Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Režisérka Chalupová: Ženy na OnlyFans prodávají iluzi intimity. Chci ukázat jejich každodennost

Host Lucie Výborné: Režisérka Chalupová: Ženy na OnlyFans prodávají iluzi intimity. Chci ukázat jejich každodennost

6. 11. 2025

36 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Režisérka Chalupová: Ženy na OnlyFans prodávají iluzi intimity. Chci ukázat jejich každodennost

Host Lucie Výborné: Režisérka Chalupová: Ženy na OnlyFans prodávají iluzi intimity. Chci ukázat jejich každodennost

6. 11. 2025

36 min

Obrázek epizody Režisérka Chalupová: Ženy na OnlyFans prodávají iluzi intimity. Chci ukázat jejich každodennost

Režisérka Chalupová: Ženy na OnlyFans prodávají iluzi intimity. Chci ukázat jejich každodennost

6. 11. 2025

36 min

Obrázek epizody The Mystery of the Death Valley Germans

The Mystery of the Death Valley Germans

6. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody 2025-11-6-A

2025-11-6-A

6. 11. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody EXOTI | Pavel Svoboda: Fotografie, riziko a respekt k místním

EXOTI | Pavel Svoboda: Fotografie, riziko a respekt k místním

6. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Volešák: Řepka mě dostal na titulní strany. Konflikt už jsme si dávno vysvětlili

Desítka Pavla Horvátha: Volešák: Řepka mě dostal na titulní strany. Konflikt už jsme si dávno vysvětlili

6. 11. 2025

35 min

Obrázek epizody Tvrz v Železných Horkách pamatuje dobu husitských válek. Zachovaly se i obranné valy

Tvrz v Železných Horkách pamatuje dobu husitských válek. Zachovaly se i obranné valy

6. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Apatyka: Hlavní prevencí bolesti chodidel je důkladný výběr kvalitní obuvi, radí podolog Jiří Nežádal

Apatyka: Hlavní prevencí bolesti chodidel je důkladný výběr kvalitní obuvi, radí podolog Jiří Nežádal

6. 11. 2025

33 min

Obrázek epizody Apatyka: Hlavní prevencí bolesti chodidel je důkladný výběr kvalitní obuvi, radí podolog Jiří Nežádal

Apatyka: Hlavní prevencí bolesti chodidel je důkladný výběr kvalitní obuvi, radí podolog Jiří Nežádal

6. 11. 2025

35 min

Obrázek epizody Karolína Skučková: Cirkus minulého století mizí. Jsem vděčná za každý příběh, který mi svěřili

Karolína Skučková: Cirkus minulého století mizí. Jsem vděčná za každý příběh, který mi svěřili

6. 11. 2025

39 min

Obrázek epizody Vizitka: Karolína Skučková: Cirkus minulého století mizí. Jsem vděčná za každý příběh, který mi svěřili

Vizitka: Karolína Skučková: Cirkus minulého století mizí. Jsem vděčná za každý příběh, který mi svěřili

6. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Karolína Skučková: Cirkus minulého století mizí. Jsem vděčná za každý příběh, který mi svěřili

Vizitka: Karolína Skučková: Cirkus minulého století mizí. Jsem vděčná za každý příběh, který mi svěřili

6. 11. 2025

42 min

Obrázek epizody Sídlištní gigant, který pojme celou vesnici. Tušíte, kde najdete nejdelší panelák v Praze?

Sídlištní gigant, který pojme celou vesnici. Tušíte, kde najdete nejdelší panelák v Praze?

6. 11. 2025

59 sec

Obrázek epizody Křížem krajem: Vagonářský betlém objevený v kostele ve Studénce je obestřen tajemstvím

Křížem krajem: Vagonářský betlém objevený v kostele ve Studénce je obestřen tajemstvím

6. 11. 2025

8 min

Obrázek epizody podcast - 6.11.2025

podcast - 6.11.2025

6. 11. 2025

11 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Do roku 2050 bude v mořích a oceánech více plastů než ryb, varuje biolog

Klub Rádia Junior: Do roku 2050 bude v mořích a oceánech více plastů než ryb, varuje biolog

6. 11. 2025

41 min

Obrázek epizody Máme hosty: Ministr Výborný ještě nemá sbaleno. Chce pracovat do poslední chvíle

Máme hosty: Ministr Výborný ještě nemá sbaleno. Chce pracovat do poslední chvíle

6. 11. 2025

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Tomio Okamura vystoupil smířlivě, ale má přístup k tajným informacím

Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Tomio Okamura vystoupil smířlivě, ale má přístup k tajným informacím

6. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody Budoucnost se bez bateriových úložišť neobejde

Budoucnost se bez bateriových úložišť neobejde

6. 11. 2025

7 sec

Obrázek epizody „Je to národná hanba… taká zlá ako Černobyľ,“ vyhlásil Gorbačov, keď zistil, že 19-ročný Nemec pristál lietadlom v centre Moskvy

„Je to národná hanba… taká zlá ako Černobyľ,“ vyhlásil Gorbačov, keď zistil, že 19-ročný Nemec pristál lietadlom v centre Moskvy

6. 11. 2025

12 min

Obrázek epizody Ondřej Koníček: Projekty, porady i strategie mohou dávat smysl. Stačí se ptát PROČ.

Ondřej Koníček: Projekty, porady i strategie mohou dávat smysl. Stačí se ptát PROČ.

6. 11. 2025

29 min

Obrázek epizody Přestaňte zlehčovat to, co cítíte

Přestaňte zlehčovat to, co cítíte

6. 11. 2025

7 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Formát mp3 slaví 30 let. Narodil se v největší evropské líhni inovací – ve Fraunhoferově institutu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Formát mp3 slaví 30 let. Narodil se v největší evropské líhni inovací – ve Fraunhoferově institutu

6. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Formát mp3 slaví 30 let. Narodil se v největší evropské líhni inovací – ve Fraunhoferově institutu

Formát mp3 slaví 30 let. Narodil se v největší evropské líhni inovací – ve Fraunhoferově institutu

6. 11. 2025

3 min