Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host ve studiu: Hradecké vodní pólistky Šárka a Marie jsou mistryně světa v kategorii Masters 45+: Pořád nás to baví

Host ve studiu: Hradecké vodní pólistky Šárka a Marie jsou mistryně světa v kategorii Masters 45+: Pořád nás to baví

14. 10. 2025

12 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zkušený včelař z Pardubic probouzí v dětech nadšení. Jedině tak včelařské řemeslo nezanikne

Hobby magazín: Zkušený včelař z Pardubic probouzí v dětech nadšení. Jedině tak včelařské řemeslo nezanikne

14. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zkušený včelař z Pardubic probouzí v dětech nadšení. Jedině tak včelařské řemeslo nezanikne

Hobby magazín: Zkušený včelař z Pardubic probouzí v dětech nadšení. Jedině tak včelařské řemeslo nezanikne

14. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Vlna: Nehubněte jen proto, abyste hubli, kila navíc mají svůj důvod. Co všechno umí nutriční terapie?

Vlna: Nehubněte jen proto, abyste hubli, kila navíc mají svůj důvod. Co všechno umí nutriční terapie?

14. 10. 2025

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Petra Nesvačilová: Na mateřské jsem objevila svobodu psaní. V pohádkách se schová celý život

Blízká setkání: Herečka Petra Nesvačilová: Na mateřské jsem objevila svobodu psaní. V pohádkách se schová celý život

14. 10. 2025

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Petra Nesvačilová: Na mateřské jsem objevila svobodu psaní. V pohádkách se schová celý život

Blízká setkání: Herečka Petra Nesvačilová: Na mateřské jsem objevila svobodu psaní. V pohádkách se schová celý život

14. 10. 2025

31 min

Obrázek epizody Herečka Petra Nesvačilová: Na mateřské jsem objevila svobodu psaní. V pohádkách se schová celý život

Herečka Petra Nesvačilová: Na mateřské jsem objevila svobodu psaní. V pohádkách se schová celý život

14. 10. 2025

31 min

Obrázek epizody Vojtěch Bernatský: Po třiceti letech v televizi jsem našel kouzlo psaní

Vojtěch Bernatský: Po třiceti letech v televizi jsem našel kouzlo psaní

14. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Vojtěch Bernatský: Po třiceti letech v televizi jsem našel kouzlo psaní

Alex a host: Vojtěch Bernatský: Po třiceti letech v televizi jsem našel kouzlo psaní

14. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 989

Savage Lovecast Episode 989

14. 10. 2025

55 min

Obrázek epizody Místopředseda Jednoty pro zvelebení hudby v Čechách Ladislav Horák zve na letošní ročník festivalu Kultura v srdci Prahy

Místopředseda Jednoty pro zvelebení hudby v Čechách Ladislav Horák zve na letošní ročník festivalu Kultura v srdci Prahy

14. 10. 2025

7 min

Obrázek epizody Radioporadna: Exotický muďoul vám poskytne nejen bohatý zážitek z unikátní chuti, ale také velký zdravotní benefit

Radioporadna: Exotický muďoul vám poskytne nejen bohatý zážitek z unikátní chuti, ale také velký zdravotní benefit

14. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody Druhá generace Vietnamců v Česku je „banánová“, říká novinář Viet Tran. A vysvětluje, jak se správně vietnamsky říká Andreji Babišovi

Druhá generace Vietnamců v Česku je „banánová“, říká novinář Viet Tran. A vysvětluje, jak se správně vietnamsky říká Andreji Babišovi

14. 10. 2025

16 min

Obrázek epizody Zaniklá obec Stodůlky měla krásnou kapli. V 50. letech ji rozstříleli vojáci

Zaniklá obec Stodůlky měla krásnou kapli. V 50. letech ji rozstříleli vojáci

14. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kauza Turek. Mírový plán pro Gazu. Útoky vlků

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kauza Turek. Mírový plán pro Gazu. Útoky vlků

14. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Líbání se psem i placení za nahaté pokoukáníčko se zákazem masturbace! Nechutná přiznání Švancary Decastelo odrovnaly

Líbání se psem i placení za nahaté pokoukáníčko se zákazem masturbace! Nechutná přiznání Švancary Decastelo odrovnaly

14. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody O novém filmu Chopin, Chopin! reportuje Dita Hradecká z Mezinárodní klavírní soutěže F. Chopina ve Varšavě

O novém filmu Chopin, Chopin! reportuje Dita Hradecká z Mezinárodní klavírní soutěže F. Chopina ve Varšavě

14. 10. 2025

10 min

Obrázek epizody Politolog Kubáček: Nová vláda? Ještě to bude válka nervů. Pro Babiše je to vrchol kariéry

Politolog Kubáček: Nová vláda? Ještě to bude válka nervů. Pro Babiše je to vrchol kariéry

14. 10. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Samota a vztahy v digitální době

Host Dopoledního expresu: Samota a vztahy v digitální době

14. 10. 2025

16 min

Obrázek epizody Nejčastější chyby při třídění odpadu

Nejčastější chyby při třídění odpadu

14. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pomoc, která dává smysl: Pardubické Tyflocentrum podporuje lidi se zrakovým postižením

Radioporadna: Pomoc, která dává smysl: Pardubické Tyflocentrum podporuje lidi se zrakovým postižením

14. 10. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pomoc, která dává smysl: Pardubické Tyflocentrum podporuje lidi se zrakovým postižením

Radioporadna: Pomoc, která dává smysl: Pardubické Tyflocentrum podporuje lidi se zrakovým postižením

14. 10. 2025

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Psychiatr Miroslav Skačáni: Závislost může vzniknout nenápadně, alkohol je u nás hluboce zakořeněný

Dobré dopoledne: Psychiatr Miroslav Skačáni: Závislost může vzniknout nenápadně, alkohol je u nás hluboce zakořeněný

14. 10. 2025

21 min

Obrázek epizody Botanická zahrada v Troji zve na výstavu dýní. Strašidelná aranžmá doplňují barvy podzimní přírody

Botanická zahrada v Troji zve na výstavu dýní. Strašidelná aranžmá doplňují barvy podzimní přírody

14. 10. 2025

1 min

Obrázek epizody We want our MTV!

We want our MTV!

14. 10. 2025

1 hod 6 min