Obrázek epizody Martin Galovič  -  mladý podnikatel vydělal miliony na OnlyFans

Martin Galovič - mladý podnikatel vydělal miliony na OnlyFans

31. 1. 2023

1 hod 42 min

Obrázek epizody Must We Suffer Emotional Pain?

Must We Suffer Emotional Pain?

31. 1. 2023

49 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nový ústavní soudce: Předseda Ústavního soudu by měl být v politických otázkách zdrženlivější

Dvacet minut Radiožurnálu: Nový ústavní soudce: Předseda Ústavního soudu by měl být v politických otázkách zdrženlivější

31. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nový ústavní soudce: Předseda Ústavního soudu by měl být v politických otázkách zdrženlivější

Dvacet minut Radiožurnálu: Nový ústavní soudce: Předseda Ústavního soudu by měl být v politických otázkách zdrženlivější

31. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Tragéd měsíce: Misogynní youtuber, neschopný atentátník, princ Harry a voják, který si nevšiml konce války (80)

Tragéd měsíce: Misogynní youtuber, neschopný atentátník, princ Harry a voják, který si nevšiml konce války (80)

31. 1. 2023

1 hod

Obrázek epizody Podhoubí: Bahenní bitva o Lützerath je prohraná. Boj o budoucnost bez fosilních paliv v Německu pokračuje

Podhoubí: Bahenní bitva o Lützerath je prohraná. Boj o budoucnost bez fosilních paliv v Německu pokračuje

31. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody The fairy tales of the fossil fuel industry -- and a better climate story | Luisa Neubauer

The fairy tales of the fossil fuel industry -- and a better climate story | Luisa Neubauer

31. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody Po Babišovi může přijít něco horšího

Po Babišovi může přijít něco horšího

31. 1. 2023

33 min

Obrázek epizody Autenticita jako přirozená věrohodnost i marketingový nástroj. Proč ji neumíme jednoduše definovat?

Autenticita jako přirozená věrohodnost i marketingový nástroj. Proč ji neumíme jednoduše definovat?

31. 1. 2023

7 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Máme se bát o práci?

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Máme se bát o práci?

31. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Post Bellum: Přes příběhy pamětníků si vytváříme vztah ke světu kolem nás

Post Bellum: Přes příběhy pamětníků si vytváříme vztah ke světu kolem nás

31. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody Post Bellum: Přes příběhy pamětníků si vytváříme vztah ke světu kolem nás

Post Bellum: Přes příběhy pamětníků si vytváříme vztah ke světu kolem nás

31. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: 60 let od požáru: Zavolali kluci z Ještědu, že Ještěd hoří, vzpomíná pamětník Ladislav Tomas

Vybrali jsme pro vás: 60 let od požáru: Zavolali kluci z Ještědu, že Ještěd hoří, vzpomíná pamětník Ladislav Tomas

31. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Michael Prostějovský: Nejhorší zkušenost s libretem pro muzikál? Jednoznačně Rocky

Alex a host: Michael Prostějovský: Nejhorší zkušenost s libretem pro muzikál? Jednoznačně Rocky

31. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Šestnáctiletý sdruženář Lukáš Doležal pokračuje v rodinné tradici, lyžím se věnovali i děda a táta

Vybrali jsme pro vás: Šestnáctiletý sdruženář Lukáš Doležal pokračuje v rodinné tradici, lyžím se věnovali i děda a táta

31. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Změna chování kočky je prvním signálem nějakého problému, říká fyzioterapeutka zvířat Stephanie Mach

Radioporadna: Změna chování kočky je prvním signálem nějakého problému, říká fyzioterapeutka zvířat Stephanie Mach

31. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody Současné umění vnímám relativně pesimisticky, říká zakladatel centra DOX Leoš Válka

Současné umění vnímám relativně pesimisticky, říká zakladatel centra DOX Leoš Válka

31. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 849

Savage Lovecast Episode 849

31. 1. 2023

50 min

Obrázek epizody Balanc: Žijte svůj život jako dobrý film. Kinematografie pomáhá s emocemi, inspiruje i léčí

Balanc: Žijte svůj život jako dobrý film. Kinematografie pomáhá s emocemi, inspiruje i léčí

31. 1. 2023

57 min

Obrázek epizody Balanc: Žijte svůj život jako dobrý film. Kinematografie pomáhá s emocemi, inspiruje i léčí

Balanc: Žijte svůj život jako dobrý film. Kinematografie pomáhá s emocemi, inspiruje i léčí

31. 1. 2023

57 min

Obrázek epizody Pěvec Štefan Margita: Hanku mám pořád doma. Chci všem poděkovat za to, jak ji milují

Pěvec Štefan Margita: Hanku mám pořád doma. Chci všem poděkovat za to, jak ji milují

31. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pěvec Štefan Margita: Hanku mám pořád doma. Chci všem poděkovat za to, jak ji milují

Blízká setkání: Pěvec Štefan Margita: Hanku mám pořád doma. Chci všem poděkovat za to, jak ji milují

31. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pěvec Štefan Margita: Hanku mám pořád doma. Chci všem poděkovat za to, jak ji milují

Blízká setkání: Pěvec Štefan Margita: Hanku mám pořád doma. Chci všem poděkovat za to, jak ji milují

31. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody vs. Věci, které nám dělají radost

vs. Věci, které nám dělají radost

31. 1. 2023

39 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Byl jsem povýšen na řidiče pana prezidenta a bál jsem se, abych ho nevyklopil, usmívá se Jan Birke

Host ve studiu: Byl jsem povýšen na řidiče pana prezidenta a bál jsem se, abych ho nevyklopil, usmívá se Jan Birke

31. 1. 2023

10 min