Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Otčím půjčoval Pavlu kolegům z práce. Později ji nutil dělat dominu.

Otčím půjčoval Pavlu kolegům z práce. Později ji nutil dělat dominu.

21. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody #3 WingChun San Sau v manuálu Velmistra Wong Wu Fong

#3 WingChun San Sau v manuálu Velmistra Wong Wu Fong

21. 2. 2026

7 min

Obrázek epizody She Is Pure Joy

She Is Pure Joy

21. 2. 2026

33 min

Obrázek epizody Šarm: Kalkulátor Jakub Kvášovský: Na kvízech miluju, jak při nich fungují a přemýšlí týmy spolu dohromady

Šarm: Kalkulátor Jakub Kvášovský: Na kvízech miluju, jak při nich fungují a přemýšlí týmy spolu dohromady

21. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Žárovky: Jak se zvířata rozhodují v krajině a kde voda znamená život? Žárovky s Davidem Homoláčem

Žárovky: Jak se zvířata rozhodují v krajině a kde voda znamená život? Žárovky s Davidem Homoláčem

21. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Martina a Ján - shakespearovské drama i varování pro současnost

Martina a Ján - shakespearovské drama i varování pro současnost

21. 2. 2026

55 min

Obrázek epizody #19 Hylemorfismus - v kavárně oslní

#19 Hylemorfismus - v kavárně oslní

21. 2. 2026

29 min

Obrázek epizody Místa v srdci Víta Kršula, manažera muzea vltavínů

Místa v srdci Víta Kršula, manažera muzea vltavínů

21. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody 🕰 Lanové dráhy v ČR: Zapomenuté legendy bez budoucnosti?

🕰 Lanové dráhy v ČR: Zapomenuté legendy bez budoucnosti?

21. 2. 2026

1 hod 49 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Zahraniční vysílání Českého rozhlasu slaví 90 let

Reportáže zahraničních zpravodajů: Zahraniční vysílání Českého rozhlasu slaví 90 let

21. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Koncepce dvojdomu může snížit náklady na koupi pozemku

Hobby magazín: Koncepce dvojdomu může snížit náklady na koupi pozemku

21. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Koncepce dvojdomu může snížit náklady na koupi pozemku

Hobby magazín: Koncepce dvojdomu může snížit náklady na koupi pozemku

21. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Každá desátá domácnost v Evropě má problém zajistit si dostupné bydlení, varuje expertka Bírová

Každá desátá domácnost v Evropě má problém zajistit si dostupné bydlení, varuje expertka Bírová

21. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Babišův fond. Americký Nejvyšší soud proti Trumpovým clům. Výročí ruské agrese

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Babišův fond. Americký Nejvyšší soud proti Trumpovým clům. Výročí ruské agrese

21. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Žen v motosportu přibývá. Rallycross je moje srdcovka, přibližuje závodnice Štěpánka Mottlová

Host Lenky Vahalové: Žen v motosportu přibývá. Rallycross je moje srdcovka, přibližuje závodnice Štěpánka Mottlová

21. 2. 2026

17 min

Obrázek epizody Žen v motosportu přibývá. Rallycross je moje srdcovka, přibližuje závodnice Štěpánka Mottlová

Žen v motosportu přibývá. Rallycross je moje srdcovka, přibližuje závodnice Štěpánka Mottlová

21. 2. 2026

17 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Na vodě mi nevadí ani sníh a mráz. Když svítí sluníčko, je to kouzelný, říká Vavřinec Hradilek

Středočeská setkání: Na vodě mi nevadí ani sníh a mráz. Když svítí sluníčko, je to kouzelný, říká Vavřinec Hradilek

21. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Na vodě mi nevadí ani sníh a mráz. Když svítí sluníčko, je to kouzelný, říká Vavřinec Hradilek

Na vodě mi nevadí ani sníh a mráz. Když svítí sluníčko, je to kouzelný, říká Vavřinec Hradilek

21. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Nejstarší evangelickou kapli ve Svébohově postavili čtenáři Písma

Nejstarší evangelickou kapli ve Svébohově postavili čtenáři Písma

21. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Veterinární poradna: jarní péče o domácí mazlíčky

Svět zvířat: Veterinární poradna: jarní péče o domácí mazlíčky

21. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kdo zavraždil Bělu a Mrázka? Důkazy mizely, říká Janečková

Osobnost Plus: Kdo zavraždil Bělu a Mrázka? Důkazy mizely, říká Janečková

21. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Selects: How Free Range Parenting Works

Selects: How Free Range Parenting Works

21. 2. 2026

51 min

Obrázek epizody Vlek Weber opět jezdí. Nejde ale podpořit technickým sněhem, uvedl místostarosta Bedřichova

Vlek Weber opět jezdí. Nejde ale podpořit technickým sněhem, uvedl místostarosta Bedřichova

21. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Laboratoř: Larvy hlubokomořských ryb mají v oční sítnici unikátní buňky

Laboratoř: Larvy hlubokomořských ryb mají v oční sítnici unikátní buňky

21. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šanson, flamenco i balkánská dechovka. Jsem hudební cirkusačka, hudbu si dělám po svém, říká Rozálie

Host Radiožurnálu: Šanson, flamenco i balkánská dechovka. Jsem hudební cirkusačka, hudbu si dělám po svém, říká Rozálie

21. 2. 2026

29 min