Obrázek epizody K-TOWN Podcast #14: Naše začátky v k-popu a reakce okolí

K-TOWN Podcast #14: Naše začátky v k-popu a reakce okolí

23. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Zlínský podcast - David Nepimach

Zlínský podcast - David Nepimach

23. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Rozvinuté země mají velký problém s pay gapem. Je čas pohlížet na vyspělost jinak, říká socioložka

Rozvinuté země mají velký problém s pay gapem. Je čas pohlížet na vyspělost jinak, říká socioložka

23. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody On Air: Rozvinuté země mají velký problém s pay gapem. Je čas pohlížet na vyspělost jinak, říká socioložka

On Air: Rozvinuté země mají velký problém s pay gapem. Je čas pohlížet na vyspělost jinak, říká socioložka

23. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Kavárna: Mladý houslista Roman Červinka z Českých Budějovic zvítězil v mezinárodní soutěži talentů

Kavárna: Mladý houslista Roman Červinka z Českých Budějovic zvítězil v mezinárodní soutěži talentů

23. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody EVOLUCIONÁŘI 28. díl - Petr Laštovka

EVOLUCIONÁŘI 28. díl - Petr Laštovka

23. 1. 2023

48 min

Obrázek epizody Přirozená krása vs. umělé trendy na sociálních sítích, body positive movement

Přirozená krása vs. umělé trendy na sociálních sítích, body positive movement

23. 1. 2023

55 min

Obrázek epizody #1 Pohybem ke zdraví a sebelásce

#1 Pohybem ke zdraví a sebelásce

23. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody O rozmarných letech

O rozmarných letech

23. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody Alex a host: Nejhorší výmluva na konkurzu? To, že zrovna nemám hlas, říká muzikálová zpěvačka Šárka Marková

Alex a host: Nejhorší výmluva na konkurzu? To, že zrovna nemám hlas, říká muzikálová zpěvačka Šárka Marková

23. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody #1 Klatovy: Nad hrncem přátelství

#1 Klatovy: Nad hrncem přátelství

23. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody #2 Beroun: Společenství jedna báseň

#2 Beroun: Společenství jedna báseň

23. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody S dětmi do hor i prašné stepi. Rodina Zigáčkových brázdila Kazachstán a Kyrgyzstán na kole

S dětmi do hor i prašné stepi. Rodina Zigáčkových brázdila Kazachstán a Kyrgyzstán na kole

23. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Casablanca: S dětmi do hor i prašné stepi. Rodina Zigáčkových brázdila Kazachstán a Kyrgyzstán na kole

Casablanca: S dětmi do hor i prašné stepi. Rodina Zigáčkových brázdila Kazachstán a Kyrgyzstán na kole

23. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Casablanca: S dětmi do hor i prašné stepi. Rodina Zigáčkových brázdila Kazachstán a Kyrgyzstán na kole

Casablanca: S dětmi do hor i prašné stepi. Rodina Zigáčkových brázdila Kazachstán a Kyrgyzstán na kole

23. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Radioporadna: Umělá sladidla, mýty a fakta o jejich prospěšnosti. Sedavý způsob života vede k preferenci sladkého

Radioporadna: Umělá sladidla, mýty a fakta o jejich prospěšnosti. Sedavý způsob života vede k preferenci sladkého

23. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Dominik Hašek: NHL podporuje ruskou válku, je zodpovědná za ztracené životy na Ukrajině

Dominik Hašek: NHL podporuje ruskou válku, je zodpovědná za ztracené životy na Ukrajině

23. 1. 2023

18 min

Obrázek epizody Hyperpop, digicore nebo glitchcore? I playlisty se musí kurátorovat s náležitou péčí

Hyperpop, digicore nebo glitchcore? I playlisty se musí kurátorovat s náležitou péčí

23. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody On Air: Hyperpop, digicore nebo glitchcore? I playlisty se musí kurátorovat s náležitou péčí

On Air: Hyperpop, digicore nebo glitchcore? I playlisty se musí kurátorovat s náležitou péčí

23. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Svatební den z pohledu DJe Cuba6

Svatební den z pohledu DJe Cuba6

23. 1. 2023

49 min

Obrázek epizody Neměla s kým boxovat, vyzývala i muže. Teď trenérka pomáhá dívkám ve favele Cantagalo nejen sportem

Neměla s kým boxovat, vyzývala i muže. Teď trenérka pomáhá dívkám ve favele Cantagalo nejen sportem

23. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Neměla s kým boxovat, vyzývala i muže. Teď trenérka pomáhá dívkám ve favele Cantagalo nejen sportem

Zápisník zahraničních zpravodajů: Neměla s kým boxovat, vyzývala i muže. Teď trenérka pomáhá dívkám ve favele Cantagalo nejen sportem

23. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Michal Zapoměl: Jsem to, co jsem. Kadeřníkem a bojovníkem za vlasy krásnější

Michal Zapoměl: Jsem to, co jsem. Kadeřníkem a bojovníkem za vlasy krásnější

23. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michal Zapoměl: Jsem to, co jsem. Kadeřníkem a bojovníkem za vlasy krásnější

Blízká setkání: Michal Zapoměl: Jsem to, co jsem. Kadeřníkem a bojovníkem za vlasy krásnější

23. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michal Zapoměl: Jsem to, co jsem. Kadeřníkem a bojovníkem za vlasy krásnější

Blízká setkání: Michal Zapoměl: Jsem to, co jsem. Kadeřníkem a bojovníkem za vlasy krásnější

23. 1. 2023

28 min