Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody KETCHUP | Jak se máme & finále Love Islandu

KETCHUP | Jak se máme & finále Love Islandu

11. 11. 2025

38 min

Obrázek epizody Vodu, vodu, nechcem já ju

Vodu, vodu, nechcem já ju

11. 11. 2025

6 min

Obrázek epizody Česká jízda: Strany koalice SPOLU jsou továrnou na papaláše. Pak není divu, že to blbě dopadá

Česká jízda: Strany koalice SPOLU jsou továrnou na papaláše. Pak není divu, že to blbě dopadá

11. 11. 2025

33 min

Obrázek epizody 889 - Ticho

889 - Ticho

11. 11. 2025

11 min

Obrázek epizody Její šperky nosí Calin i Ewa Farna. Nejradši mám prsteny, říká Anna Baum

Její šperky nosí Calin i Ewa Farna. Nejradši mám prsteny, říká Anna Baum

11. 11. 2025

48 min

Obrázek epizody Martin Bartkovský. Absurdní politika, nenávist v ulicích, progresivismus jako nadávka i Česko před tvrdým probuzením

Martin Bartkovský. Absurdní politika, nenávist v ulicích, progresivismus jako nadávka i Česko před tvrdým probuzením

11. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Nerdi vs. ženy? MAGA a Trump zneužívají dystopické světy, které nechápou

Nerdi vs. ženy? MAGA a Trump zneužívají dystopické světy, které nechápou

11. 11. 2025

55 min

Obrázek epizody Peníze a vliv Jany Klímové: Rafaj: Právo na hotovost? Už chybí jen právo na koňský povoz

Peníze a vliv Jany Klímové: Rafaj: Právo na hotovost? Už chybí jen právo na koňský povoz

11. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Za čárou #144: Chachaři znají podobu nových Bazalů! Šlágr kola Viktoria Plzeň - Slavia Praha pohledem na a z tribuny.

Za čárou #144: Chachaři znají podobu nových Bazalů! Šlágr kola Viktoria Plzeň - Slavia Praha pohledem na a z tribuny.

11. 11. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody Stala se první Češkou, která navštívila všechny země světa. Finále v Severní Koreji oplakala štěstím

Stala se první Češkou, která navštívila všechny země světa. Finále v Severní Koreji oplakala štěstím

11. 11. 2025

54 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Osahávání prezidentky. Mexiko a machismus

Vinohradská 12: Osahávání prezidentky. Mexiko a machismus

11. 11. 2025

21 min

Obrázek epizody #443 — What Is Christian Nationalism?

#443 — What Is Christian Nationalism?

10. 11. 2025

41 min

Obrázek epizody Hovory: Cestovatelka Benešová: Na Everestu jsem si sáhla na dno. Moje naivita zemřela v Bejrútu

Hovory: Cestovatelka Benešová: Na Everestu jsem si sáhla na dno. Moje naivita zemřela v Bejrútu

10. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Nová realita. Děti později nebo vůbec

Nová realita. Děti později nebo vůbec

10. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Jana Hufnagl | Pohádky, které vracejí víru v dobro

Jana Hufnagl | Pohádky, které vracejí víru v dobro

10. 11. 2025

27 min

Obrázek epizody Anatomie sociálního státu - Mezi milosrdenstvím a šibenicí. Evropské kořeny sociální péče

Anatomie sociálního státu - Mezi milosrdenstvím a šibenicí. Evropské kořeny sociální péče

10. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody Čára s Michalem Konečným

Čára s Michalem Konečným

10. 11. 2025

53 min

Obrázek epizody Kulatý stůl: Jeden úřad, jedno razítko podruhé. Urychlí princip výstavbu bydlení? Poslechněte si debatu poslankyň

Kulatý stůl: Jeden úřad, jedno razítko podruhé. Urychlí princip výstavbu bydlení? Poslechněte si debatu poslankyň

10. 11. 2025

49 min

Obrázek epizody Knedlík, Strašidlo, Drákulová. Původ jmen a další zajímavosti z historie rodin odhaluje pořad Kořeny

Knedlík, Strašidlo, Drákulová. Původ jmen a další zajímavosti z historie rodin odhaluje pořad Kořeny

10. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Dopolední host: Knedlík, Strašidlo, Drákulová. Původ jmen a další zajímavosti z historie rodin odhaluje pořad Kořeny

Dopolední host: Knedlík, Strašidlo, Drákulová. Původ jmen a další zajímavosti z historie rodin odhaluje pořad Kořeny

10. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Knedlík, Strašidlo, Drákulová. Původ jmen a další zajímavosti z historie rodin odhaluje pořad Kořeny

Knedlík, Strašidlo, Drákulová. Původ jmen a další zajímavosti z historie rodin odhaluje pořad Kořeny

10. 11. 2025

31 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Všechny lidi těší i děsí to samé. Divadelní představení odhaluje problémy mládeže

Klub Rádia Junior: Všechny lidi těší i děsí to samé. Divadelní představení odhaluje problémy mládeže

10. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody (Vý)letový režim #30: Couchsurfing - přespávání na gaučích po celém světě?

(Vý)letový režim #30: Couchsurfing - přespávání na gaučích po celém světě?

10. 11. 2025

54 min

Obrázek epizody Padni komu padni 52: Rajchlovo obnažení a Okamurův vrchol. Válka bahenních mloků hýbe politikou - podcast

Padni komu padni 52: Rajchlovo obnažení a Okamurův vrchol. Válka bahenních mloků hýbe politikou - podcast

10. 11. 2025

1 hod 33 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf lékařské komory Kubek: Nerad bych, aby soukromí lékaři ustoupili monopolům zdravotnických firem

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf lékařské komory Kubek: Nerad bych, aby soukromí lékaři ustoupili monopolům zdravotnických firem

10. 11. 2025

23 min