Obrázek epizody How everyday interactions shape your future | Mesmin Destin

How everyday interactions shape your future | Mesmin Destin

15. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody Houpačky: Byla krásná a maličká. Držela jsem ji v dlani a loučila se s ní, vzpomíná Eva na porod mrtvé dcery

Houpačky: Byla krásná a maličká. Držela jsem ji v dlani a loučila se s ní, vzpomíná Eva na porod mrtvé dcery

15. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Houpačky: Byla krásná a maličká. Držela jsem ji v dlani a loučila se s ní, vzpomíná Eva na porod mrtvé dcery

Houpačky: Byla krásná a maličká. Držela jsem ji v dlani a loučila se s ní, vzpomíná Eva na porod mrtvé dcery

15. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Veronika Lehovcová: Politici našli mapu Česka

Veronika Lehovcová: Politici našli mapu Česka

15. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Ceny potravin

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Ceny potravin

15. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Dominika Gawliczková: V Kolumbii mi při krádeži mávali nožem před očima. Psí maso nebylo dobré

Dominika Gawliczková: V Kolumbii mi při krádeži mávali nožem před očima. Psí maso nebylo dobré

15. 2. 2023

1 hod 14 min

Obrázek epizody Praha bude mít po necelých pěti měsících nové vedení, novým primátorem bude Bohuslav Svoboda

Praha bude mít po necelých pěti měsících nové vedení, novým primátorem bude Bohuslav Svoboda

15. 2. 2023

7 min

Obrázek epizody Ešus 13/2/2023: Honza a Vláďa na pivocestách

Ešus 13/2/2023: Honza a Vláďa na pivocestách

15. 2. 2023

57 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Víc než dvacítka seniorů z Hukvald si nenechává ujít místní univerzitu třetího věku

Odpolední interview: Víc než dvacítka seniorů z Hukvald si nenechává ujít místní univerzitu třetího věku

15. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Vysočina loni překonala desetiletý návštěvnický rekord, nejoblíbenější je zoo v Jihlavě

Zprávy z Vysočiny: Vysočina loni překonala desetiletý návštěvnický rekord, nejoblíbenější je zoo v Jihlavě

15. 2. 2023

1 min

Obrázek epizody Barbora Vaculíková: Na mateřské musí člověk využít sebemenší chvíle, aby stihl tvořit

Barbora Vaculíková: Na mateřské musí člověk využít sebemenší chvíle, aby stihl tvořit

15. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Alex a host: Zpěvačka Dasha: Už jen při představě, že tancuju ve StarDance, mě bolí celé tělo

Alex a host: Zpěvačka Dasha: Už jen při představě, že tancuju ve StarDance, mě bolí celé tělo

15. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Nutriční terapeutky Veronika Pourová a Andrea Jakešová: Detox? Není dieta, která by nás vyčistila

Nutriční terapeutky Veronika Pourová a Andrea Jakešová: Detox? Není dieta, která by nás vyčistila

15. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nutriční terapeutky Veronika Pourová a Andrea Jakešová: Detox? Není dieta, která by nás vyčistila

Blízká setkání: Nutriční terapeutky Veronika Pourová a Andrea Jakešová: Detox? Není dieta, která by nás vyčistila

15. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Ochotník, amatér nebo ochotný amatér? Kateřina Fikejzová Prouzová má ráda výraz amatérské divadlo

Host ve studiu: Ochotník, amatér nebo ochotný amatér? Kateřina Fikejzová Prouzová má ráda výraz amatérské divadlo

15. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody Petr Vichnar: V Naganu složil Ivan Hlinka tým, který zdánlivě neměl šanci

Petr Vichnar: V Naganu složil Ivan Hlinka tým, který zdánlivě neměl šanci

15. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody Muráňskou buchtu koupíte jen v obci, po které je pojmenovaná. Zkusila ji vyrobit i prezidentka

Muráňskou buchtu koupíte jen v obci, po které je pojmenovaná. Zkusila ji vyrobit i prezidentka

15. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Muráňskou buchtu koupíte jen v obci, po které je pojmenovaná. Zkusila ji vyrobit i prezidentka

Zápisník zahraničních zpravodajů: Muráňskou buchtu koupíte jen v obci, po které je pojmenovaná. Zkusila ji vyrobit i prezidentka

15. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pomůžeme vám zorientovat se ve všech preventivních a bonusových programech zdravotních pojišťoven

Radioporadna: Pomůžeme vám zorientovat se ve všech preventivních a bonusových programech zdravotních pojišťoven

15. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody Vidět se v reklamě je mi nepříjemný, přiznává herec Matyáš Řezníček, který hledal Hranice lásky

Vidět se v reklamě je mi nepříjemný, přiznává herec Matyáš Řezníček, který hledal Hranice lásky

15. 2. 2023

13 min

Obrázek epizody On Air: Vidět se v reklamě je mi nepříjemný, přiznává herec Matyáš Řezníček, který hledal Hranice lásky

On Air: Vidět se v reklamě je mi nepříjemný, přiznává herec Matyáš Řezníček, který hledal Hranice lásky

15. 2. 2023

13 min

Obrázek epizody Pro a proti: Istanbulskou úmluvu nepotřebujeme. Máme opatření, která její cíle naplňují, říká lidovkyně Šojdrová

Pro a proti: Istanbulskou úmluvu nepotřebujeme. Máme opatření, která její cíle naplňují, říká lidovkyně Šojdrová

15. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Na nabídky fixací cen energií se dívejte obezřetně, doporučuje analytička Klímová

Život k nezaplacení: Na nabídky fixací cen energií se dívejte obezřetně, doporučuje analytička Klímová

15. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Kratom v mnohém připomíná alkohol. Neměl by být kontrolován jako třeba heroin, říká odborník

Interview Plus: Kratom v mnohém připomíná alkohol. Neměl by být kontrolován jako třeba heroin, říká odborník

15. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Máte rádi šibeniční humor?

Máte rádi šibeniční humor?

15. 2. 2023

3 min