Obrázek epizody Veronika Besky Beskydiarová: Začala jsem vařit asi dva roky před MasterChefem

Veronika Besky Beskydiarová: Začala jsem vařit asi dva roky před MasterChefem

23. 12. 2022

20 min

Obrázek epizody Vítěz soutěže Virtuosos V4+ Roman Červinka ve vysílání rádia Classic Praha

Vítěz soutěže Virtuosos V4+ Roman Červinka ve vysílání rádia Classic Praha

23. 12. 2022

6 min

Obrázek epizody How play helps a kid's brain grow | Jesse Ilhardt

How play helps a kid's brain grow | Jesse Ilhardt

23. 12. 2022

13 min

Obrázek epizody Tady to znám: Štědrý den býval vnímán jako začátek nového roku, říká etnografka skanzenu v Přerově nad Labem

Tady to znám: Štědrý den býval vnímán jako začátek nového roku, říká etnografka skanzenu v Přerově nad Labem

23. 12. 2022

18 min

Obrázek epizody Interview Plus: Výroku o svetru nelituji. Opozice by asi lidem doporučila tílko, říká Markéta Pekarová Adamová

Interview Plus: Výroku o svetru nelituji. Opozice by asi lidem doporučila tílko, říká Markéta Pekarová Adamová

23. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Horečky, febrilní křeče, opařeniny. Záchranáři radí, jak dítěti pomoci, a nepodchladit ho

Radioporadna: Horečky, febrilní křeče, opařeniny. Záchranáři radí, jak dítěti pomoci, a nepodchladit ho

23. 12. 2022

14 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Ondřej Štol: MasterChef není jen o vaření. Člověk musí být něčím zajímavý, zapamatovatelný

Dobré dopoledne: Ondřej Štol: MasterChef není jen o vaření. Člověk musí být něčím zajímavý, zapamatovatelný

23. 12. 2022

18 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: László Szümegh, zakladatel Projektu Šance, streetworker a sociální pracovník

Osobnost Plus: László Szümegh, zakladatel Projektu Šance, streetworker a sociální pracovník

23. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Streetworker Sümegh: Prevence kriminality lidi bez domova rozhání a vykořeňuje jejich identitu

Osobnost Plus: Streetworker Sümegh: Prevence kriminality lidi bez domova rozhání a vykořeňuje jejich identitu

23. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Číňan vzteky snědl kraba a v Brně vyskočil z kaluže muž. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Číňan vzteky snědl kraba a v Brně vyskočil z kaluže muž. To jsou nej zprávy minulého týdne

23. 12. 2022

10 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Číňan vzteky snědl kraba a v Brně vyskočil z kaluže muž. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Číňan vzteky snědl kraba a v Brně vyskočil z kaluže muž. To jsou nej zprávy minulého týdne

23. 12. 2022

10 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ježíšek patří do světa fantazie a pohádek. A ten děti potřebují, věří psycholožka Gregorová

Pro a proti: Ježíšek patří do světa fantazie a pohádek. A ten děti potřebují, věří psycholožka Gregorová

23. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Matyáš Vitík: Dárky si mohou lidé vyzvednout v depu i na Štědrý den

Matyáš Vitík: Dárky si mohou lidé vyzvednout v depu i na Štědrý den

23. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Kuchařina nebylo mé vysněné povolání, teď mě však naplňuje, říká kuchař Jakub Čadina

Kuchařina nebylo mé vysněné povolání, teď mě však naplňuje, říká kuchař Jakub Čadina

23. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kdyby se Ježíš narodil letos, bylo by to asi v krytu na Ukrajině, naznačují Pastoral Brothers

Host Lucie Výborné: Kdyby se Ježíš narodil letos, bylo by to asi v krytu na Ukrajině, naznačují Pastoral Brothers

23. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kdyby se Ježíš narodil letos, bylo by to asi v krytu na Ukrajině, naznačují Pastoral Brothers

Host Lucie Výborné: Kdyby se Ježíš narodil letos, bylo by to asi v krytu na Ukrajině, naznačují Pastoral Brothers

23. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak se tvoří srdce otevřené s Eliškou Thomayerovou | Začátky

Jak se tvoří srdce otevřené s Eliškou Thomayerovou | Začátky

23. 12. 2022

1 hod 8 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Dobrovolnictví je přístup k životu, říká nositel ceny Křesadlo 2022 Lukáš Mada

Větrník - Host ve studiu: Dobrovolnictví je přístup k životu, říká nositel ceny Křesadlo 2022 Lukáš Mada

23. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Výletní tip Ladislava Zibury: Zásobník v Novém Městě na Moravě celoročně ukrývá sníh pro biatlon

Výletní tip Ladislava Zibury: Zásobník v Novém Městě na Moravě celoročně ukrývá sníh pro biatlon

23. 12. 2022

1 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Psí útulek Dogpoint je místem, kde opuštění pejsci začínají nový kvalitní život

Dopolední Region: Psí útulek Dogpoint je místem, kde opuštění pejsci začínají nový kvalitní život

23. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Hlaváč: Co jsem zažil při České mši vánoční, jsem zažil jen v USA. Proč je mše stále populární?

Jak to vidí...: Jiří Hlaváč: Co jsem zažil při České mši vánoční, jsem zažil jen v USA. Proč je mše stále populární?

23. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Hlaváč: Co jsem zažil při České mši vánoční, jsem zažil jen v USA. Proč je Rybovka populární?

Jak to vidí...: Jiří Hlaváč: Co jsem zažil při České mši vánoční, jsem zažil jen v USA. Proč je Rybovka populární?

23. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Radka Vernerová: V Domě pro Jůlii uvítáme první rodiny začátkem roku 2024

Radka Vernerová: V Domě pro Jůlii uvítáme první rodiny začátkem roku 2024

23. 12. 2022

20 min

Obrázek epizody Moment 89 - The MOST Important Skill To Learn: Marie Forleo

Moment 89 - The MOST Important Skill To Learn: Marie Forleo

23. 12. 2022

8 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Martinom Hojsíkom: Korupcia v EÚ je šok, nie norma ako na Slovensku

NA ROVINU s Martinom Hojsíkom: Korupcia v EÚ je šok, nie norma ako na Slovensku

23. 12. 2022

34 min