Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tělo beru jako hudební nástroj. Tancem se dá krásně hovořit k divákům, míní tanečnice Linda Svidró

Tělo beru jako hudební nástroj. Tancem se dá krásně hovořit k divákům, míní tanečnice Linda Svidró

26. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Psát o hudbě se bojím, připouští autor rozhovorů s hvězdami Martin Moravec. V plánech to prý ale má

Hudební kavárna Pavla Vítka: Psát o hudbě se bojím, připouští autor rozhovorů s hvězdami Martin Moravec. V plánech to prý ale má

26. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jak na lepší spánek? Pomohou bylinky i jarní dobroty na talíři. Poradí vám Jiřinka s Alenkou

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jak na lepší spánek? Pomohou bylinky i jarní dobroty na talíři. Poradí vám Jiřinka s Alenkou

26. 4. 2026

6 min

Obrázek epizody Titulová národní

Titulová národní

26. 4. 2026

1 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Vojtko: Bezpodmínečné přijetí mají dávat rodiče, ne partneři

Leonardo Plus: Vojtko: Bezpodmínečné přijetí mají dávat rodiče, ne partneři

26. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Prvorepubliková sokolovna, moderní kravín i nový domov pro seniory. Sloupnice stojí za návštěvu

Východočeské výlety: Prvorepubliková sokolovna, moderní kravín i nový domov pro seniory. Sloupnice stojí za návštěvu

26. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Prvorepubliková sokolovna, moderní kravín i nový domov pro seniory. Sloupnice stojí za návštěvu

Prvorepubliková sokolovna, moderní kravín i nový domov pro seniory. Sloupnice stojí za návštěvu

26. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody První sexuální setkání. Nový člověk, velký téma, ještě větší očekávání… a realita?

První sexuální setkání. Nový člověk, velký téma, ještě větší očekávání… a realita?

26. 4. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavla Benettová? Co ji přivedlo k práci průvodkyně a k založení projektu Stop sečení srnčat?

Jak to vidí...: Pavla Benettová? Co ji přivedlo k práci průvodkyně a k založení projektu Stop sečení srnčat?

26. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Afázie je porucha řeči, která člověku může ze dne na den změnit život. Stalo se to i panu Borisovi

Cesta k uzdravení: Afázie je porucha řeči, která člověku může ze dne na den změnit život. Stalo se to i panu Borisovi

26. 4. 2026

15 min

Obrázek epizody Michal Viewegh: Psaní je pro mě radost, ne práce. V nové knize zachytil svůj převážně báječný rok

Michal Viewegh: Psaní je pro mě radost, ne práce. V nové knize zachytil svůj převážně báječný rok

26. 4. 2026

10 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Místo pláže šachovnice. Do Thajska dorazily stovky hráčů z celého světa

Zápisník zahraničních zpravodajů: Místo pláže šachovnice. Do Thajska dorazily stovky hráčů z celého světa

26. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Místo pláže šachovnice. Do Thajska dorazily stovky hráčů z celého světa

Místo pláže šachovnice. Do Thajska dorazily stovky hráčů z celého světa

26. 4. 2026

4 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #137 🪳

Zprávy z lesa #137 🪳

26. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Daniela Šinkorová: Moje slovenština už nezní tak jako kdysi

Zálety Aleny Zárybnické: Daniela Šinkorová: Moje slovenština už nezní tak jako kdysi

26. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Daniela Šinkorová: Moje slovenština už nezní tak jako kdysi

Zálety Aleny Zárybnické: Daniela Šinkorová: Moje slovenština už nezní tak jako kdysi

26. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody Daniela Šinkorová: Moje slovenština už nezní tak jako kdysi

Daniela Šinkorová: Moje slovenština už nezní tak jako kdysi

26. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody Marie April: Zpívám o věcech, které jsou nepříjemné i pro moje blízké

Marie April: Zpívám o věcech, které jsou nepříjemné i pro moje blízké

26. 4. 2026

44 min

Obrázek epizody Marie April: Zpívám o věcech, které jsou nepříjemné i pro moje blízké

26. 4. 2026

44 min

Obrázek epizody Vltavín: Z rozhledny Babina bez problémů shlédnete celý horizont města Tábor

Vltavín: Z rozhledny Babina bez problémů shlédnete celý horizont města Tábor

26. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody 35 let ODS

35 let ODS

26. 4. 2026

52 min

26. 4. 2026

45 min

Obrázek epizody Marie Tomsová zve za Alfrédem Strejčkem a Štěpánem Rakem

Marie Tomsová zve za Alfrédem Strejčkem a Štěpánem Rakem

26. 4. 2026

4 min

Obrázek epizody Kolega měl doma v sudu s vodou strašně moc radiace, vzpomíná na výbuch Černobylu Miroslav Šulc

Kolega měl doma v sudu s vodou strašně moc radiace, vzpomíná na výbuch Černobylu Miroslav Šulc

26. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Athény byzantské a křižácké

Athény byzantské a křižácké

26. 4. 2026

26 min