Obrázek epizody NA ROVINU s Miroslavom Kollárom: Dzurindov projekt potrebuje čas, predčasné voľby zmenia plán

NA ROVINU s Miroslavom Kollárom: Dzurindov projekt potrebuje čas, predčasné voľby zmenia plán

17. 12. 2022

34 min

Obrázek epizody Insights From History's Greatest Thinkers - David Senra - #566

Insights From History's Greatest Thinkers - David Senra - #566

17. 12. 2022

1 hod 52 min

Obrázek epizody Danuše NERUDOVÁ chce SNÍŽIT věkovou hranici na 16 LET...

Danuše NERUDOVÁ chce SNÍŽIT věkovou hranici na 16 LET...

17. 12. 2022

20 min

Obrázek epizody Urza v Dynamic Education

Urza v Dynamic Education

17. 12. 2022

2 hod 6 min

Obrázek epizody vs. Kabát (ta kapela) (ft. Pavel Turek)

vs. Kabát (ta kapela) (ft. Pavel Turek)

17. 12. 2022

44 min

Obrázek epizody Epizoda 87 - Polozapomenutý hrdina Sun LiRen

Epizoda 87 - Polozapomenutý hrdina Sun LiRen

17. 12. 2022

21 min

Obrázek epizody Rusnokova vláda (Adventní kalendář Miloše Zemana #82)

Rusnokova vláda (Adventní kalendář Miloše Zemana #82)

16. 12. 2022

5 min

Obrázek epizody SERIÁL Američtí politici Část II. Ron DeSantis -  vyrazí populární Republikán do boje o Bílý dům?

SERIÁL Američtí politici Část II. Ron DeSantis - vyrazí populární Republikán do boje o Bílý dům?

16. 12. 2022

8 min

Obrázek epizody Oči dokorán pre The Economist

Oči dokorán pre The Economist

16. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Hovory: Rani Tolimat: Vyrůstal jsem obklopen klapotem psacích strojů a láteřením při hledání českých idiomů

Hovory: Rani Tolimat: Vyrůstal jsem obklopen klapotem psacích strojů a láteřením při hledání českých idiomů

16. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Pot: Když chemie funguje. S Filipem Titlbachem o přitažlivosti a polyamorii

Pot: Když chemie funguje. S Filipem Titlbachem o přitažlivosti a polyamorii

16. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody Hana Kordová Marvanová: Nemůžu podpořit opoziční smlouvu mezi ANO a SPOLU

Hana Kordová Marvanová: Nemůžu podpořit opoziční smlouvu mezi ANO a SPOLU

16. 12. 2022

10 min

Obrázek epizody METROBUS EXPRES #23: Uzávěra stanice Jiřího z Poděbrad

METROBUS EXPRES #23: Uzávěra stanice Jiřího z Poděbrad

16. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Byl jsem nervózní i z toho, jak pozdravím prodavačku, svěřuje se se svou fobií šperkař Ondřej Stára

Byl jsem nervózní i z toho, jak pozdravím prodavačku, svěřuje se se svou fobií šperkař Ondřej Stára

16. 12. 2022

46 min

Obrázek epizody Pochlap se: Byl jsem nervózní i z toho, jak pozdravím prodavačku, svěřuje se se svou fobií šperkař Ondřej Stára

Pochlap se: Byl jsem nervózní i z toho, jak pozdravím prodavačku, svěřuje se se svou fobií šperkař Ondřej Stára

16. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody V ledové vodě je lepší se moc nehýbat. Dlouhé plavání vede k většímu podchlazení, popisuje záchranář

V ledové vodě je lepší se moc nehýbat. Dlouhé plavání vede k většímu podchlazení, popisuje záchranář

16. 12. 2022

36 min

Obrázek epizody Dopolední host: V ledové vodě je lepší se moc nehýbat. Dlouhé plavání vede k většímu podchlazení, popisuje záchranář

Dopolední host: V ledové vodě je lepší se moc nehýbat. Dlouhé plavání vede k většímu podchlazení, popisuje záchranář

16. 12. 2022

36 min

Obrázek epizody Quest: The Game Awards si existenci obhájí snáz než Oscaři. Stávají se nejdůležitější herní událostí roku?

Quest: The Game Awards si existenci obhájí snáz než Oscaři. Stávají se nejdůležitější herní událostí roku?

16. 12. 2022

37 min

Obrázek epizody Technológ: Plastu sme zlé meno vyrobili svojim správaním

Technológ: Plastu sme zlé meno vyrobili svojim správaním

16. 12. 2022

38 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Petr Gazdík, bývalý ministr školství, poslanec Starostů a nezávislých

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Petr Gazdík, bývalý ministr školství, poslanec Starostů a nezávislých

16. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Petr Gazdík, bývalý ministr školství, poslanec Starostů a nezávislých

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Petr Gazdík, bývalý ministr školství, poslanec Starostů a nezávislých

16. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Čelisti: Kdes byla, když jsme tě celý rok hledali? Masivní filmová vánoční besídka láme kosti

Čelisti: Kdes byla, když jsme tě celý rok hledali? Masivní filmová vánoční besídka láme kosti

16. 12. 2022

44 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zima: Za řešení ekonomické krize by ode mě Fiala dostal čtyřku, za energie čtyřku až pětku

Dvacet minut Radiožurnálu: Zima: Za řešení ekonomické krize by ode mě Fiala dostal čtyřku, za energie čtyřku až pětku

16. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zima: Za řešení ekonomické krize by ode mě Fiala dostal čtyřku, za energie čtyřku až pětku

Dvacet minut Radiožurnálu: Zima: Za řešení ekonomické krize by ode mě Fiala dostal čtyřku, za energie čtyřku až pětku

16. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Umete pád slovenské vlády cestu mafii?

Umete pád slovenské vlády cestu mafii?

16. 12. 2022

42 min