Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Skliďte rakytník dřív, než to za vás udělají špačci. Léčivé jsou nejen plody, ale i listy a kůra

Radioporadna: Skliďte rakytník dřív, než to za vás udělají špačci. Léčivé jsou nejen plody, ale i listy a kůra

25. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Skliďte rakytník dřív, než to za vás udělají špačci. Léčivé jsou nejen plody, ale i listy a kůra

Radioporadna: Skliďte rakytník dřív, než to za vás udělají špačci. Léčivé jsou nejen plody, ale i listy a kůra

25. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Dýně s láskou: Na Fajtově kopci chystají dýňobraní i soutěž o největší plod

Dobré dopoledne: Dýně s láskou: Na Fajtově kopci chystají dýňobraní i soutěž o největší plod

25. 9. 2025

20 min

Obrázek epizody Klára Peslarová – brankářka, která stojí pevně na ledě, i když jde do tuhého

Klára Peslarová – brankářka, která stojí pevně na ledě, i když jde do tuhého

25. 9. 2025

23 min

Obrázek epizody A Tribute To The Far Side

A Tribute To The Far Side

25. 9. 2025

43 min

Obrázek epizody Vzkazy přírody - 2 - Stromy hovoří

Vzkazy přírody - 2 - Stromy hovoří

25. 9. 2025

45 min

Obrázek epizody Bydlení Karolíny Four: My jsme původně do takhle rozsáhlé rekonstrukce jít nechtěli

Bydlení Karolíny Four: My jsme původně do takhle rozsáhlé rekonstrukce jít nechtěli

25. 9. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Dotyk je naše základní potřeba, dává hranice a pocit bezpečí, říká terapeutka Markéta Křížková

Dotyk je naše základní potřeba, dává hranice a pocit bezpečí, říká terapeutka Markéta Křížková

25. 9. 2025

20 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Kadlec o Euru 1996: Parfém královny si ze setkání nepamatuji, soustředili jsme se hlavně na fotbal

Desítka Pavla Horvátha: Kadlec o Euru 1996: Parfém královny si ze setkání nepamatuji, soustředili jsme se hlavně na fotbal

25. 9. 2025

50 min

Obrázek epizody Tereza Polanská vyrábí zlaté šperky technikou, kterou znali už za Velké Moravy

Tereza Polanská vyrábí zlaté šperky technikou, kterou znali už za Velké Moravy

25. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Apatyka: Denní stacionář Pamatováček pomáhá nejen nemocným, ale i jejich blízkým, kteří o ně pečují

Apatyka: Denní stacionář Pamatováček pomáhá nejen nemocným, ale i jejich blízkým, kteří o ně pečují

25. 9. 2025

35 min

Obrázek epizody Vizitka: Šéf Českého Yacht Klubu Schwarz: Celý život jsem usiloval o to, abych zůstal nad hladinou

Vizitka: Šéf Českého Yacht Klubu Schwarz: Celý život jsem usiloval o to, abych zůstal nad hladinou

25. 9. 2025

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Šéf Českého Yacht Klubu Schwarz: Celý život jsem usiloval o to, abych zůstal nad hladinou

Vizitka: Šéf Českého Yacht Klubu Schwarz: Celý život jsem usiloval o to, abych zůstal nad hladinou

25. 9. 2025

44 min

Obrázek epizody Šéf Českého Yacht Klubu Schwarz: Celý život jsem usiloval o to, abych zůstal nad hladinou

Šéf Českého Yacht Klubu Schwarz: Celý život jsem usiloval o to, abych zůstal nad hladinou

25. 9. 2025

44 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Bouček: V pubertě jsem byl posedlý rozhlasem. Místo tajemství žen jsem odhaloval tajemství mikrofonu

Host Lucie Výborné: Bouček: V pubertě jsem byl posedlý rozhlasem. Místo tajemství žen jsem odhaloval tajemství mikrofonu

25. 9. 2025

23 min

Obrázek epizody Bouček: V pubertě jsem byl posedlý rozhlasem. Místo tajemství žen jsem odhaloval tajemství mikrofonu

Bouček: V pubertě jsem byl posedlý rozhlasem. Místo tajemství žen jsem odhaloval tajemství mikrofonu

25. 9. 2025

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Okrasný česnek okouzluje nápadným kulovitým květenstvím a lze ho využít k dekoracím

Hobby magazín: Okrasný česnek okouzluje nápadným kulovitým květenstvím a lze ho využít k dekoracím

25. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Okrasný česnek okouzluje nápadným kulovitým květenstvím a lze ho využít k dekoracím

Hobby magazín: Okrasný česnek okouzluje nápadným kulovitým květenstvím a lze ho využít k dekoracím

25. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Jsme rádi, že máme léky proti obezitě. Říká internistka

Co vás zajímá: Jsme rádi, že máme léky proti obezitě. Říká internistka

25. 9. 2025

17 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Vrata starých garáží v ostravské Hrabové se proměnila v pouliční galerii. Zdobí je malby zvířat

Křížem krajem: Vrata starých garáží v ostravské Hrabové se proměnila v pouliční galerii. Zdobí je malby zvířat

25. 9. 2025

8 min

Obrázek epizody podcast - 25.9.2025

podcast - 25.9.2025

25. 9. 2025

12 min

Obrázek epizody Výroba domácích marmelád paní Evě Prislingerové změnila život

Výroba domácích marmelád paní Evě Prislingerové změnila život

25. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Proč ve sněmovně není víc žen? w/ Klára Kocmanová

Proč ve sněmovně není víc žen? w/ Klára Kocmanová

25. 9. 2025

20 min

Obrázek epizody Velvyslanec ČR při Svatém stolci

Velvyslanec ČR při Svatém stolci

25. 9. 2025

58 min

Obrázek epizody Máme hosty: Nikdy to nevzdávej. Richard Hynek je trojnásobný mistr světa ve Spartan Race

Máme hosty: Nikdy to nevzdávej. Richard Hynek je trojnásobný mistr světa ve Spartan Race

25. 9. 2025

10 min