Obrázek epizody Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Ireverzibilní elektroporace. Revoluce v léčbě srdeční arytmie

Moci bez nemoci: Moci bez nemoci: Ireverzibilní elektroporace. Revoluce v léčbě srdeční arytmie

5. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Kavárna: Střevíček v Popelce už mě unavuje, říká choreograf Petr Zuska. Na jihočeské scéně se bez něj obejde

Kavárna: Střevíček v Popelce už mě unavuje, říká choreograf Petr Zuska. Na jihočeské scéně se bez něj obejde

5. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Jaký to je... cestovat po Asii?

Jaký to je... cestovat po Asii?

5. 2. 2023

44 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Je správně bizarní nebo bizardní?

O češtině od A do Z: Je správně bizarní nebo bizardní?

5. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Účinnosť spovede umelou inteligenciou

Nedeľná nekázeň: Účinnosť spovede umelou inteligenciou

5. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Ve skotském Edinburghu mají zhruba 200 let psího hrdinu

Reportáže zahraničních zpravodajů: Ve skotském Edinburghu mají zhruba 200 let psího hrdinu

5. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody LVNDRcast #4 Řidičák na auto už v 15 letech. Co mají společného sportovní auta a pračky se sušičkou.

LVNDRcast #4 Řidičák na auto už v 15 letech. Co mají společného sportovní auta a pračky se sušičkou.

5. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Za obzorem: Realita turecké „volební autokracie“? Kontrola nad médii, justicí i volebními komisemi

Za obzorem: Realita turecké „volební autokracie“? Kontrola nad médii, justicí i volebními komisemi

5. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Tátu jsem skutečně poznala až z pozůstalosti a bylo to hodně bolavé, přiznává Kateřina Macháčková

Tátu jsem skutečně poznala až z pozůstalosti a bylo to hodně bolavé, přiznává Kateřina Macháčková

5. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Tátu jsem skutečně poznala až z pozůstalosti a bylo to hodně bolavé, přiznává Kateřina Macháčková

Až na dřeň: Tátu jsem skutečně poznala až z pozůstalosti a bylo to hodně bolavé, přiznává Kateřina Macháčková

5. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 21: Zanedbaná hodnotová výchova

Týden bez filtru 21: Zanedbaná hodnotová výchova

5. 2. 2023

48 min

Obrázek epizody Arnošt Goldflam #5

Arnošt Goldflam #5

5. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Pěstování kávy v Keni zaměstnává necelý milion lidí. Většina Keňanů ji ale pít zvyklá není

Pěstování kávy v Keni zaměstnává necelý milion lidí. Většina Keňanů ji ale pít zvyklá není

5. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Pěstování kávy v Keni zaměstnává necelý milion lidí. Většina Keňanů ji ale pít zvyklá není

Zápisník zahraničních zpravodajů: Pěstování kávy v Keni zaměstnává necelý milion lidí. Většina Keňanů ji ale pít zvyklá není

5. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Jídlo dokáže zabít. Chybujeme při jeho skladování, rozmrazování i při domácí konzervaci, upozorňuje

Jídlo dokáže zabít. Chybujeme při jeho skladování, rozmrazování i při domácí konzervaci, upozorňuje

5. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jídlo dokáže zabít. Chybujeme při jeho skladování, rozmrazování i při domácí konzervaci, upozorňuje

Host Radiožurnálu: Jídlo dokáže zabít. Chybujeme při jeho skladování, rozmrazování i při domácí konzervaci, upozorňuje

5. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: brachot (požehnania)

Kóšer podcast: brachot (požehnania)

5. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Lánská zámecká balada

Lánská zámecká balada

5. 2. 2023

2 min

Obrázek epizody Lyžař Jiří Beran: Na Jizerskou padesátku jsem se vždycky rád vracel

Lyžař Jiří Beran: Na Jizerskou padesátku jsem se vždycky rád vracel

5. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Lyžař Jiří Beran: Na Jizerskou padesátku jsem se vždycky rád vracel

Zálety Aleny Zárybnické: Lyžař Jiří Beran: Na Jizerskou padesátku jsem se vždycky rád vracel

5. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Lyžař Jiří Beran: Na Jizerskou padesátku jsem se vždycky rád vracel

Zálety Aleny Zárybnické: Lyžař Jiří Beran: Na Jizerskou padesátku jsem se vždycky rád vracel

5. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Měli bychom si připomínat i temné momenty dějin? Odpovídá Vojtěch Krusberský z organizace Spirála

Jak to vidí...: Měli bychom si připomínat i temné momenty dějin? Odpovídá Vojtěch Krusberský z organizace Spirála

5. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Měli bychom si připomínat i temné momenty dějin? Odpovídá Vojtěch Krusberský z organizace Spirála

Jak to vidí...: Měli bychom si připomínat i temné momenty dějin? Odpovídá Vojtěch Krusberský z organizace Spirála

5. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Bohumil Hrabal podle Iva Krobota

Úžasné životy: Bohumil Hrabal podle Iva Krobota

5. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Svátek Tubišvat a židovská ekologie

Svátek Tubišvat a židovská ekologie

5. 2. 2023

27 min