Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osobnost Plus: Klvaňa: Trump posiluje v Američanech nenávist

Osobnost Plus: Klvaňa: Trump posiluje v Američanech nenávist

23. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfkuchař Marek Fichtner o bouřích, cestách a nové knize: „Na lodích jsem si odsloužil svou vojnu“

Blízká setkání: Šéfkuchař Marek Fichtner o bouřích, cestách a nové knize: „Na lodích jsem si odsloužil svou vojnu“

23. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfkuchař Marek Fichtner o bouřích, cestách a nové knize: „Na lodích jsem si odsloužil svou vojnu“

Blízká setkání: Šéfkuchař Marek Fichtner o bouřích, cestách a nové knize: „Na lodích jsem si odsloužil svou vojnu“

23. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Šéfkuchař Marek Fichtner o bouřích, cestách a nové knize: „Na lodích jsem si odsloužil svou vojnu“

Šéfkuchař Marek Fichtner o bouřích, cestách a nové knize: „Na lodích jsem si odsloužil svou vojnu“

23. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Tomáš Verner: Konec kariéry byl jasně naplánovaný. Věděl jsem, že v krasobruslení už přesluhuju

Tomáš Verner: Konec kariéry byl jasně naplánovaný. Věděl jsem, že v krasobruslení už přesluhuju

23. 9. 2025

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: S AI si povídejte! Pokud chcete dobrý výsledek, musíte dotaz dobře vysvětlit, radí AI konzultant

Radioporadna: S AI si povídejte! Pokud chcete dobrý výsledek, musíte dotaz dobře vysvětlit, radí AI konzultant

23. 9. 2025

27 min

Obrázek epizody ChariTALK speciál: Co čeká českou sociální politiku?

ChariTALK speciál: Co čeká českou sociální politiku?

23. 9. 2025

1 hod 36 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Podzimní péče o trávník: vertikutace a pískování jsou základ

Co vás zajímá: Podzimní péče o trávník: vertikutace a pískování jsou základ

23. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Pro a proti: Mají skončit operace karcinomu prsu v ambulancích?

Pro a proti: Mají skončit operace karcinomu prsu v ambulancích?

23. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Národní očkovací strategie. Drony v Dánsku a Norsku. Dostupnost bydlení

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Národní očkovací strategie. Drony v Dánsku a Norsku. Dostupnost bydlení

23. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: FakeTube! Petr Vurm vymyslel novou unikátní českou online video platformu jako alternativu k YouTube

Host ve studiu: FakeTube! Petr Vurm vymyslel novou unikátní českou online video platformu jako alternativu k YouTube

23. 9. 2025

9 min

Obrázek epizody Duel Havlíček vs. Kupka: Ostrý střet o emisní povolenky. Kompenzovat, nebo vůbec nezavádět?

Duel Havlíček vs. Kupka: Ostrý střet o emisní povolenky. Kompenzovat, nebo vůbec nezavádět?

23. 9. 2025

1 hod

Obrázek epizody Kameny z Ciboušova uchvátily nejen Karla IV., ale i Štěpánku ze Bzí. Vyrábí z nich šperky

Kameny z Ciboušova uchvátily nejen Karla IV., ale i Štěpánku ze Bzí. Vyrábí z nich šperky

23. 9. 2025

6 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Od unikátního přesunu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Mostě uplyne 50 let

Host Dopoledního expresu: Od unikátního přesunu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Mostě uplyne 50 let

23. 9. 2025

17 min

Obrázek epizody Jak se bránit při napadení, poradí instruktor sebeobrany

Jak se bránit při napadení, poradí instruktor sebeobrany

23. 9. 2025

23 min

Obrázek epizody Radioporadna: Už v prvních dnech po porodu císařem se rozhoduje o tom, jak se jizva zahojí

Radioporadna: Už v prvních dnech po porodu císařem se rozhoduje o tom, jak se jizva zahojí

23. 9. 2025

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Už v prvních dnech po porodu císařem se rozhoduje o tom, jak se jizva zahojí

Radioporadna: Už v prvních dnech po porodu císařem se rozhoduje o tom, jak se jizva zahojí

23. 9. 2025

20 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Mezinárodní den neslyšících: Jak se mění život lidí se sluchovým postižením na Vysočině

Dobré dopoledne: Mezinárodní den neslyšících: Jak se mění život lidí se sluchovým postižením na Vysočině

23. 9. 2025

21 min

Obrázek epizody Tdhtdhtdhtdhtdh: Sound Effects!

Tdhtdhtdhtdhtdh: Sound Effects!

23. 9. 2025

49 min

Obrázek epizody Kavárna: Velkolepý muzikál, operu z úkrytu i činohru inspirovanou politickým děním uvede Jihočeské divadlo

Kavárna: Velkolepý muzikál, operu z úkrytu i činohru inspirovanou politickým děním uvede Jihočeské divadlo

23. 9. 2025

18 min

Obrázek epizody Cimrmanův krok je dlouhý přesně devadesát centimetrů. Kalibrační deska leží na Fajtově kopci

Cimrmanův krok je dlouhý přesně devadesát centimetrů. Kalibrační deska leží na Fajtově kopci

23. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Designérka a grafička Lukášová: Dnešní doba je dobou zjednodušování. Platí to i pro loga

Vizitka: Designérka a grafička Lukášová: Dnešní doba je dobou zjednodušování. Platí to i pro loga

23. 9. 2025

40 min

Obrázek epizody Vizitka: Designérka a grafička Lukášová: Dnešní doba je dobou zjednodušování. Platí to i pro loga

Vizitka: Designérka a grafička Lukášová: Dnešní doba je dobou zjednodušování. Platí to i pro loga

23. 9. 2025

40 min

Obrázek epizody Designérka a grafička Lukášová: Dnešní doba je dobou zjednodušování. Platí to i pro loga

Designérka a grafička Lukášová: Dnešní doba je dobou zjednodušování. Platí to i pro loga

23. 9. 2025

40 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zazimujeme bazény: Kdy se vyplatí vodu vypustit a kdy je lepší ji tam nechat?

Hobby magazín: Zazimujeme bazény: Kdy se vyplatí vodu vypustit a kdy je lepší ji tam nechat?

23. 9. 2025

3 min