Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zima: Za řešení ekonomické krize by ode mě Fiala dostal čtyřku, za energie čtyřku až pětku

Dvacet minut Radiožurnálu: Zima: Za řešení ekonomické krize by ode mě Fiala dostal čtyřku, za energie čtyřku až pětku

16. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Umete pád slovenské vlády cestu mafii?

Umete pád slovenské vlády cestu mafii?

16. 12. 2022

42 min

Obrázek epizody Politolog Stanislav Balík: V prezidentské kampani jsou všichni na startu, je to úplně jiné než minule

Politolog Stanislav Balík: V prezidentské kampani jsou všichni na startu, je to úplně jiné než minule

16. 12. 2022

8 min

Obrázek epizody NEJBRUTÁLNĚJŠÍ ŠKOLNÍ ÚTOKY V USA

NEJBRUTÁLNĚJŠÍ ŠKOLNÍ ÚTOKY V USA

16. 12. 2022

1 hod 6 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Symbolické vánoční květiny vhodné pro naše interiéry

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Symbolické vánoční květiny vhodné pro naše interiéry

16. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Jana

Jana

16. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Mezi mladými mi chybí velká zapálenost, neměli by se bát projít oblastí, která je zpočátku nezajímá, říká šéfka AAA Auto

Mezi mladými mi chybí velká zapálenost, neměli by se bát projít oblastí, která je zpočátku nezajímá, říká šéfka AAA Auto

16. 12. 2022

17 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Krakonoš poprvé v hlavní roli! Premiéra vánoční pohádky České televize Krakonošovo tajemství

Host ve studiu: Krakonoš poprvé v hlavní roli! Premiéra vánoční pohádky České televize Krakonošovo tajemství

16. 12. 2022

4 min

Obrázek epizody Zuzana Pidrmanová: Podvodníci se stěhují do mobilů a počítačů. Nový trend pohledem Policie ČR

Zuzana Pidrmanová: Podvodníci se stěhují do mobilů a počítačů. Nový trend pohledem Policie ČR

16. 12. 2022

50 min

Obrázek epizody Krev je dar

Krev je dar

16. 12. 2022

49 min

Obrázek epizody Na koncertech chceme lidi hudebně obejmout i roztančit, říkají členové domácí kapely Blue Uandi

Na koncertech chceme lidi hudebně obejmout i roztančit, říkají členové domácí kapely Blue Uandi

16. 12. 2022

18 min

Obrázek epizody On Air: Na koncertech chceme lidi hudebně obejmout i roztančit, říkají členové domácí kapely Blue Uandi

On Air: Na koncertech chceme lidi hudebně obejmout i roztančit, říkají členové domácí kapely Blue Uandi

16. 12. 2022

18 min

Obrázek epizody Pochoutkové Vánoce: Zdeněk Pohlreich: Kapry jsem prodával čtyři roky a je to jedna z nejtvrdších věcí, co jsem dělal

Pochoutkové Vánoce: Zdeněk Pohlreich: Kapry jsem prodával čtyři roky a je to jedna z nejtvrdších věcí, co jsem dělal

16. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Krystalizace je známkou kvality, protože s medem nebylo nijak manipulováno, říká včelař Václav Jirka

Radioporadna: Krystalizace je známkou kvality, protože s medem nebylo nijak manipulováno, říká včelař Václav Jirka

16. 12. 2022

19 min

Obrázek epizody Somálské divadlo vás nenechá chladnými, sedí se na dotek od účinkujících a zpívat můžete s nimi

Somálské divadlo vás nenechá chladnými, sedí se na dotek od účinkujících a zpívat můžete s nimi

16. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Somálské divadlo vás nenechá chladnými, sedí se na dotek od účinkujících a zpívat můžete s nimi

Zápisník zahraničních zpravodajů: Somálské divadlo vás nenechá chladnými, sedí se na dotek od účinkujících a zpívat můžete s nimi

16. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Tribuna: Mistr světa a náladovost. Co Messiho (ne)dělí od přídomku nejlepší fotbalista historie

Tribuna: Mistr světa a náladovost. Co Messiho (ne)dělí od přídomku nejlepší fotbalista historie

16. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody MasterChef Martin Pecina: Moje specialita jsou míchaná vejce. S fernetem už je ale nedělám

MasterChef Martin Pecina: Moje specialita jsou míchaná vejce. S fernetem už je ale nedělám

16. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: MasterChef Martin Pecina: Moje specialita jsou míchaná vejce. S fernetem už je ale nedělám

Blízká setkání: MasterChef Martin Pecina: Moje specialita jsou míchaná vejce. S fernetem už je ale nedělám

16. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: MasterChef Martin Pecina: Moje specialita jsou míchaná vejce. S fernetem už je ale nedělám

Blízká setkání: MasterChef Martin Pecina: Moje specialita jsou míchaná vejce. S fernetem už je ale nedělám

16. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody V Ořechu najdete Muzeum medu a českých Vánoc. Představuje staré zvyky i současné betlémářské umění

V Ořechu najdete Muzeum medu a českých Vánoc. Představuje staré zvyky i současné betlémářské umění

16. 12. 2022

21 min

Obrázek epizody Why joy is a state of mind | Angélique Kidjo and Femi Oke

Why joy is a state of mind | Angélique Kidjo and Femi Oke

16. 12. 2022

18 min

Obrázek epizody Tady to znám: V Ořechu najdete Muzeum medu a českých Vánoc. Představuje staré zvyky i současné betlémářské umění

Tady to znám: V Ořechu najdete Muzeum medu a českých Vánoc. Představuje staré zvyky i současné betlémářské umění

16. 12. 2022

21 min

Obrázek epizody V sedmnácti jsem dělal betlémy pro slečny, říká zakladatel Muzea českých Vánoc Vladimír Glaser

V sedmnácti jsem dělal betlémy pro slečny, říká zakladatel Muzea českých Vánoc Vladimír Glaser

16. 12. 2022

16 min

Obrázek epizody Interview Plus: Léky se nadužívají. Návštěva lékaře je u nás obřad, který má končit receptem, soudí odborník Cikrt

Interview Plus: Léky se nadužívají. Návštěva lékaře je u nás obřad, který má končit receptem, soudí odborník Cikrt

16. 12. 2022

26 min