněl. Chtěl jsem dokázat, že umím něco víc

24. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Zdeněk Piškula: Pohádkové role princů jsem soustavně odháněl. Chtěl jsem dokázat, že umím něco víc

Zdeněk Piškula: Pohádkové role princů jsem soustavně odháněl. Chtěl jsem dokázat, že umím něco víc

24. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Vlna: To nejsem já, kdo pláče na jevišti, říká Denisa Barešová. Mám v sobě i zvrácenou postavu

Vlna: To nejsem já, kdo pláče na jevišti, říká Denisa Barešová. Mám v sobě i zvrácenou postavu

24. 12. 2025

38 min

Obrázek epizody ŽiliByli: Vánoční speciál pořadů Zvídavec a ŽiliByli s Evou a Káťou

ŽiliByli: Vánoční speciál pořadů Zvídavec a ŽiliByli s Evou a Káťou

24. 12. 2025

14 min

Obrázek epizody Obyčejná holka - slavice Lucie Bílá

Obyčejná holka - slavice Lucie Bílá

24. 12. 2025

43 min

Obrázek epizody Vlna: To nejsem já, kdo pláče na jevišti, říká Denisa Barešová. Mám v sobě i zvrácenou postavu

Vlna: To nejsem já, kdo pláče na jevišti, říká Denisa Barešová. Mám v sobě i zvrácenou postavu

24. 12. 2025

38 min

Obrázek epizody Nesem vám noviny. O čem se psalo o Vánocích před 100 lety?

Nesem vám noviny. O čem se psalo o Vánocích před 100 lety?

24. 12. 2025

16 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Vánoční speciál Totál talkshow

Totál talkshow: Vánoční speciál Totál talkshow

24. 12. 2025

36 min

Obrázek epizody 15 tragických událostí, které se staly na Vánoce

15 tragických událostí, které se staly na Vánoce

24. 12. 2025

21 min