Obrázek epizody Máme zakázat zákazy?

Máme zakázat zákazy?

2. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody III/17. Územní dělení (P²)

III/17. Územní dělení (P²)

2. 2. 2023

43 min

Obrázek epizody Jan Kysela. Petr Pavel a nutnost odolat „vábení prstenu“, náchylnost společnosti ke strašení a právní negramotnost

Jan Kysela. Petr Pavel a nutnost odolat „vábení prstenu“, náchylnost společnosti ke strašení a právní negramotnost

2. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody „Tři tituly v řadě neznamenají, že jsem hotový trenér. Vždy je, co se učit“ – Václav Varaďa

„Tři tituly v řadě neznamenají, že jsem hotový trenér. Vždy je, co se učit“ – Václav Varaďa

2. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody Martin Plachý | Hledejte poklady skryté v účetnictví

Martin Plachý | Hledejte poklady skryté v účetnictví

2. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody #01 Úvodní díl podcastu: kdo jsem a o čem to celé bude?

#01 Úvodní díl podcastu: kdo jsem a o čem to celé bude?

2. 2. 2023

6 min

Obrázek epizody Jak a kde hledat nové nápady na obsah?

Jak a kde hledat nové nápady na obsah?

2. 2. 2023

14 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Zbraně s Jakubem Smetánkou

Studio Svobodného přístavu: Zbraně s Jakubem Smetánkou

2. 2. 2023

2 hod 33 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Jak měl prezident Pavel zranit čínské city

Vinohradská 12: Jak měl prezident Pavel zranit čínské city

2. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody 586 - Pravidelnost je základ

586 - Pravidelnost je základ

2. 2. 2023

11 min

Obrázek epizody ROMAN TOMEŠ

ROMAN TOMEŠ

2. 2. 2023

39 min

Obrázek epizody Hovory: Chcete podnikat? Pokud jsou cílem „jen velké peníze“, neskončíte dobře, varuje poradce start-upů

Hovory: Chcete podnikat? Pokud jsou cílem „jen velké peníze“, neskončíte dobře, varuje poradce start-upů

1. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody #21 Jiří Mašek

#21 Jiří Mašek

1. 2. 2023

51 min

Obrázek epizody #98 Mokrý orgasmus a sprcha

#98 Mokrý orgasmus a sprcha

1. 2. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Trenérka psů Irena Hoffmannová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Trenérka psů Irena Hoffmannová v Klubu Rádia Junior

1. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Za houbu považují i záchodovou štětku. Aplikacím na určování hub v mobilu nevěřte, říká odborník

Za houbu považují i záchodovou štětku. Aplikacím na určování hub v mobilu nevěřte, říká odborník

1. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody S3 #3 Hola Hola cizina volá.Tereza Maxová o životě v zahraničí a adaptaci, co je to adaptační křivka a tipy, jak jí projít co nejlépe.

S3 #3 Hola Hola cizina volá.Tereza Maxová o životě v zahraničí a adaptaci, co je to adaptační křivka a tipy, jak jí projít co nejlépe.

1. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody Monika Chochlíková: Stand up mi zarába viac ako MMA

Monika Chochlíková: Stand up mi zarába viac ako MMA

1. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Vojenské přemýšlení ve variantách je v politice často potřeba, myslí si bývalý náčelník Generálního štábu Jiří Šedivý

Vojenské přemýšlení ve variantách je v politice často potřeba, myslí si bývalý náčelník Generálního štábu Jiří Šedivý

1. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Alex a host: Lidi se ohání osobní svobodou, ale já bych jim dal druhý infarkt zaplatit, říká kardiolog Neužil

Alex a host: Lidi se ohání osobní svobodou, ale já bych jim dal druhý infarkt zaplatit, říká kardiolog Neužil

1. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody ZZS: Záchranka vyjíždí už během telefonátu. Tísňová linka odbaví 100 tisíc hovorů ročně

ZZS: Záchranka vyjíždí už během telefonátu. Tísňová linka odbaví 100 tisíc hovorů ročně

1. 2. 2023

1 hod 19 min

Obrázek epizody 44. díl - Starověcí mimozemšťané

44. díl - Starověcí mimozemšťané

1. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Záložka: Všechno zničila, aby se mohla nadechnout. Kultánová v nové knize vypráví o lásce ke dvěma mužům

Záložka: Všechno zničila, aby se mohla nadechnout. Kultánová v nové knize vypráví o lásce ke dvěma mužům

1. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody #27 O svatbách s Honzou Bartoněm - fotografem a kameramanem v jedné osobě

#27 O svatbách s Honzou Bartoněm - fotografem a kameramanem v jedné osobě

1. 2. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Michal Berg: Kauza Bečva? Ani po dvou letech od havárie se nenašla vůle zpřísnit legislativu

Dvacet minut Radiožurnálu: Michal Berg: Kauza Bečva? Ani po dvou letech od havárie se nenašla vůle zpřísnit legislativu

1. 2. 2023

23 min