Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Máma pije a kontakt s ní nezvládám. Filip zkouší začít znova daleko od rodiny

Máma pije a kontakt s ní nezvládám. Filip zkouší začít znova daleko od rodiny

10. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Kateřina Bolechová: Havran, kočka a já

Kateřina Bolechová: Havran, kočka a já

10. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: 83 let od památné bitvy. Muzeum v Sokolově připomíná československé hrdiny i oběti války na Ukrajině

Zápisník zahraničních zpravodajů: 83 let od památné bitvy. Muzeum v Sokolově připomíná československé hrdiny i oběti války na Ukrajině

10. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody 83 let od památné bitvy. Muzeum v Sokolově připomíná československé hrdiny i oběti války na Ukrajině

83 let od památné bitvy. Muzeum v Sokolově připomíná československé hrdiny i oběti války na Ukrajině

10. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Adam Borzič: Nečernobílá laskavost

Adam Borzič: Nečernobílá laskavost

10. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Štefan Ihnat o kyberbezpečnosti: Vaše soukromí má cenu, i když si myslíte, že nikoho nezajímáte.

Štefan Ihnat o kyberbezpečnosti: Vaše soukromí má cenu, i když si myslíte, že nikoho nezajímáte.

10. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Nade mlejnem

Nade mlejnem

10. 3. 2026

6 min

Obrázek epizody Penicilin

Penicilin

10. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Radovan Síbrt. Boj o Oscara a hrdina z ruské školy, reality shows bořící stereotypy i ohromná bolest, kterou přinesl Sbormistr

Radovan Síbrt. Boj o Oscara a hrdina z ruské školy, reality shows bořící stereotypy i ohromná bolest, kterou přinesl Sbormistr

10. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Pam Rabbit: Hejty už neřeším, proč taky? Mám song s Ewou Farnou

Pam Rabbit: Hejty už neřeším, proč taky? Mám song s Ewou Farnou

10. 3. 2026

36 min

Obrázek epizody Nicota

Nicota

10. 3. 2026

14 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #125 - Marián Rajnoha

Po Živote s Tomášom Verešom #125 - Marián Rajnoha

10. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody 923 - Doslova za pochodu

923 - Doslova za pochodu

10. 3. 2026

14 min

Obrázek epizody Rozhodovat s lehkostí

Rozhodovat s lehkostí

10. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Ženy s ADHD systém často mine. Tohle jsou důsledky

Ženy s ADHD systém často mine. Tohle jsou důsledky

10. 3. 2026

52 min

Obrázek epizody Češce přezdívají expertka na všechno hnusný. Postsovětský východ si zamilovala díky autenticitě

Češce přezdívají expertka na všechno hnusný. Postsovětský východ si zamilovala díky autenticitě

10. 3. 2026

55 min

Obrázek epizody Češce přezdívají expertka na všechno hnusný. Postsovětský východ si zamilovala díky autenticitě

Češce přezdívají expertka na všechno hnusný. Postsovětský východ si zamilovala díky autenticitě

10. 3. 2026

55 min

Obrázek epizody Za čárou #156: Dozvuky derby Slavia-Sparta v Edenu, e-maily od fanoušků

Za čárou #156: Dozvuky derby Slavia-Sparta v Edenu, e-maily od fanoušků

10. 3. 2026

1 hod 12 min

10. 3. 2026

56 min

Obrázek epizody Jak STUD omezuje politické debaty

Jak STUD omezuje politické debaty

10. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Fracek“ Macinka a repatriace

Vinohradská 12: „Fracek“ Macinka a repatriace

10. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Hovory: Graffiti ho naučilo vnímat město. Lidé v periferii hledají klid, ne konflikt, míní výtvarník Staněk

Hovory: Graffiti ho naučilo vnímat město. Lidé v periferii hledají klid, ne konflikt, míní výtvarník Staněk

9. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody „Osudem a štěstím jsem se dostala tam, kde dnes jsem“ | Dana Šulová

„Osudem a štěstím jsem se dostala tam, kde dnes jsem“ | Dana Šulová

9. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Národní parky musí šetřit, aby zbylo více peněz pro Agrofert

Národní parky musí šetřit, aby zbylo více peněz pro Agrofert

9. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Náš host: Dny dobrovolnictví 2026: Česko se spojí pro dobrou věc

Náš host: Dny dobrovolnictví 2026: Česko se spojí pro dobrou věc

9. 3. 2026

13 min