Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Svět zvířat: Veterinární poradna: jarní péče o domácí mazlíčky

Svět zvířat: Veterinární poradna: jarní péče o domácí mazlíčky

21. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kdo zavraždil Bělu a Mrázka? Důkazy mizely, říká Janečková

Osobnost Plus: Kdo zavraždil Bělu a Mrázka? Důkazy mizely, říká Janečková

21. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Selects: How Free Range Parenting Works

Selects: How Free Range Parenting Works

21. 2. 2026

51 min

Obrázek epizody Vlek Weber opět jezdí. Nejde ale podpořit technickým sněhem, uvedl místostarosta Bedřichova

Vlek Weber opět jezdí. Nejde ale podpořit technickým sněhem, uvedl místostarosta Bedřichova

21. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Laboratoř: Larvy hlubokomořských ryb mají v oční sítnici unikátní buňky

Laboratoř: Larvy hlubokomořských ryb mají v oční sítnici unikátní buňky

21. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šanson, flamenco i balkánská dechovka. Jsem hudební cirkusačka, hudbu si dělám po svém, říká Rozálie

Host Radiožurnálu: Šanson, flamenco i balkánská dechovka. Jsem hudební cirkusačka, hudbu si dělám po svém, říká Rozálie

21. 2. 2026

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šanson, flamenco i balkánská dechovka. Jsem hudební cirkusačka, hudbu si dělám po svém, říká Rozálie

Host Radiožurnálu: Šanson, flamenco i balkánská dechovka. Jsem hudební cirkusačka, hudbu si dělám po svém, říká Rozálie

21. 2. 2026

29 min

Obrázek epizody Šanson, flamenco i balkánská dechovka. Jsem hudební cirkusačka, hudbu si dělám po svém, říká Rozálie

Šanson, flamenco i balkánská dechovka. Jsem hudební cirkusačka, hudbu si dělám po svém, říká Rozálie

21. 2. 2026

29 min

Obrázek epizody Šanson, flamenco i balkánská dechovka. Jsem hudební cirkusačka, hudbu si dělám po svém, říká Rozálie

Šanson, flamenco i balkánská dechovka. Jsem hudební cirkusačka, hudbu si dělám po svém, říká Rozálie

21. 2. 2026

29 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Operní pěvkyně Dagmar Pecková. Proč svému muži nepřeje, aby se odebrala do důchodu?

Stříbrný vítr: Operní pěvkyně Dagmar Pecková. Proč svému muži nepřeje, aby se odebrala do důchodu?

21. 2. 2026

44 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Operní pěvkyně Dagmar Pecková. Proč svému muži nepřeje, aby se odebrala do důchodu?

Stříbrný vítr: Operní pěvkyně Dagmar Pecková. Proč svému muži nepřeje, aby se odebrala do důchodu?

21. 2. 2026

44 min

Obrázek epizody Operní pěvkyně Dagmar Pecková. Proč svému muži nepřeje, aby se odebrala do důchodu?

Operní pěvkyně Dagmar Pecková. Proč svému muži nepřeje, aby se odebrala do důchodu?

21. 2. 2026

44 min

Obrázek epizody Muzeum Jizerských hor na Jizerce má o víkendu otevřeno. Za návštěvu stojí i nedaleká Výtopna Kořenov

Muzeum Jizerských hor na Jizerce má o víkendu otevřeno. Za návštěvu stojí i nedaleká Výtopna Kořenov

21. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Pod čarou: Vzpomínka na Gandalfa potěší. Nerdství už ale nechme za sebou

Pod čarou: Vzpomínka na Gandalfa potěší. Nerdství už ale nechme za sebou

21. 2. 2026

13 min

Obrázek epizody Pod čarou: Vzpomínka na Gandalfa potěší. Nerdství už ale nechme za sebou

Pod čarou: Vzpomínka na Gandalfa potěší. Nerdství už ale nechme za sebou

21. 2. 2026

13 min

Obrázek epizody Němý vůl #19: Hylemorfismus - v kavárně oslní

Němý vůl #19: Hylemorfismus - v kavárně oslní

21. 2. 2026

29 min

Obrázek epizody Jsou vaše děti stále na mobilu? V Kočovné herně v Roztokách u Prahy na něj rychle zapomenou

Jsou vaše děti stále na mobilu? V Kočovné herně v Roztokách u Prahy na něj rychle zapomenou

21. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody Episode 30 - Isabella's podcast

Episode 30 - Isabella's podcast

21. 2. 2026

10 min

Obrázek epizody 11 KNIH, KTERÉ SI V ÚNORU NENECHTE UJÍT (a jeden film)

11 KNIH, KTERÉ SI V ÚNORU NENECHTE UJÍT (a jeden film)

21. 2. 2026

43 min

Obrázek epizody Urza v Timově livestreamu o anarchoagorismu

Urza v Timově livestreamu o anarchoagorismu

21. 2. 2026

3 hod 16 min

Obrázek epizody Jak funguje PTSD (post-traumatická stresová porucha)?

Jak funguje PTSD (post-traumatická stresová porucha)?

21. 2. 2026

40 min

Obrázek epizody Emil Holub

Emil Holub

21. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody It’s time to rethink your entire life plan - Dave Evans - #1062

It’s time to rethink your entire life plan - Dave Evans - #1062

21. 2. 2026

1 hod 48 min

Obrázek epizody Hovory: Trombonista Velínský vzpomíná na pražský synkopický orchestr

Hovory: Trombonista Velínský vzpomíná na pražský synkopický orchestr

20. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody #460 — When the Center Cannot Hold

#460 — When the Center Cannot Hold

20. 2. 2026

21 min