Obrázek epizody Organizace Lotos: Čím dřív začne člověk systematicky konzumovat alkohol, tím větší je riziko propití se k závislosti

Organizace Lotos: Čím dřív začne člověk systematicky konzumovat alkohol, tím větší je riziko propití se k závislosti

24. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody Organizace Lotos: Čím dřív začne člověk systematicky konzumovat alkohol, tím větší je riziko propití se k závislosti

Organizace Lotos: Čím dřív začne člověk systematicky konzumovat alkohol, tím větší je riziko propití se k závislosti

24. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody Alex a host: Martin Chodúr: Zlatou éru Stodolní jsem sice nezažil, ale hrál jsem na ní už v 11 letech

Alex a host: Martin Chodúr: Zlatou éru Stodolní jsem sice nezažil, ale hrál jsem na ní už v 11 letech

24. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Pokud vyhraje populismus, radikálně se promění politická soutěž, říká politoložka Petra Guasti

Pokud vyhraje populismus, radikálně se promění politická soutěž, říká politoložka Petra Guasti

24. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Za volantem rozhoduje tolerance a rozum. Vyplatí se nespěchat, radí dopravní expert Vít Jedlička

Radioporadna: Za volantem rozhoduje tolerance a rozum. Vyplatí se nespěchat, radí dopravní expert Vít Jedlička

24. 1. 2023

19 min

Obrázek epizody E85 | Jakub Jinek: Pavel vyhraje nad Babišem o 10 %.

E85 | Jakub Jinek: Pavel vyhraje nad Babišem o 10 %.

24. 1. 2023

59 min

Obrázek epizody Lucie Stuchlíková: Babiš vám vysvětlí, jak máte žít

Lucie Stuchlíková: Babiš vám vysvětlí, jak máte žít

24. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody Balanc: Vztah psychoterapie a spirituality. Jsme jen naštvaní, nebo na nás partner vylil temnou energii?

Balanc: Vztah psychoterapie a spirituality. Jsme jen naštvaní, nebo na nás partner vylil temnou energii?

24. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Balanc: Vztah psychoterapie a spirituality. Jsme jen naštvaní, nebo na nás partner vylil temnou energii?

Balanc: Vztah psychoterapie a spirituality. Jsme jen naštvaní, nebo na nás partner vylil temnou energii?

24. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Jak pomáhá robotické opylování, hmyzí predátoři nebo zelené hnojení? Farmařit se dá i ve městě

Jak pomáhá robotické opylování, hmyzí predátoři nebo zelené hnojení? Farmařit se dá i ve městě

24. 1. 2023

43 min

Obrázek epizody Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

24. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

Blízká setkání: Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

24. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

Blízká setkání: Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

24. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Potřebuji každý den řešit skládačku problémů lidí a provozu. To je můj svět v Domově Na Biřičce

Host ve studiu: Potřebuji každý den řešit skládačku problémů lidí a provozu. To je můj svět v Domově Na Biřičce

24. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody How millennials and Gen Z can invest in a better future | Miguel Goncalves

How millennials and Gen Z can invest in a better future | Miguel Goncalves

24. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Jan Krajhanzl, sociální a environmentální psycholog

Interview Plus: Jan Krajhanzl, sociální a environmentální psycholog

24. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Speciál Radioreportu se senátorem Fischerem: Církev nemůže být apolitická. Jsem vděčný podporovatelům, kampaň chci dotáhnout

Speciál Radioreportu se senátorem Fischerem: Církev nemůže být apolitická. Jsem vděčný podporovatelům, kampaň chci dotáhnout

24. 1. 2023

17 min

Obrázek epizody EP05: Hlavu státu nechte na nás

EP05: Hlavu státu nechte na nás

24. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Let's Talk About John DeLorean

Let's Talk About John DeLorean

24. 1. 2023

56 min

Obrázek epizody Nejlepší knihy roku 2022, teda aspoň podle nás. Jaké jsou ty vaše?

Nejlepší knihy roku 2022, teda aspoň podle nás. Jaké jsou ty vaše?

24. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Youtuber Lukefry se ptá prezidentských kandidátů Babiše a Pavla: Jak má vypadat Česko za pět let?

Seriál Radiožurnálu: Youtuber Lukefry se ptá prezidentských kandidátů Babiše a Pavla: Jak má vypadat Česko za pět let?

24. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Punk nestárne, je to revoluční gesto, které láká dvacátníky i sedmdesátníky, říká publicista Kopáč

Host Lucie Výborné: Punk nestárne, je to revoluční gesto, které láká dvacátníky i sedmdesátníky, říká publicista Kopáč

24. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Punk nestárne, je to revoluční gesto, které láká dvacátníky i sedmdesátníky, říká publicista Kopáč

Host Lucie Výborné: Punk nestárne, je to revoluční gesto, které láká dvacátníky i sedmdesátníky, říká publicista Kopáč

24. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Putinova vystoupení už postrádají šťávu. Je to starý neúspěšný muž, míní expert na Rusko Šír

Osobnost Plus: Putinova vystoupení už postrádají šťávu. Je to starý neúspěšný muž, míní expert na Rusko Šír

24. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jan Šír, odborník na Rusko a postsovětský prostor z Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy

Osobnost Plus: Jan Šír, odborník na Rusko a postsovětský prostor z Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy

24. 1. 2023

26 min