Obrázek epizody A Trilogy of Tales (Re-Release)

A Trilogy of Tales (Re-Release)

2. 2. 2023

1 hod 40 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dcery klaunů v jednom představení. Pantomima mě fascinuje, říká Vanda Hybnerová o hře Slávy dcery

Host Lucie Výborné: Dcery klaunů v jednom představení. Pantomima mě fascinuje, říká Vanda Hybnerová o hře Slávy dcery

2. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dcery klaunů v jednom představení. Pantomima mě fascinuje, říká Vanda Hybnerová o hře Slávy dcery

Host Lucie Výborné: Dcery klaunů v jednom představení. Pantomima mě fascinuje, říká Vanda Hybnerová o hře Slávy dcery

2. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Václav Cílek: Sílí společnost rozdělení a konfliktu

Václav Cílek: Sílí společnost rozdělení a konfliktu

2. 2. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Lukáš Linek, sociolog a politolog ze Sociologického ústavu AV ČR

Osobnost Plus: Lukáš Linek, sociolog a politolog ze Sociologického ústavu AV ČR

2. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Sociolog Linek: Nový prezident Pavel by neměl denně chodit do médií a komentovat štěbetání politiků

Osobnost Plus: Sociolog Linek: Nový prezident Pavel by neměl denně chodit do médií a komentovat štěbetání politiků

2. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Petr Němec: Transplantace jater je v dnešní době jako každá jiná

Petr Němec: Transplantace jater je v dnešní době jako každá jiná

2. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody #2 SPECIÁL VÁNOČNÍ JARMARK

#2 SPECIÁL VÁNOČNÍ JARMARK

2. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody Dokumentární fotograf Jan Mihaliček: Zajímají mě emoce. Bližší jsou mi ty temnější

Dokumentární fotograf Jan Mihaliček: Zajímají mě emoce. Bližší jsou mi ty temnější

2. 2. 2023

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentární fotograf Jan Mihaliček: Zajímají mě emoce. Bližší jsou mi ty temnější

Vizitka: Dokumentární fotograf Jan Mihaliček: Zajímají mě emoce. Bližší jsou mi ty temnější

2. 2. 2023

42 min

Obrázek epizody Michael Kocáb: To, co nemůžu překonat je, že část voličů si namazala na chleba oběti komunistického režimu

Michael Kocáb: To, co nemůžu překonat je, že část voličů si namazala na chleba oběti komunistického režimu

2. 2. 2023

37 min

Obrázek epizody 3 - Pět jazyků lásky

3 - Pět jazyků lásky

2. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Paragraf proti lásce mi nedal spát, říká režisér filmu Velká svoboda

Paragraf proti lásce mi nedal spát, říká režisér filmu Velká svoboda

2. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody Hobby magazín: V místech výskytu divočáků mějte psa na vodítku, hrozí mu smrtelná nákaza

Hobby magazín: V místech výskytu divočáků mějte psa na vodítku, hrozí mu smrtelná nákaza

2. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Električková (ne)dilema

Električková (ne)dilema

2. 2. 2023

49 min

Obrázek epizody Pro a proti: Mezinárodní měnový fond doporučil bankéřům České národní banky, aby kvůli zkrocení inflace zvýšili úrokovou sazbu

Pro a proti: Mezinárodní měnový fond doporučil bankéřům České národní banky, aby kvůli zkrocení inflace zvýšili úrokovou sazbu

2. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody #26 Přečteno: díl třetí

#26 Přečteno: díl třetí

2. 2. 2023

37 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Kdyby měla vláda špetku odvahy, měla by nepopulární reformy provést právě teď

Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Kdyby měla vláda špetku odvahy, měla by nepopulární reformy provést právě teď

2. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Šokující zpověď Češky, která se přátelila s princem Harrym! Pravda o jeho vztahu s Meghan

Šokující zpověď Češky, která se přátelila s princem Harrym! Pravda o jeho vztahu s Meghan

2. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Odjezd do ráje

Odjezd do ráje

2. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody #85 Michal A Ondra - KAUFY: Auta, která stojí za to koupit! A je český auto trh v úpadku?

#85 Michal A Ondra - KAUFY: Auta, která stojí za to koupit! A je český auto trh v úpadku?

2. 2. 2023

1 hod 16 min

Obrázek epizody The Weight Loss Scientist: You've Been LIED To About Calories, Dieting & Losing Weight: Giles Yeo

The Weight Loss Scientist: You've Been LIED To About Calories, Dieting & Losing Weight: Giles Yeo

2. 2. 2023

1 hod 48 min

Obrázek epizody How To Take Control Of Your Attention - Dr Gloria Mark - #584

How To Take Control Of Your Attention - Dr Gloria Mark - #584

2. 2. 2023

1 hod 19 min

Obrázek epizody Petr Borkovec: Zelené Hromnice

Petr Borkovec: Zelené Hromnice

2. 2. 2023

5 min

Obrázek epizody Máme zakázat zákazy?

Máme zakázat zákazy?