Obrázek epizody #18 Miroslav Hrabě: Já jsem psí táta

#18 Miroslav Hrabě: Já jsem psí táta

7. 12. 2022

41 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Svět se mi otočil o 180 stupňů. Na práci se moc těším, říká nový starosta Nového Města nad Metují

Host ve studiu: Svět se mi otočil o 180 stupňů. Na práci se moc těším, říká nový starosta Nového Města nad Metují

7. 12. 2022

10 min

Obrázek epizody Alex a host: Jan Kopečný o kapele Botox: Psát a zpívat vlastní věci je útěk od muzikálů. Je to jiná energie

Alex a host: Jan Kopečný o kapele Botox: Psát a zpívat vlastní věci je útěk od muzikálů. Je to jiná energie

7. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Lucie Štěpánková o roli šéfové v Případech 1. oddělení: Nevěděla, jsem, že je to až taková potvora

Lucie Štěpánková o roli šéfové v Případech 1. oddělení: Nevěděla, jsem, že je to až taková potvora

7. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lucie Štěpánková o roli šéfové v Případech 1. oddělení: Nevěděla, jsem, že je to až taková potvora

Blízká setkání: Lucie Štěpánková o roli šéfové v Případech 1. oddělení: Nevěděla, jsem, že je to až taková potvora

7. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lucie Štěpánková o roli šéfové v Případech 1. oddělení: Nevěděla, jsem, že je to až taková potvora

Blízká setkání: Lucie Štěpánková o roli šéfové v Případech 1. oddělení: Nevěděla, jsem, že je to až taková potvora

7. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Aby měl člověk z meditace benefit, musí se držet zadání, říká lektor NEO Centra Ondřej Knybel

Aby měl člověk z meditace benefit, musí se držet zadání, říká lektor NEO Centra Ondřej Knybel

7. 12. 2022

14 min

Obrázek epizody Často se nechám semlít okolím. Chtěla bych se soustředit na vlastní pocity, říká hudebnice Marjari

Často se nechám semlít okolím. Chtěla bych se soustředit na vlastní pocity, říká hudebnice Marjari

7. 12. 2022

12 min

Obrázek epizody On Air: Často se nechám semlít okolím. Chtěla bych se soustředit na vlastní pocity, říká hudebnice Marjari

On Air: Často se nechám semlít okolím. Chtěla bych se soustředit na vlastní pocity, říká hudebnice Marjari

7. 12. 2022

12 min

Obrázek epizody V zahraničí jsou newslettery fenomén. Čeká nás boom jako u podcastů, věří Kavka

V zahraničí jsou newslettery fenomén. Čeká nás boom jako u podcastů, věří Kavka

7. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Česko 2022: Život k nezaplacení: S inflací přibývá duševních problémů. A stát na léčbu přispívá málo, varuje sociolog Prokop

Česko 2022: Život k nezaplacení: S inflací přibývá duševních problémů. A stát na léčbu přispívá málo, varuje sociolog Prokop

7. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Pivo ani gurmánské zážitky na stadionech MS ve fotbale v Kataru nečekejte

Pivo ani gurmánské zážitky na stadionech MS ve fotbale v Kataru nečekejte

7. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Pivo ani gurmánské zážitky na stadionech MS ve fotbale v Kataru nečekejte

Zápisník zahraničních zpravodajů: Pivo ani gurmánské zážitky na stadionech MS ve fotbale v Kataru nečekejte

7. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Blondýnka se narodila jako Standa, dnes je z ní Andrea: Kompletní proměnu podstoupila až v 62 letech

Blondýnka se narodila jako Standa, dnes je z ní Andrea: Kompletní proměnu podstoupila až v 62 letech

7. 12. 2022

37 min

Obrázek epizody Proč musí tajuplný hadí ostrov hlídat armáda a kde narazíte na roboty s povolením zabíjet?

Proč musí tajuplný hadí ostrov hlídat armáda a kde narazíte na roboty s povolením zabíjet?

7. 12. 2022

17 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Horník začal vyrábět cimbály, syn do firmy přešel z IT. Cimbály z Moravy putují do světa už 30 let

Host Lucie Výborné: Horník začal vyrábět cimbály, syn do firmy přešel z IT. Cimbály z Moravy putují do světa už 30 let

7. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Horník začal vyrábět cimbály, syn do firmy přešel z IT. Cimbály z Moravy putují do světa už 30 let

Host Lucie Výborné: Horník začal vyrábět cimbály, syn do firmy přešel z IT. Cimbály z Moravy putují do světa už 30 let

7. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Býčí skála

Býčí skála

7. 12. 2022

9 min

Obrázek epizody Interview Plus: Poradce Pojar: Stabilní Balkán znamená bezpečnější Evropu. Rozvíjet partnerství je v našem zájmu

Interview Plus: Poradce Pojar: Stabilní Balkán znamená bezpečnější Evropu. Rozvíjet partnerství je v našem zájmu

7. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Miloslav Nevrlý #3

Miloslav Nevrlý #3

7. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody O dětském strachu

O dětském strachu

7. 12. 2022

48 min

Obrázek epizody Radioporadna: Železné hory očima amatérských fotografů: Kniha plná čarovných inspirací pro výlet

Radioporadna: Železné hory očima amatérských fotografů: Kniha plná čarovných inspirací pro výlet

7. 12. 2022

14 min

Obrázek epizody Short Stuff: Birthday Paradox

Short Stuff: Birthday Paradox

7. 12. 2022

11 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Ženy za volantem. Podle statistik nezpůsobují velké nehody, častěji umírají na sedadle spolujezdce

Dobré dopoledne: Ženy za volantem. Podle statistik nezpůsobují velké nehody, častěji umírají na sedadle spolujezdce

7. 12. 2022

17 min

Obrázek epizody Na KAAfe - Studenti o zahraničních mobilitách VIA, Erasmus a Erasmus stáž

Na KAAfe - Studenti o zahraničních mobilitách VIA, Erasmus a Erasmus stáž

7. 12. 2022

33 min