Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ve Slatiňanech jezdí svatý Martin na černém koni

Ve Slatiňanech jezdí svatý Martin na černém koni

3. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Čára s Prokopem Holoubkem

Čára s Prokopem Holoubkem

3. 11. 2025

52 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Souček vletěl do vápna jako buldok. Byl naprosto bez ostychu, komentuje Tylšar gólovou trefu

S mikrofonem do Anglie: Souček vletěl do vápna jako buldok. Byl naprosto bez ostychu, komentuje Tylšar gólovou trefu

3. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Výlet do oblasti kolem Oder potěší hlavně příznivce geologie a milovníky přírody

Křížem krajem: Výlet do oblasti kolem Oder potěší hlavně příznivce geologie a milovníky přírody

3. 11. 2025

8 min

Obrázek epizody podcast - 3.11.2025

podcast - 3.11.2025

3. 11. 2025

8 min

Obrázek epizody Malá knihovna, velké srdce obce: Kostomlaty nad L. získaly titul Knihovna roku Středočeského kraje

Malá knihovna, velké srdce obce: Kostomlaty nad L. získaly titul Knihovna roku Středočeského kraje

3. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Málem v base

Málem v base

3. 11. 2025

29 min

Obrázek epizody V hlavní roli: MARTINA PREISSOVÁ

V hlavní roli: MARTINA PREISSOVÁ

3. 11. 2025

47 min

Obrázek epizody Cheat Sheet... A new podcast from Sky News

Cheat Sheet... A new podcast from Sky News

3. 11. 2025

11 min

Obrázek epizody Jana Marková: Soud s Manipulátorem, Eurodotace a NKÚ, duhoví inspektoři a přeleštěné staré tanky

Jana Marková: Soud s Manipulátorem, Eurodotace a NKÚ, duhoví inspektoři a přeleštěné staré tanky

3. 11. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Čierny Kameň: Ležák bude vždy 50 % produkce, u mě i celosvětově

Tap Takeover s pivovarem Čierny Kameň: Ležák bude vždy 50 % produkce, u mě i celosvětově

3. 11. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Majú dobré podmienky, ale aj tak z firmy odídu a nadriadení to nechápu. Môže za tým byť nesprávna aplikácia zmien

Majú dobré podmienky, ale aj tak z firmy odídu a nadriadení to nechápu. Môže za tým byť nesprávna aplikácia zmien

3. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Epizoda 68 - Cesta na sever: Karel Čapek v okolí Stockholmu

Epizoda 68 - Cesta na sever: Karel Čapek v okolí Stockholmu

3. 11. 2025

28 min

Obrázek epizody Ivan Mls: Zimní boty

Ivan Mls: Zimní boty

3. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody 202. díl Šimrání o našich životech se Sussanou Annou

202. díl Šimrání o našich životech se Sussanou Annou

3. 11. 2025

47 min

Obrázek epizody Šestinedělí 1.část | Kojení - Když se po porodu všechno změní – prsa, vztahy (a trochu i slovník )

Šestinedělí 1.část | Kojení - Když se po porodu všechno změní – prsa, vztahy (a trochu i slovník )

3. 11. 2025

50 min

Obrázek epizody Brené  Brown: We're In A Spiritual Crisis! The Hidden Epidemic No One Wants To Admit!

Brené Brown: We're In A Spiritual Crisis! The Hidden Epidemic No One Wants To Admit!

3. 11. 2025

1 hod 51 min

Obrázek epizody Norbert Schmidt: Dům v domě v Českých Budějovicích

Norbert Schmidt: Dům v domě v Českých Budějovicích

3. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Když město drží pohromadě. O komunitě, dětech a dobrovolnictví | Zuzana Lochmanová

Když město drží pohromadě. O komunitě, dětech a dobrovolnictví | Zuzana Lochmanová

3. 11. 2025

36 min

Obrázek epizody Vitráže

Vitráže

3. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Dramaturg Tanečního centra Praha-Konzervatoře Antonín Schneider zve na premiéru představení Bolero 9.11.2025

Dramaturg Tanečního centra Praha-Konzervatoře Antonín Schneider zve na premiéru představení Bolero 9.11.2025

3. 11. 2025

8 min

Obrázek epizody #1015 - Alain de Botton - 16 Lessons from The School Of Life

#1015 - Alain de Botton - 16 Lessons from The School Of Life

3. 11. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody BST Society: Psychické zdraví Gen Z pt.2 s Janou Vítovou

BST Society: Psychické zdraví Gen Z pt.2 s Janou Vítovou

3. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody "Sama sebe jsem se bála." Marie vypráví dva příběhy o jednom zabití. Odpustit si zatím nedokáže ani v jednom z nich.

"Sama sebe jsem se bála." Marie vypráví dva příběhy o jednom zabití. Odpustit si zatím nedokáže ani v jednom z nich.

3. 11. 2025

34 min

Obrázek epizody Život v Izraeli: Mezi Židy a Araby není velký rozdíl. Mám doživotní zákaz vstupu do Gazy. | SVĚTOVÍ

Život v Izraeli: Mezi Židy a Araby není velký rozdíl. Mám doživotní zákaz vstupu do Gazy. | SVĚTOVÍ

3. 11. 2025

1 hod 28 min