Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Náročné těhotenství, pracovní turbulence, nevěra. Proč to nevzdali? Láska, která hory přenáší

Náročné těhotenství, pracovní turbulence, nevěra. Proč to nevzdali? Láska, která hory přenáší

15. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Láska, chaos a hranice: vztahy pod lupou psycholožky

Láska, chaos a hranice: vztahy pod lupou psycholožky

15. 3. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody Hergot!: Technobohoslužba je spojením Slova a oslavou hudby, říká evangelický farář a DJ Jiří Šamšula

Hergot!: Technobohoslužba je spojením Slova a oslavou hudby, říká evangelický farář a DJ Jiří Šamšula

15. 3. 2026

44 min

Obrázek epizody Hergot!: Technobohoslužba je spojením Slova a oslavou hudby, říká evangelický farář a DJ Jiří Šamšula

Hergot!: Technobohoslužba je spojením Slova a oslavou hudby, říká evangelický farář a DJ Jiří Šamšula

15. 3. 2026

44 min

Obrázek epizody Václav Doleček: České Švýcarsko lehlo popelem. Jak se zachraňuje turismus?

Václav Doleček: České Švýcarsko lehlo popelem. Jak se zachraňuje turismus?

15. 3. 2026

1 hod 2 min

Obrázek epizody Dejčmar & Ludwig: Jak přežít budoucnost s AI

Dejčmar & Ludwig: Jak přežít budoucnost s AI

15. 3. 2026

1 hod 44 min

Obrázek epizody Vojtěch Hrabák: Jak uspět na castingu a nezbláznit se z herectví

Vojtěch Hrabák: Jak uspět na castingu a nezbláznit se z herectví

15. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Kavárna: Postavte se a zkuste zůstat stát. Senioři v inscenaci divadla Continuo vtipně nahlíží na svůj věk

Kavárna: Postavte se a zkuste zůstat stát. Senioři v inscenaci divadla Continuo vtipně nahlíží na svůj věk

15. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #132 - Mária Mračnová

Po Živote s Tomášom Verešom #132 - Mária Mračnová

15. 3. 2026

1 hod 4 min

Obrázek epizody Poprava na Starém Městě

Poprava na Starém Městě

15. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Studenti příborského gymnázia jsou velmi kreativní a plní nápadů

Odpolední interview: Studenti příborského gymnázia jsou velmi kreativní a plní nápadů

15. 3. 2026

11 min

Obrázek epizody #73 - Svatba není hřích „Naše svatba není satanistický obřad“

#73 - Svatba není hřích „Naše svatba není satanistický obřad“

15. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Pradědeček bojoval proti nacistům, říkalo se doma. Byla to pravda? Poslechněte si skutečný příběh

Pradědeček bojoval proti nacistům, říkalo se doma. Byla to pravda? Poslechněte si skutečný příběh

15. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šéfka hnutí Brontosaurus: Doufám, že směřujeme k udržení a péči o to, co máme. Komu spolek pomáhá?

Host Radiožurnálu: Šéfka hnutí Brontosaurus: Doufám, že směřujeme k udržení a péči o to, co máme. Komu spolek pomáhá?

15. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šéfka hnutí Brontosaurus: Doufám, že směřujeme k udržení a péči o to, co máme. Komu spolek pomáhá?

Host Radiožurnálu: Šéfka hnutí Brontosaurus: Doufám, že směřujeme k udržení a péči o to, co máme. Komu spolek pomáhá?

15. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody povídání o google gemini.

povídání o google gemini.

15. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bilance sta dní hájení vlády. Předávání cen Český lev. Ohlasy paralympiády

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bilance sta dní hájení vlády. Předávání cen Český lev. Ohlasy paralympiády

15. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Proč neumíme chválit? Podle terapeutky Markéty Kořínkové se to dá naučit

Na pohovce Jožky Kubáníka: Proč neumíme chválit? Podle terapeutky Markéty Kořínkové se to dá naučit

15. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Proč neumíme chválit? Podle terapeutky Markéty Kořínkové se to dá naučit

Na pohovce Jožky Kubáníka: Proč neumíme chválit? Podle terapeutky Markéty Kořínkové se to dá naučit

15. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Casablanca: Packrafting mi otevřel nové možnosti pohybu v přírodě, říká Jan Vlášek. Propadl jsem tomu!

Casablanca: Packrafting mi otevřel nové možnosti pohybu v přírodě, říká Jan Vlášek. Propadl jsem tomu!

15. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Casablanca: Packrafting mi otevřel nové možnosti pohybu v přírodě, říká Jan Vlášek. Propadl jsem tomu!

Casablanca: Packrafting mi otevřel nové možnosti pohybu v přírodě, říká Jan Vlášek. Propadl jsem tomu!

15. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jak nakrmit mozek i duši: losos s ořechy, špenát, siesta a nedělní poezie

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jak nakrmit mozek i duši: losos s ořechy, špenát, siesta a nedělní poezie

15. 3. 2026

6 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #131 - Jozef Krnáč

Po Živote s Tomášom Verešom #131 - Jozef Krnáč

15. 3. 2026

45 min

Obrázek epizody Mobilová infekce

Mobilová infekce

15. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Závisíme na přírodě. Nelze řešit jen průmysl, tvrdí expertka

Leonardo Plus: Závisíme na přírodě. Nelze řešit jen průmysl, tvrdí expertka

15. 3. 2026

49 min