Obrázek epizody Radioporadna: Železné hory očima amatérských fotografů: Kniha plná čarovných inspirací pro výlet

Radioporadna: Železné hory očima amatérských fotografů: Kniha plná čarovných inspirací pro výlet

7. 12. 2022

14 min

Obrázek epizody Short Stuff: Birthday Paradox

Short Stuff: Birthday Paradox

7. 12. 2022

11 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Ženy za volantem. Podle statistik nezpůsobují velké nehody, častěji umírají na sedadle spolujezdce

Dobré dopoledne: Ženy za volantem. Podle statistik nezpůsobují velké nehody, častěji umírají na sedadle spolujezdce

7. 12. 2022

17 min

Obrázek epizody Na KAAfe - Studenti o zahraničních mobilitách VIA, Erasmus a Erasmus stáž

Na KAAfe - Studenti o zahraničních mobilitách VIA, Erasmus a Erasmus stáž

7. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusista Glanc: Kdo nahradí Putina, nevím. V první fázi asi někdo z okolí výkonné a ozbrojené moci

Osobnost Plus: Rusista Glanc: Kdo nahradí Putina, nevím. V první fázi asi někdo z okolí výkonné a ozbrojené moci

7. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusista Glanc: Kdo nahradí Putina, nevím. V první fázi asi někdo z okolí výkonné a ozbrojené moci

Osobnost Plus: Rusista Glanc: Kdo nahradí Putina, nevím. V první fázi asi někdo z okolí výkonné a ozbrojené moci

7. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Žena za kniplem. Eva Stejskalová ukazuje krásu Moravskoslezského kraje z oblačných výšin

Host Českého rozhlasu Ostrava: Žena za kniplem. Eva Stejskalová ukazuje krásu Moravskoslezského kraje z oblačných výšin

7. 12. 2022

21 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Postavit z Lega se dá cokoli, je si jistý Tomáš Kašpařík, který má zápis v Guinnessově knize rekordů

Větrník - Host ve studiu: Postavit z Lega se dá cokoli, je si jistý Tomáš Kašpařík, který má zápis v Guinnessově knize rekordů

7. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Varhanice Katta: Vždycky jsem chtěla dostat varhany na alternativní scénu

Varhanice Katta: Vždycky jsem chtěla dostat varhany na alternativní scénu

7. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Varhanice Katta: Vždycky jsem chtěla dostat varhany na alternativní scénu

Vizitka: Varhanice Katta: Vždycky jsem chtěla dostat varhany na alternativní scénu

7. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Varhanice Katta: Vždycky jsem chtěla dostat varhany na alternativní scénu

Vizitka: Varhanice Katta: Vždycky jsem chtěla dostat varhany na alternativní scénu

7. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Small Talk #113 - Společenské akce & uzavřené vs. otevřené boty

Small Talk #113 - Společenské akce & uzavřené vs. otevřené boty

7. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Ondřej Prokop z hnutí ANO o povolebním vyjednávání v Praze: Jsme ochotni dočasně spolupracovat s vítěznou koalicí SPOLU

Ondřej Prokop z hnutí ANO o povolebním vyjednávání v Praze: Jsme ochotni dočasně spolupracovat s vítěznou koalicí SPOLU

7. 12. 2022

4 min

Obrázek epizody Štefan Margita

Štefan Margita

7. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Goldflam, Holmerová, Matějčková o adventu: I Ježíš se narodil v době krize. Podstatná je naděje

Jak to vidí...: Goldflam, Holmerová, Matějčková o adventu: I Ježíš se narodil v době krize. Podstatná je naděje

7. 12. 2022

50 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Goldflam, Holmerová, Matějčková o adventu: I Ježíš se narodil v době krize. Podstatná je naděje

Jak to vidí...: Goldflam, Holmerová, Matějčková o adventu: I Ježíš se narodil v době krize. Podstatná je naděje

7. 12. 2022

50 min

Obrázek epizody FIFA World Cup Scandal Pt. 2

FIFA World Cup Scandal Pt. 2

7. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody #39 Spalovna odpadu v Rybitví. Jak to, že jsi nedorazil?!

#39 Spalovna odpadu v Rybitví. Jak to, že jsi nedorazil?!

7. 12. 2022

5 min

Obrázek epizody Vladimír Just: Derniéry a premiéry

Vladimír Just: Derniéry a premiéry

7. 12. 2022

5 min

Obrázek epizody Víkend v nemocnici a můj profesní plán B.

Víkend v nemocnici a můj profesní plán B.

7. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Co Způsobuje S*BEVR*ŽDY Mužů | TikTok Reakce

Co Způsobuje S*BEVR*ŽDY Mužů | TikTok Reakce

7. 12. 2022

17 min

Obrázek epizody Episode 2 - Georgia Theresa's - FLOWING IN THE DEEP Podcast

Episode 2 - Georgia Theresa's - FLOWING IN THE DEEP Podcast

7. 12. 2022

13 min

Obrázek epizody 37: Jak na strach z Vánoc

37: Jak na strach z Vánoc

7. 12. 2022

19 min

Obrázek epizody Nalámal se šutrák, ví to celá obora! (Adventní kalendář Miloše Zemana #91)

Nalámal se šutrák, ví to celá obora! (Adventní kalendář Miloše Zemana #91)

7. 12. 2022

4 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Otazníky kolem rodičovské

Vinohradská 12: Otazníky kolem rodičovské

7. 12. 2022

21 min