Obrázek epizody Máte rádi šibeniční humor?

Máte rádi šibeniční humor?

15. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Česká firma uvádí do světa novinku: přístroj, který zabraňuje nechtěnému úniku moči

Radioporadna: Česká firma uvádí do světa novinku: přístroj, který zabraňuje nechtěnému úniku moči

15. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Řešením 95% nebezpečných situací je útěk, cvičením a přípravou se doba zmrznutí zkracuje na polovinu

Dobré dopoledne: Řešením 95% nebezpečných situací je útěk, cvičením a přípravou se doba zmrznutí zkracuje na polovinu

15. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: UFO nejsou jen zelení mužíci. Americká vláda selhala v bezpečnosti, myslí si prezidentka skeptiků

Host Lucie Výborné: UFO nejsou jen zelení mužíci. Americká vláda selhala v bezpečnosti, myslí si prezidentka skeptiků

15. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: UFO nejsou jen zelení mužíci. Americká vláda selhala v bezpečnosti, myslí si prezidentka skeptiků

Host Lucie Výborné: UFO nejsou jen zelení mužíci. Americká vláda selhala v bezpečnosti, myslí si prezidentka skeptiků

15. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Short Stuff: Beulah Mae Donald

Short Stuff: Beulah Mae Donald

15. 2. 2023

12 min

Obrázek epizody Jak vybrat a domluvit ty správné umělce pro váš event?

Jak vybrat a domluvit ty správné umělce pro váš event?

15. 2. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody Broumovsko

Broumovsko

15. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kdyby se uzavíralo příměří, muselo by se s Ruskem domluvit, že to nezneužije, říká imunolog Hořejší

Osobnost Plus: Kdyby se uzavíralo příměří, muselo by se s Ruskem domluvit, že to nezneužije, říká imunolog Hořejší

15. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kdyby se uzavíralo příměří, muselo by se s Ruskem domluvit, že to nezneužije, říká imunolog Hořejší

Osobnost Plus: Kdyby se uzavíralo příměří, muselo by se s Ruskem domluvit, že to nezneužije, říká imunolog Hořejší

15. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Proč koření svědčí tma? A proč je šafrán tak vzácný? Setkání s kořenářkou Monikou Vávrovou

Host Českého rozhlasu Ostrava: Proč koření svědčí tma? A proč je šafrán tak vzácný? Setkání s kořenářkou Monikou Vávrovou

15. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Baví mě, že to, co dělám, mě přežije, říká o restaurování Surma. Na Hané představil i vlastní tvorbu

Větrník - Host ve studiu: Baví mě, že to, co dělám, mě přežije, říká o restaurování Surma. Na Hané představil i vlastní tvorbu

15. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Libor Lípa: Vnitřní hlas mi řekl, že je čas na obyčejné věci

Vizitka: Malíř Libor Lípa: Vnitřní hlas mi řekl, že je čas na obyčejné věci

15. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Libor Lípa: Vnitřní hlas mi řekl, že je čas na obyčejné věci

Vizitka: Malíř Libor Lípa: Vnitřní hlas mi řekl, že je čas na obyčejné věci

15. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Malíř Libor Lípa: Vnitřní hlas mi řekl, že je čas na obyčejné věci

Malíř Libor Lípa: Vnitřní hlas mi řekl, že je čas na obyčejné věci

15. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody 84. díl - Psychiatrie

84. díl - Psychiatrie

15. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody Small Talk #123 - Jak na představování svých kolegů, partnerů a doprovodu vůbec

Small Talk #123 - Jak na představování svých kolegů, partnerů a doprovodu vůbec

15. 2. 2023

4 min

Obrázek epizody Miroslav Horníček – 20 let od úmrtí

Miroslav Horníček – 20 let od úmrtí

15. 2. 2023

54 min

Obrázek epizody Balanc: Polyamorie, Tinder, přátelství s výhodami i gender. O podobách moderní lásky s terapeutem Vojtkem

Balanc: Polyamorie, Tinder, přátelství s výhodami i gender. O podobách moderní lásky s terapeutem Vojtkem

15. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Balanc: Polyamorie, Tinder, přátelství s výhodami i gender. O podobách moderní lásky s terapeutem Vojtkem

Balanc: Polyamorie, Tinder, přátelství s výhodami i gender. O podobách moderní lásky s terapeutem Vojtkem

15. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Josef Středula: Protest kurýrů společnosti Wolt byl průlomový

Josef Středula: Protest kurýrů společnosti Wolt byl průlomový

15. 2. 2023

7 min

Obrázek epizody Michal Dlouhý

Michal Dlouhý

15. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody The Pitchfork Murder of Charles Walton Pt. 2

The Pitchfork Murder of Charles Walton Pt. 2

15. 2. 2023

38 min

Obrázek epizody Purpurová vertikála Margity Titlové v Domě U Kamenného zvonu

Purpurová vertikála Margity Titlové v Domě U Kamenného zvonu

15. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody Máme hosty: Nové zóny v Pardubicích nejspíš předběhnou parkovací domy. Podle radnice je lidi přivítají

Máme hosty: Nové zóny v Pardubicích nejspíš předběhnou parkovací domy. Podle radnice je lidi přivítají

15. 2. 2023

10 min