Obrázek epizody III/18. Možnosti cyklodopravy (P²)

III/18. Možnosti cyklodopravy (P²)

16. 2. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Bříza: Přijde velký ruský útok, pak se ale válka může zlomit. Češi chtějí mír kvůli ohnuté páteři

Bříza: Přijde velký ruský útok, pak se ale válka může zlomit. Češi chtějí mír kvůli ohnuté páteři

16. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody „Judo, kaskadérství i ochranka u Havla. Vztahy jsou ve sportu jiné než u filmu“ – Petr Jákl

„Judo, kaskadérství i ochranka u Havla. Vztahy jsou ve sportu jiné než u filmu“ – Petr Jákl

16. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Radim Ochvat | Žijeme v krásné zemi plné chytrých a zručných lidí

Radim Ochvat | Žijeme v krásné zemi plné chytrých a zručných lidí

16. 2. 2023

44 min

Obrázek epizody James Riess: Česko je skvělé, ale je malé. Je tady malý market

James Riess: Česko je skvělé, ale je malé. Je tady malý market

16. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Richard Benýšek: Koupí elektrárny jsem prodělal desítky milionů. Petr Kellner mě hodně naučil

Richard Benýšek: Koupí elektrárny jsem prodělal desítky milionů. Petr Kellner mě hodně naučil

16. 2. 2023

1 hod 30 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Už to dál nejde. Skotská premiérka na odchodu

Vinohradská 12: Už to dál nejde. Skotská premiérka na odchodu

16. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody MARTA JANDOVÁ

MARTA JANDOVÁ

16. 2. 2023

43 min

Obrázek epizody Miroslav Bárta: Civilizace je na rozhraní, budoucnost je na nás

Miroslav Bárta: Civilizace je na rozhraní, budoucnost je na nás

15. 2. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody Hovory: V Pevnosti Boyard je tým tak silný jako jeho nejslabší článek, popisuje majitel zábavního parku

Hovory: V Pevnosti Boyard je tým tak silný jako jeho nejslabší článek, popisuje majitel zábavního parku

15. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody 1030 let Břevnovského kláštera

1030 let Břevnovského kláštera

15. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Souvislosti Plus: Babiš je jako sultán, kterého všichni v ANO poslouchají na slovo, glosuje komentátor Honzejk

Souvislosti Plus: Babiš je jako sultán, kterého všichni v ANO poslouchají na slovo, glosuje komentátor Honzejk

15. 2. 2023

53 min

Obrázek epizody #100 Občas se hodí být svině

#100 Občas se hodí být svině

15. 2. 2023

1 hod

Obrázek epizody #5 Jak se stát fitness animátorkou na Rhodosu

#5 Jak se stát fitness animátorkou na Rhodosu

15. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Nikdy mě nenapadlo, že budu vědcem. Myslel jsem, že ti musí být strašně chytří, směje se vulkanolog

Nikdy mě nenapadlo, že budu vědcem. Myslel jsem, že ti musí být strašně chytří, směje se vulkanolog

15. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Dopolední host: Nikdy mě nenapadlo, že budu vědcem. Myslel jsem, že ti musí být strašně chytří, směje se vulkanolog

Dopolední host: Nikdy mě nenapadlo, že budu vědcem. Myslel jsem, že ti musí být strašně chytří, směje se vulkanolog

15. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Kdyby Rusové ztratili Krym, dokážu si představit, že by začali uvažovat o jaderných zbraních, říká Jan Kofroň

Kdyby Rusové ztratili Krym, dokážu si představit, že by začali uvažovat o jaderných zbraních, říká Jan Kofroň

15. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody #359 – Andrew Strominger: Black Holes, Quantum Gravity, and Theoretical Physics

#359 – Andrew Strominger: Black Holes, Quantum Gravity, and Theoretical Physics

15. 2. 2023

2 hod 25 min

Obrázek epizody Záložka: Ženská sexualita, touha a tělesnost konečně přestávají být tabu, říká spisovatelka Marta Dzido

Záložka: Ženská sexualita, touha a tělesnost konečně přestávají být tabu, říká spisovatelka Marta Dzido

15. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Vítejte v éře umělé inteligence

Vítejte v éře umělé inteligence

15. 2. 2023

41 min

Obrázek epizody Míša Julišová a Eva Hrindová: Nesmíme být ani nespokojení! Podle vnitra tím už ohrožujeme demokracii

Míša Julišová a Eva Hrindová: Nesmíme být ani nespokojení! Podle vnitra tím už ohrožujeme demokracii

15. 2. 2023

1 hod 41 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Novela zákona o pedagogických pracovnících může prohloubit rozdíly ve vzdělávání v regionech

Host Dne na Moravě: Novela zákona o pedagogických pracovnících může prohloubit rozdíly ve vzdělávání v regionech

15. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody #12 "Ukliď si pokoj"

#12 "Ukliď si pokoj"

15. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hejtman Kulhánek: Zásadní je pro nás školství či zdravotnictví. Setkání s Pavlem není jen formalitou

Dvacet minut Radiožurnálu: Hejtman Kulhánek: Zásadní je pro nás školství či zdravotnictví. Setkání s Pavlem není jen formalitou

15. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hejtman Kulhánek: Zásadní je pro nás školství či zdravotnictví. Setkání s Pavlem není jen formalitou

Dvacet minut Radiožurnálu: Hejtman Kulhánek: Zásadní je pro nás školství či zdravotnictví. Setkání s Pavlem není jen formalitou

15. 2. 2023

24 min